Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najndżits

szok na cmentarzu

Polecane posty

Gość dobra kompozycja nie rozwna
sie przepychowi, wrecz przeciwnie. I nie ma w niej niczego zlego. Kolezanka nic zlego nie zrobila, oczywiscie pod warunkiem, jesli uwage o kompozycji wypowiedziala delikatnie , normalnie a nie z obrazą, nie wyrzucila przeciez tego znicza? W kazdym razie na pewno to nie tytułowy szok!

o jeje jeje, ja wiem, że to drobiazg, zszokowałam się bo nigdy wcześniej się z tym nie spotkałam, z jej strony tez po raz pierwszy mimo, ze co roku zapalam tam świeczkę. To nie jest dla mnie problem, tylko taka powiedziałabym sytuacja nietypowa, napisałam o niej bo chciałam poznać zdanie innych, poznałam i jak widać jedni się ze mną zgadzają inni nie, ale właśnie o to chodzi w dyskusji. Niestety niektórzy naskakują, bezpodstawnie. Do przedmówcy - gdyby mi powiedziała, cos w stylu bym postawiła znicz niżej, czy w innym miejscu, lub powiedziała zwyczajnie słuchaj przestawię bo mamy na płycie na zloty kolor ok? pewnie nie zszokowałoby mnie tak jak zestawienie świeczki bez słowa, w momencie gdy tam stałam.

Gość teraz mowisz ze lepiej jaby
Ci powiedziala. A jakby Ci powiedziala, byc moze byc byla jeszcze bardziej zszokowana ;)

No być może, mówię czysto hipotetycznie ale staram się to sobie wyobrazić, dlatego. Choć nie ma sensu gdybać zrobiła jak zrobiła, ja uważam, ze było to niestosowne, moje zdanie podziela wiele osób, wiele się również z nim nie zgadza. Ale każdy ma prawo do własnego zdania.

Gość nie chwalcie tak
e tam przepych, raczej konieczność - dawniejsze płyty z lastrico - zobaczcie jak to wygląda po 20 paru latach :( granit, to granit....przynajmniej nic się nie osypuje i mozna płytę normalnie umyć.

Gość
czlowieku temu zmarlamu wisi czy lezy pod granitem czy innym badziewiem a po co wydawac na to grube tysiace? jestem za kremacja i tabliczka w ziemi...

Gość
:) mi sie podoba idea amerykanskich cmentarzy- wszystkie tabliczki podobne, bez licytacji kogostac na granit i aniolki