Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czary10

Moja chyba mama pije, pomocy!!!

Polecane posty

Gość Czary10

Cześć! Nazywam się Czarek i mieszkam w Lublinie. Mam brata i siostrę (20 i 21 lat). Mam 13 lat. Mój taka zmarł gdy miałem 6 lat. Moja mama ma 57 lat. Ale koniec już historii... Problem jest taki, że moja mama nie jest nałogową alkoholiczką, lecz tak obliczyłem co 6 miesięcy pije. Prowadzę swój własny kalendarz w którym mam wszystko zapisane co sobie kupuję, co robię ważnego i gdy mama pije... Ostatnio moja mama piła w swoje urodziny 57. Było to 19 maja, czyli około 6 miesięcy temu. Dzisiaj o 3:15 obudziłem się bo nie mogłem spać z powodu kataru. Po jakiś 2,5 godzinach wyszedłem do łazienki zrobić siku. Gdy byłem w przedpokoju poczułem zapach alkoholu. Gdy poszedłem do pokoju mamy widziałem szklankę z chyba wódką... Jednak nie jestem pewny. Muszę się przyznać, że zawszę jak moja mama zaczyna pić to przeczuwam, nie wiem jak ale to przeczuwam i robi mi się źle. Zawszę jak mama zaczynała pić to dzwoniłem do brata (jest w wojsku) i przyjeżdżał i dawał dobie rade z mamą. Siostra niestety nie może cały czas przyjeżdżać, ponieważ jest w Szkocji. Teraz się zdarzyło, że brat pojechał na poligon na tydzień i nie mogę na niego liczyć;/ Proszę o wskazówki, bo na bank mama będzie za niedługo pić!

Gość hkhkkj
Prowokacja i to żałosna. Jak na 13-latka zbyt mądrze temat napisany. Haha.. będą się niektórzy nabierać może na to. :) Mama co 6 miesięcy wypije sobie no i co z tego ? Nie może ?! Ma prawo do tego a Ty gówniarzu do lekcji !

Gość szurumburumszurum
a jak wpływa to na Twoje życie,że mama pije? co to znaczy,że brat dawał sobie z mamą radę? co mama robi po pijanemu? wódka jest dla ludzi,każdy się może napić,raz na pół roku to nie tragedia

Gość Czary10
Cały czas chodzi nieprzytomna i coś mruczy do siebie. Zaczęła pić 2 lata po moim narodzeniu, czyli w 1998r.

zadzwoń pod telefon zaufania: wpisz w google: "telefon zaufania" i nazwę Twojej miejscowości, pod telefonem będzie psycholog, który Tobą pokieruje ponieważ jesteś nieletni, jak zacznie pic możesz też zadzwonić na policję - ale jesli nie ma kogos dorosłego, któ mógłby się Toba zająć, to Mama na wytrzeźwiałkę, a Ty do izby dziecka: ale za to taki szok może być szansą na uświadomienie sobie, że jest chora co z tego, że ma 13 lat? Jak sa infantylni dorośli, to są i przedwcześnie dojrzałe dzieci wejdź na wątek DDa-mana, myślę, ze dobrze mu zrobi jak pogada z Tobą - i spojrzy na siebie z dystansu może to prowo, może nie, jak prowo, to bez znaczenia, jak nie - to dzwoń pod tel. zaufania taki dla alkoholików też powinien się znaleźć, chyba jak wpiszesz telefon zaufania AA

Gość dvcxvxv
kurwa to piszesz raz że pije co 6 miesięcy a teraz, że cały czas nieprzytomna.. więc jak to jest ?!

może jak ma ciąg co sześć miesięcy to wtedy cały czas chodzi nieprzytomna o tej porze to chyba poszedł do szkoły, mam nadzieję

Gość ccccccccccceeddc
twoja CHYBA mama???? to ty nie wiesz, czy to twoja matka nawet?