Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooona_

Mój narzeczony mówi do moich rodziców,że traktują go i mnie nienormalnie..

Polecane posty

Gość ooooooooona_

Witajcie. Moi rodzice są bardzo specyficzni.. ciężko z nimi mam w życiu.. Wiele smutków przeszłam i cierpień z ich powodu. Dziś mam 20 lat i mieszkam z nimi. Mam narzeczonego, którego kocham, który jednak nie jest idealny, jak każdy z nas.. Jakiś czas temu mieliśmy straszny okres, ale przeszliśmy go razem i jesteśmy szczęśliwi.. Moi rodzice przez 2 i pół roku traktują go jak obcego.. i ciągłe chamskie odzywki mojej matki do niego.. On do nich podejdzie i zagada a moja matka potrafi go "zgasić" jakiś niemiłym tekstem.. I niestety, nie doczekał się miłego słowa ani przyjaznych uśmiechów od nich.. ostatnio przychodzimy do domu.. moja matka coś tam znów jakiś miły tekst zarzuca to ja nie wytrzymuję i mówię, żeby nie pokazywała już swojej fałszywości i dwulicowości, bo się ośmiesza!!!! Tak byłam wściekła na nią.. nienawidzę już jej.. ale tak naprawdę kocham.. wybaczyłam jej nawet jak mi wpierdoliła(sorry za słownictwo, ale już nie wytrzymuje) w łazience tak, że miałam siniaki na całym ciele i podbite oko.. ja jestem taka głupia.. ona potrafiła mi powiedzieć, że prowadzę się jak szmata, że jestem dziwką itd. A ja głupia ciągle wybaczam, bo kocham.. Ciężkie życie będę miała, bo narzeczonemu też pewnie wszystko wybaczę :( No ale do rzeczy.. narzeczony się wkurzył i powiedział, że to co widzi w tym domu jest nienormalne i wręcz debilne. Że chore to jest. Że jak ja przychodzę do niego do domu to jestem traktowana jak córka, a on jak obcy.. itd. Czy miał prawo tak zareagować? (dodam, że przez 2 ipół roku nie reagował). Czy zrobił coś nie tak?

wcale mu się nie dziwię ze tak powiedział...dziwię się tylko ze wytrzymał tak długo milcząc i dopiero teraz sie odezwał....

wg mnie nie wytrzymal i juz.skoro przez 2,5 roku nic nie mowil to teraz wybuchl.a ty zastanow sie czy warto meczyc sie tak z rodzicami.psuc nerwy sobie i narzeczonemu bo sytuacja watpie zeby sie poprawila

Gość ooooooooona_
Tzn on to powiedział do moich rodziców i niezła awantura się zrobiła. Ja myślę, że rozumiem go, że po takim czasie wybuchnął.. ale w domu oczywiście słyszę, teksty, że to z nim coś nie tak oczywiście. I szkoda słów, bo mam niezły mętlki w głowie,

pisaas ze to twoi rodzice maja trudne charaktery zwlaszcza matka.wiec twoj narzeczeony zareagowal normalnie w takiej sytuacji.tak ze nie wiem dlaczego myslisz ze to on sie zachowal niestosownie.twoi rodzice to zrobili

Gość ooooooooona_
Ponieważ nie ważne, co ja zrobiłam w życiu, to zawsze ja byłam zła a moja matka nie poczuwała się do winy.. rodzice są święci.. ja jestem nikim. Takie jest ich podejście. Że nieważne co, ale oni to moi rodzice. Teraz w sytuacji z molim narzeczonym oni robią wszystko, by zrobić mi wodę z mózgu.. ja po prostu nie umiem ocenić, czy oni mają rację, czy to oni są nienormalni,

dobra moze inaczej.rozmawialas z narzeczonym o tych sytuacjach u ciebie w domu?co on mysli o tym z dystansu czasu?w koncu nie jestescie ze soba od wczoraj.a ty rozmawialas z rodzicami o tym co czujesz po tym jak cie traktuja?