Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem co robic

jak on mógł

Polecane posty

Gość niewiem co robic

spotykam sie z chlopakiem 6 m-cy, planujemy zamieszkac razem, pobrac sie itd. , jestem dziewczyna bardzo trudno dostepna, ale mysle ze to ten jedyny i w sobote nie bylo moich rodzicow zostal u mnie na noc i pierwszy raz sie kochalismy, bylo super, a on rano jak wychodzil powiedzial ze jestem swietna w lozku bylo wspaniale i zasluguje na ngrode, zostawil mi 200 zloty i powiedzial abym sobie nagrode kupila, i tak jakby byla to dla niego normalnosc dzisiaj dzwonil w niedzile dzwonil i rozmawial jakby nigdy nic - CO MYSLEC CO ZROBIC

Gość łap następnych klientów
masz fach w ręk... w du...pie i jesteś w tym dobra

Gość niewiem co robic
pytam powaznie z tymi glupimi zARTami wypchajcie sie

Gość to nie żadne
żarty facet zachował się jak ostatni cham upokorzył cię a skoro nie zdaje sobie z tego sprawy, to jeszcze gorzej, bo jest głupi jak but

no ja sie dziwię że nie zareagowałaś na tą kasę od razu ....a jeszcze rozmawiałaś z nim normalnie przez tel ? przecież on potraktował Cię jak dziwkę ....

Gość niewiem co robic
ale my sie spotykamy 6 m planujemy przyszlosc a on mni e nie zdradza

Gość jak możesz pozwolić się tak
traktować? jesteś jakaś specjalnej troski? no nie mogę :D

Gość niewiem co robic
nie zareagowalam bo mnie zamorowalo i nie wiem co robic do dzisiaj nie moge wyjsc z amoku

jesteś z nim dopiero 6 miesięcy a już planujesz ślub z nim ?....i co tutaj ma do rzeczy że on Cię nie zdradza nie widzisz jak Cie traktuje ?....ja bym czuła się upokorzona gdyby mój facet po wszystkim rzucił i taki tekst i zostawił kasę

Gość ha ha ha ha allee jaja
może niech kolegów przyprowadzi, skoro taka dobra byłaś daj im tylko zniżki bo w końcu za jednym zamachem... :D:D:D

Gość hadzia
szczeze to ja bym zrobila o cos tKIEGO AWANTURE I TO BARDZO PIENIEDZY BYM NIE WZIELA a gdyby facet nie zrozumial to bym z nim skonczyla jak mzo e cie traktowac przedmiotowo zastanow sie nad tym powaznie bo to nie ejst normalne traktowanie swojej kobiety

Gość nazywasz sie trudno
dostepna i wskakujesz do lozka nowo poznanemu gosciowi? W dodatku planujesz z nim przyszle zycie... I to wg Ciebie robi "trudnodostepna"? :D

Gość no to fajnego masz
chłopaka przynajmniej nie owija w bawełnę po co ma latać na dziwki, pewnie i tak taniej mu wyjdzie wykop go i to koncertowo jeśli masz choć trochę szacunku do samej siebie

Gość bardzo trudno dostępna
numerek - 200 zł. :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość niewiem co robic
nie nowo poznanemu tylko spotykamy sie juz 6 mcy , slub a czemu nie planowac po takim czasie moja siostra ze swoim mezem spotykala sie 4 m-ce, po 1 m-cu zamieszkali razem, po 4 ech wzieli slub maja dziecko i sa bardzo szczesliwi, dziecko nie z wpadki

ok pomińmy temat tak szybkiego ślubu.....tylko jak masz zamiar rozwiązać problem takiego zachowania faceta hmmmm ?....a może już zaplanowałaś co sobie kupisz za tą kasę ?

Gość hadzia
ale po pol roku nie znacie siebie tak naprawde bo schody zaczynajkaa sie dopiero gdy sie razem zamieszka i pozna sie w 100% druga osobe i wtedy mozna decydowac czy che sie spedzic z ta osoba reszte zycia cy nie a po pol roku i nie mieszkacie razem hmmmm nie wruze dobrej przyszlosci szczegulnie ze on placi ci jak di*ce za sex hehe to mnie smieszy bo ja bym niepozwolila siebie tak obrazic nigdy

Gość miłego dnia życzę
Co do Waszego stażu nie można generalizować. Niektórzy są z sobą pół roku biorą ślub i są szczęśliwi, a niektórzy po 5 czy 10 latach mogą się rozejść i do ślubu nie dojdzie, nie ma gwarancji czy ktoś zostawi nas po roku czy po 10, jak będzie chciał to zrobi to. Nie rozumiem dlaczego nabijacie się z tej dziewczyny, jeżeli ktoś kogoś kocha to naturalne, że chce być z tą osobą jak najbliżej, na innym wątku napisalibyście, że "nie ma seksu bo jest jakaś cnotka i ile macie czekać 3 lata? a trzeba się poznać i pod tym kątem". Chodzi tutaj o postawę chłopaka Autorki. Jeżeli takie coś jest w istocie możliwe...bo trudno w to uwierzyć. Ja bym zrobiła awanturę, nawet teraz po 2 dniach kiedy on się odezwie a potem bym się przestała odzywać, co on sobie wyobraża? Jeżeli mu zależy, darzy Cię uczuciem, to stanie na głowie, żeby Cie przeprosić za własną głupotę i abyś mu wybaczyła, chociaż powinnaś się zastanowić, czy wcześniej tak nie robił.

Gość no nic
teraz to musisz sie bardzo starać w łóżku ,bo jak następnym razem zostawi np. tylko 100 zł to dopiero będziesz mieć doła i myśleć co zrobiłam nie tak:(

Gość swoją drogą 200zł
drogą nie chodzi :D . Ten topik to podszyw :O

cały problem polega na szacunku ....facet który szanuje swoją kobietę w życiu by się tak nie zachował .....

Gość hadzia
ej piszecie do niej jak by to ona chiala od niego 200 zl a to on dal jej ta kase wiedz nie traktujcie jej jak jakiejs dziwki

w zyciu nie zaplacilbym kobiecie ktora kocham za sex. jesli chcialbym sie odwdzieczyc to poprostu kupilbym cos ladnego albo zaprosil na fajna kolacje

Gość miłego dnia życzę
Przypuśćmy, że sytuacja jest prawdziwa i są tacy faceci... może chodziło mu po prostu o zaliczenie trudniejszej kobiety (nie wiem czy dziewicy, czy nie, z tekstu wynika, że raczej tak, ale nawet gdyby nie też tak mogłoby być).

Gość hadzia
zgadzam sie ale wina tu lezy tylko po jego stronie z mojego punktu widzenia

hadzia.....no oczywiście że wina leży po stronie faceta tylko ja się dziwie że sytuacja miała miejsce w sobotę a autorka do dziś nie zareagowała ....coś długo ją trzyma ten szok tym bardziej że rozmawiała już z nim przez tel