Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem co robic

jak on mógł

Polecane posty

Gość niewiem co robic
nie wiem co bylo wczesniej ale na pewno podczasczasu kiedy sie spotykamy nie mial innych dziewczyn, spedzamy kazda wolna chwile razem, o ile nie jest w pracy,, a za tydzien bedziemy juz spedzac kazda poniewaz zamieszkamy razem a intencjke na pewno nie byly ze i po zastanowieniu sie wcale mnie tak zle nie potraktował po prostu nie mial czasu jechac zrobic mi prezentu co mi przed chwila wytlumaczyl prze telefon, a generalnie rozbawilam go jak mupowiedzialam ze potraktowal mnie zle i wrecz sie oburzyl jak ja moglam tak pomyslec, fakt ja glupiia jestem jak ja moglam tak pomyslec

Gość facet z osady
autorko nie sluchaj ich przeciez 80% kobiet tu przesiadujacych to nieudacznice zyciowe, alimenciary czy mipsiary ktore facet kopnął w dupe i maha żal do każdego i każdy facet jest zły, maja pretensje do całego świata i zazdroszcza kazdemu i ganią każdego komu w życiu się uklada, przeczytałem ten topic i na tyle wypowiedzi 1 lub dwie osoby odpowiedzialy Ci z sensem a reszte krotjka mowiac facet zly kopnij go itp., przeciez sama widzisz ze one cały śiwat widza przez swoj pryzmat i dla nich kazdy facet jest zły

Gość hadzia
facet z osady niechodzi o ty by go kopnela w dupe tylko wyjasnila to bo naleza jej sie przeprosiny

Gość prawda_między_uszy
niewiem co robic - po co pytasz skoro sama w ostatnim wpisie go tak ładnie tłumaczysz? To że w przyszłym tygodniu zamieszkacie razem nie świadczy o jego wielkiej miłości, równie dobrze może być to z wygody. A jak zamieszkacie coraz dalej może (nie musi) oddalać się będzie wizja ślubu i przyszłości, bo po co kupować krowę jeśli dostaje się mleko? To, że Ci zapłacił dobrze o nim nie świadczy, jakkolwiek byś go nie tłumaczyła. Może to świadczyć o jego przyzwyczajeniach (dziwki-do tej pory płacił za sex i jest to dla niego normalne). Trochę niepokojące conajmniej powinno być to dla Ciebie-w końcu chcesz planować życie z nim. Jakby chciał Ci kupić prezent rzeczywiście a niemiałby czasu, po drodze do kina zaciągnąłby Cię do jubilera czy gdzieś, a nie dawał kasę po seksie.

Gość hadzia
tez uwazam ze go tlumaczy

Gość do faceta z osady
tak, masz rację. Wszystkie zazdrościmy autorce, że dostaje kasę po sexie. My "nieudacznice życiowe i alimenciary" nie dostajemy kasy za sex, kochamy się za darmo i zazdrościmy autorce, bo nie dość że się kochamy to nic z tego nie mamy. DZIEWCZYNY! PRZEGRAŁYŚMY ŻYCIE!!!!

Gość miłego dnia życzę
haha rozbawiłaś mnie :)

Gość taka prawda
mnie rozbawiła autorka tymi swoimi tłumaczeniami:D

Gość facet z osady
tak oczywiscie zazdroscicie nie chodzi konkretnie o ten wpis czy jak wy to nazywacie, przelecialem sobie kilka i zawsze kiedy cos sie stanie to chmara was sie rzuca na tego waceta i jest zostaw go, olej go , spakuj go, wywal go itd. żal mi Was ze nie wiecie co to szczesliwe zycie, szczesliwa kobieta napisała by, : porozmawiaj z nim delikatnie, dojdzcie do porozumienia, nie można postepowac pochopnie , na pewno wszystko sie wyjasni będziecie szczesliw, ale ooooo tutaj takich wpisow nie ma , raczej nigdzie, zdarzaja sie inteligentne rodzynki ale to rodzynki, a co do tego postu to czemu macie ja za dziwke i czemu sasidzie ze on jej zaplacił za sex, ja myśllę ze kobieta której kiedys ktos płacił za seks myśli ze wszystkie tak robia i tu jest drugie dno tak srogiego oceniania autorki, a to nie była zapłata ot po prostu, dał jej pieniadze aby sobie coś kupiła, ja osobiscie nie chodze bo babskich sklepach tylko daje żonie karte czy kase i mowie idz sobie cos kup bo sobie zasluzyłas :) waszym podejsciem juz dawno powinna mnie kpnac w dupe

Gość autorko topika
a nie jesteś ty przypadkiem totalną idiotką bo wtedy stanowisz dobrą parę dla swojego partnera - totalnego idioty w zasadzie z takim rozumkiem to w pełni zasługujesz na to, co cię spotkało FINITO!!!

Gość pati z paki
he he ma chłop wyczucie jak ten słoń w składzie Z taką inteligencją to niech on się cieszy, że jakąś naiwną podłapał, co go jeszcze broni. Cóż idioci są wśród nas :D

Gość miłego dnia życzę
facet z osady --> Nasze wpisy to reakcja na słowa: "pierwszy raz sie kochalismy, bylo super, a on rano jak wychodzil powiedzial ze jestem swietna w lozku bylo wspaniale i zasluguje na ngrode, zostawil mi 200 zloty i powiedzial abym sobie nagrode kupila, i tak jakby byla to dla niego normalnosc", co innego jak mąż daje żonie pieniadze "Kochanie kup sobie coś ładnego, kup sobie te buty co Ci się podobały itp.", a co innego tak przedstawiona sytuacja...przypuszczam, że kobiety, które proszą Autorkę o zastanowienie się nad jej chłopakiem wyobraziły sobie siebie w takiej sytuacji - po 1 ich wspólnym razie ! to ważny szczegół.

Gość niewiem co robic
teraz sie nad tym wszystkim zastanowiłam rozmawialam z chlopakiem, i błedne było moje myślenie błedem było założenie tego topiku , nic sie nie stało jest fajnie bedzie fajnie, jestesmy super para on mnie kocha ja go też i tyle

Gość hadzia
facet z osady przeczytaj dokladnie post pod postem co kto napisal pozatym kazdy chyba wie ze jesli sie kogos kocha to bledy sie wybacza ja tylko radze upewnic sie czy to bylo nieplanowane obrazenie autorki bop po co ma sie emczyc i pozniej cierpiec jesli kolo sie okaze nie wporzadku? niech to sprawdzi i podejmie decyzje co z tym dalej zrobic

Gość a co podwyższył ci
do 250? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość facet z osady
osobiscie nie mowie kochanie kup sobie buty, bo po pierwsze podobno butów sie nie kupuje, a ja mowie kup sobie cos zasluzylas bo obiad był dobry, albo zasluzyłaś bo w wyrku dzisiaj byłaś jak mało kiedy :)

Nie no, parodia jakaś! jak by mi facet wyskoczył z kasą po seksie to jak bym go złapała i po ryju strzaskała to by chyba zapomniał jak się nazywa! w dodatku własnej dziewczynie coś takiego zrobic!! jednym słowem czekała tylko na to!

Gość głupie też muszą być
2worki na spermę zawsze sie przydadzą>>>

Gość niewiem co robic
nie podwyzszył, zaproponował dnowke 500

Gość hadzia
a mnie sie wydaje ze wcale z nim nieagdalas tylko poczulas sie zaatakowana czy cos

Gość miłego dnia życzę
te buty to tylko przykład, ale Ty jesteś już długo z żoną i to dla Ciebie normalne i dla Twojej żony również, a oni są razem pół roku i to był ich pierwszy wspólny seks ! Czytając więc taki post - kobiety niepewnej, zszokowanej taką sytuacją trudno nie wysnuć takie a nie inne wnioski.

Gość dobrze dałaś to dostałaś
teraz pracuj nad tym, żeby jeszcze lepiej dawać - uzbierasz na futro :D prostactwo się szerzy ;P

Gość **************88nanana********
autorko,jak mu było tak dobrze po nocy,to powinien Ci kupić kwiaty,lub coś innego nie tłumacząc że to za dobry sex

Gość facet z osady
no wlasnie podobaja mi sie te wpisy po ryju bym strzaskała alez wy jestescie proste, hahaha, jakby u mnie w domu kobieta podniosła na mnie reke lub ja bym podniósł reke to wlasnie wtedy byłby koniec tego zwiazku nie wazne czy po roku czy po 15 stu latach małżeństwa , patologia myśłowa nawet jest

Gość hadzia
facet z osady wiesz co ja osobiscie neichial;a bym zeby facet mi wynagradzal sex lub obiad facet powinien sam od siebie chciec sprawic kobiecie przyjemnosc i kupic jej cos labo dac na cos bo my sprawiamy wam przyjemnosc gotujac piorac sprzataajac dlawas pow as co dnia

Gość niewiem co robic
moze wassi faceci to nieroby ktorzy maja czas na chodzenie po kwiaciarniach moj facet pracuje od rana do switu bo chce aby bylo nam dobrzez zyciu i niczego nie zabraklo

Gość prawda_między_uszy
facet z osady - niekoniecznie Słonko jest to spowodowane zazdrością. "Być w związku" a być w związku to różnica. Zawsze można przymykać oko, udawać że jest ok, ale po co? Mnie dla odmiany denerwują topiki, gdzie dziewczyna płacze, że facet ją zdradził a inne mówią "on kupił Ci kwiaty, tak bardzo Cię kocha, daj mu szanse", miesiąc później podobny topik etc. etc. I tu to samo - dla Ciebie mądre wpisy to te tłumaczące jego zachowanie. O problemach trzeba rozmawiać, o zachowaniu trzeba rozmawiać, a nie tłumaczyć sobie, że wszystko ok, tak jak autorka. Owszem, ludzie są różni, są mężczyźni, którzy po sklepach chodzić nie lubią a znam i takich, którzy uwielbiają. Ale nie załatwia się tego w ten sposób - dając kasę po sexie, mówiąc że zasłużyła, to dla kobiety upokarzające, a nie powód do zazdrości innych. Idąc Twoim sposobem myślenia, skąd wiadomo - może Ty masz niesatysfakcjonujące życie i zazdrościsz ludziom, że mogą sobie jeszcze życie ułożyć, kiedy Ty ugrzązłeś w nieszczęśliwym małżeństwie i chciałbyś by i inni się wpakowali w taki kanał jak Ty bo nie lubisz szczęśliwych ludzi? Czemu inni moga być szczęśliwi, rozwiązywać problemy kiedy Ty nie możesz? - nie twierdzę tak, podaję przykład Twojego sposobu myślenia. Fajnie jak ktoś CIę tak ocenia bo jesteś innego zdania jak on?

Gość przecież facet jest w porządku
i uczciwy dostał tyłka - zapłacił i jest ok tak być powinno zorientuj się tylko ile podobna usługa kosztuje w burdelu, czy przypadkiem nie dał za malo i jeśli byłaś dziewicą to też powinien dopłacić wierzę, że facet jest uczciwy, ale nigdy nie można ufać do końca musisz się cenić i nawet brać nieco więcej niż dziewczyny z agencji niech wie, że ma kosztowną laskę, b tanie dzi-wki są tylko w burdelach tak trzymać!

Gość facet z osady
no ja nie wiem jak inni mezowie-faceci ale ja osobiscie tak jak ten chlopak partnerki (abstrachujac od tego czy to prawda czy prowokacja) nie mam czasu na chodzenie po sklepach i kupowanie jakis tam kwiatow czy prezentow , ja jetem czlowiekiem pracy i ona to rozumie , jak chce kwiaty to niech idzie sobie kupi bo ja mam zbyt duzo na glowie aby jeszcze gdzies po kwiaciarniach latac