Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem co robic

jak on mógł

Polecane posty

Gość miłego dnia życzę
Oczywiście, że po jego stronie. A jeżeli dziewczyna nie ma dużego doświadczenia w stosunkach damsko-męskich (bez podtekstów), a to jest facet, która uważała za swojego przyszłego męża, ukochanego, mogła być zszokowana tą sytuacją i nie bardzo wiedziała co zrobić, jak zareagować.

Gość hadzia
to tez mnie dziwi bo ja bym wybuchla odrazu a jak bym byla zszokowana ta sytuacja tak jak ona mowi ze byla wiedz nie zareagowala to bym nieodebrala lub bym hmmm no umowila sie z nim na powazna rozmowe napewno nie byla by to latfa rozmowa

Gość niewiem co robic
czemu sie nabijacie i mnie wyzywacie, czy ja chcialam te 200 pln, jesli wam o to chodzi to lezy dokladnie w tym miejscu w ktorym je polozyl a nie zareagowalam poniewaz nie wiem co am zrobic jak do tego podejsc, to jestv normalny czlowiek, jestesmy normalna para, spotykamy, sie chodzimy do kina, zostajemy u siebie na noc, jezdzimy na weekendy , nasze rodziny sie znaja itd. ,ale po prostu po raz pierwszy wspolzylismy i po tym taka niespodziana z jego strony ...

Gość evito evito
dalci kase i pokazal ci jakie ma podejscie. jest tez druga opcja. koles jest skonczonym debilem bez wyczucia taktu :P ale watpie...

tak jest winny musi byc!Zawsze winny jest facet bo to swinia!Jak zdradza to chooj jest,jak jest zdradzany to lozkowa niedojda i sam sobie jest winien ;_).O kurvva swiat zszedl na psy.

Gość niewiem co robic
a ja myślę, ze to drugie w sumie naprawde jest nam dobrze, przynosi kwiaty jest facet czuły generalnie widac ze chyba mnie kocha , po prostu jestesmy normalna para, ale byc takim skonczonym idiota aby po seksie zostawiac pieniadze, fakt zdarzało się ze chciał mi kupic jakis prezent a jest dosyc zapracownay i przepraszał mnie ze nie ma czasu i chcial dawac pieniadze abym sobie sama kupiła, nigdy nie wziełam, a odpowiadajac tu niektorym co mnie od dziwek wyzywaja, ja naprawde zarabiam tyle, ze nie potrzebuje jego pieniedzy

Gość niewiem co robic
do buc-a skoro nie jest winny wg Ciebie, to powiedz czemu tak p[ostapił i czemu powiedzial akurat po seksie ze jestem dobra w lozku i zasluguje na nagrodde i dal kase, zamiast np w innym momencie powiedziec chcialem ci kupic prezent ale nie mam czasu kup cos sobie i to bedzie ode mnie to by inaczej wygladało

Gość 198
Po prostu jesteś głupia. Potraktował cię jak prostytutkę, a ty go usprawiedliwiasz. Zero godności i szacunku do samej siebie, inaczej po takim czymś byś zakończyła znajomość z tym bucem

Gość hadzia
jesli uwazasz ze cie kocha i nie zrobil tego by cie jakos urazic lub cos w tym stylu to porozmawiaj z nim o tym masz pracwo nawed krzyczec bo on popelnil blad powiedz mu jk sie poczulas z tym faktem i sama bedziesz wiedziec co robi dalej jesli on uzna to ze nic si nie stalo i nie przeprosi bedzie znacyzc ze nie kocha cie

Gość facet nie jest zbyt
rozgarnięty po co związzałaś się z prostakiem?

Gość *lalala*
autorko, nie doszukuj sie w tym gescie jakis negatywnych cech...dal ci bo Cie kocha...sama pisalas ,ze nie ma czasu kupowac Ci jakis prezetow itp i chcial dawac Ci kase... Kup sobie lepeiej cos ladnego za to ;D sama wiesz najlepiej jakie sa wasze relacje,co czujecie do siebie i jakby mial cie traktowac jak prostytutke ktorej sie placi za sex to bys na pewno to wczesniej zauwazyla :D pozdrawiam

Gość niewiem co robic
no juz nie wiem sama nie sadze aby chcial mnie obrazic, to nie wi jego stylu , ale czemu akurat w tym momencie to zrobił

Gość *lalala*
a jak cie dreczy bardzo ten temat..porozmawiaj z nim po prostu a nie sie zadreczasz i zakladasz topiki na kafeterii gdzie ludzie robia ciebie jakas sprzedajna dziwke a z chlopaka tepaka :O

Gość niewiem co robic
do lala dzieki ja mysle ze jest tak jak ty myslisz i nic nie mial zlego na mysli, a relacje sa super wszedzie razem, zero tajemnic, zero krempacji, zyjemy jak maz z zona

Gość miłego dnia życzę
hadzia ma rację. Najlepiej powiedz mu, że musicie poważnie rozmawiać i ma się stawić, nie że nie ma czasu, ma przyjść i koniec, najlepiej spotkajcie się gdzieś poza domem, każ mu wytłumaczyć, co to miało znaczyć, za kogo on CIę ma i co sobie wyobraża, że nie życzysz sobie czegoś takiego bo nie jesteś jego panienką do zabawy i jak tak ma wyglądać Wasze pożycie to Ty mu dziękujesz. Wysłuchaj co ma do powiedzenia i zostaw go samemu sobie, a Ty idź do domu czy do przyjaciółki. Jeżeli Cię kocha to zrobi wszystko, abyś Cię przekonać, ze miał dobre intencje.

Gość facettttttttt
jesli wasze stosunki sa tak dobre jak piszesz, to nic sie nie stalo nie maczasu i tyle, jak tez po seksie wkladam zonie kase za ponczoszke i sie przy tym dobrze bawimy, jestesmy po slubie 10 lat

Gość *lalala*
faceci nie mysla tak jak my...po prostu byl wyluzowany, zrelaksowany po fajnej nocy i dal Ci ta kase zamiast np kwoatow czy innego drobiazgu(bo moze sam nie umie wybrac ale mysli,ze ty najlepeij wiesz co ci potrzeba) bo Cie kocha i sznuje i chce zebyc byla szczesliwa i wedlug niego

Gość niewiem co robic
nie jestem na tyle pustą lalą aby zapracowanemu facetowi coś "kazać", to nie w moim stylu i zbyt bardzo go szanuje aby mu coś nakazywać, chyba nie na tym polega związek, a nie zazdroszcze związką gdzie kobiety lub mężczyźni "każą" coś partnerom

Gość miłego dnia życzę
Dopiero później doczytałam o tym, gdzie piszesz o Waszych relacjach, więc odwołuję powyższe ;) no "kazać" to trochę niefortunne słowo, ale w sytuacji, gdyby facet olewał czy nie szanował niekoniecznie. Skoro jest tak jak piszesz, to po co to całe zamieszanie?

Gość *lalala*
nie stawiaj tej sprawy na ostrzu noza...nie rob mu awantur ani jakis sztucznych spotkan poza domem(jak ktos wyzej radzi) w celu wyjasnienia tej sprawy jak sie spotkacie naturalnie nawiaz do tematu i tyle :)) jestem pewna,ze nic zlego nie mial na mysli twoj chlopak :))

Gość niewiem co robic
lsls js mysle ze Twoje odpowiedz jest tu najlepsza i no i facettttttt-a, rowniez, a nie jakies bzdury tego typu każ mu itd. totalne bzdury, no nie zazdroszcze parterom tych ktore "każą"

Gość niewiem co robic
dzieki wszystkim za odpowiedzi i te dobre i te gorsze, wnioskuje ze nic takiego sie nie stało po prostu zeroce mu uwage aby byl bardziej taktowniejszy i wszystko bedzie grało

Gość hadzia
nie musisz mu kazac mzoesz powiedziec ze koneicznie musicie sie spodkac i pogadac bo cie cos dreczy i niech on powie kiedy mu pasuje ale zamiast sie zadreczac i rozmyslac jakie mial intencje porozmawiaj z nim i wszystko bedzie jasne :)

Gość *lalala*
np moj narzeczony kompletnie nie umie mi nic kupic...kazdy jego prezent byl nietrafiony wiec poszlismy na kompromis i sama sobie robie prezenty placac np jego karta albo daje mi pieniadze na co chce ;)) i czasem idziemy na zakupy po seksie i sie nie czuje jakos zle z tego powodu ani on :))

Gość hadzia
ale co ty gadasz liczylas na takie odpowiedzi ze on napewno niechcial cie urazic dlatego uwazasz ze sa najmadrzejsze bo go kochas zi bronisz go ale szczeze moja rada to jest ufaj ale nigdy w 100% bo zawsze istnieje mozliwosc ze ktos cie zdradzi zrani lub cos w tym stylu nie ma ludzi idealnych i kazdy popelnia bledy ja sadze rowniez ze nie mial nic zlego na mysli ale rozmowa musi sie odbyc bo jak nie powiesz muz e cie urazil moze zrobic to drugi raz i nawed nie ebdzie mial o tym pojecia

Gość miłego dnia życzę
Nakręciłam się wyższymi wypowiedziami, ale na początku byłaś sama bardzo niepewna i sytuacja tak przedstawiona "jesteś świetna w łóżku i 200 zł", ciężko to było odebrać inaczej, w końcu to był Wasz pierwszy wspólny seks, a nie któryś z kolei. Wyobraziłam sobie, jakby mi tak narzeczony powiedział po naszym 1 razie i zostawił 200 zł..., miałabym z nim potem rozmawiać jak gdyby nigdy nic?

Gość zwykla kobietaaaa
do autorki nie przejmuj sie faceci tak maja nic zlego nie zrobil

Gość zwykla kobietaaaa
do hadzia ---> ale bzdury piszesz to co to za zwiazek jak nie wierzysz partnerowi w 100% do dupy z takim zwiazkiem lepiej gdyby go wogole nie bylo, nie zazdroszcze zwiazkom bez 100% zaufania, ja swojemy mezowi wieze na 1000% nawet gdyby mial sekretarke ktora by chodziła w ciuszkach z sex shopu acha na pewno pisze sie odzielnie :)

Gość może i jego intencje
nie były zle, ale głupota sięgnęła szczytu nie wolno tego tak zostawić, bo on MUSI wiedzieć, że nie pozwolisz się tak traktować Okazał ci brak szacunku i nawet jeśli jest takim durniem, ze nie zdawał sobie z tego sprawy, to trzeba mu jak najszybciej to uświadomić, żeby w przyszłości zachowywał się z klasą i ciebie też traktował jak kobietę z klasą tyle...

ja bym posłała go do diabła.potraktował cię jak pierwsza lepsza.widac z tego co napisałaś ze całkiem możliwe ze płacił tez innym dziewczynom