Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba bede sie zenil

Ile powinienem przeznaczyc na pierscionek zareczynowy?

Polecane posty

tak zeby gadania nie bylo ze jakas tania tandeta...

Gość bolts and nuts
jest najdroższy bo z platyny z białego złota się mówi

no ale ile takie cos kosztuje?

Gość gutenacht
rownowartosc jednej twojej pensji :)

niech ktos powie jakas sume, rownowartosc pensji? caly miesiac mam robci na kawalek metalu z kamieniem?

ja myślę że góra 500 zł będzie ok .....co nie znaczy że za tańsze pieniądze nie możesz kupić wszytko zależy od upodobań Twojej dziewczyny

inaczej: do kobiet---ile kosztowaly wasze pierscionki? i do facetow: ile zaplaciliscie za takowy?

Gość nie ważnee
ile, ważne by był od serca, ale powinien być skromny i tyle

500zl? a to nie za malo? z koleznka pojde kupowac,ale niewiem ile przeznaczyc na ten biznes

Gość odbiorca mięsa
ja bym poszet na bazar i kupał pierszy z brzegu i kłoniec

myslalem w granicahc od tysica do dwoch,,,,ale wszedlem na jakies stronki a tak pierscionki po 25 tys i sie zastanawialem czy moze takie sie kupuje

Gość najlepiej kup
z ładnym brylantem za 20-30 tys.

Gość najlepiej kup
takie się kupuje :)

Gość odbiorca mięsa
najlepsze te z gum do zucia

przecież tu nie chodzi o cenę.....a kupujesz sam??" jak nie o cene ? To głowny powód by nie powstały topiki w stylu " Czy on sie na łby z głupkiem pozamieniał , ofiarując mi pierścionek zareczynowy po babci " :p

Wejdź do jubilera, popatrz co jest i za ile. Znasz przynajmniej rozmiar? Jeśli będziesz potrzebował pomocy przy nocy poślubnej to mogę Cię nawet wyręczyć, skoro zorientowanie się w cenach pierścionków przerasta Twoje możliwości :P

25 tys? kupil ktos taki? to nie przesada jest?

"Wejdź do jubilera, popatrz co jest i za ile. Znasz przynajmniej rozmiar? Jeśli będziesz potrzebował pomocy przy nocy poślubnej to mogę Cię nawet wyręczyć, skoro zorientowanie się w cenach pierścionków przerasta Twoje możliwości " pzrestan sie wymadzrzac,za tekst o nocy poslubnej to normalnie byc dostal,,,,,,a ceny pierscionkow dla twojej wiadomosci prawie nie maja gornej granicy,nie dorobiony osle

ja wolalabym taki za do 200 zl :D bo już 4 pierścionki zgubiłam wiec zal by było jakby moj facet wydal na pierscionek 2 tys a ja bym go gdzies w lesie zapodziała :P poza tym - cena nie jest wazna, wazne zeby sie podobał :) no chyba, ze Twoja panna po dostaniu pierscionka np z apartu przeszuka wszystkie katalogi albo wybierze sie do sklepu zeby sie dowiedziec ile na nia wydales :P tu juz jest problem :)

najważniejsze, żeby był ładny, jakiś oryginalny, a nie taki jak wszystkie - złoty z brylantowym oczkiem, zdaj się na swoją intuicję, gust i będzie dobrze:) poszukaj takiego, żeby był trochę inny:)

Regres_____bo to chyba nie jest ważne za ile??przynajmniej ja tak uważam" to skad tyle topików o tym ze zareczynówki to powinny być z brylantami ...? Zreszta wy tak wszystkie mówicie , ze to bez znaczenia, ze to nie o to chodzi , ze miłośc sie liczy , ze bla bla , bla a pozniej i tak sie okazuje że chcecie ten i ten i żeby miał fajny brylant ;) jesli nawet tego nie okazujecie , to tak myślicie .... No i jeszcze jest aspekt koleżanek , no i prezentacja" okazu "w owym gronie ;)

Ja tam nie dociekam ile mój kosztował-ważne, że był podarowany z serca. czy kupisz za 2tysiące czy za 100 złoty-jeśli dziewczyna cie kocha to nie będzie miało dla niej znaczenia...

tez uwzam ze cena nie gra roli,moja kobieta tez tak mysli,,,ale niekoniecznie mysli tak cale grono ciotek i innych pozniejszych oceniaczy tego pierscionka

pierscionek zareczynowy powinien kosztowac do 1000 zl max. jesli mowimy o normalnych ludziach. Pomysl,ze jeszcze czeka was wesele, suknia, garnitur i obraczki. Poza tym nie daj sie zwariowac. Moj kosztowal 800 zl i sama go sobie wybralam. Poza tym dla mnie wazniejsze byly obraczki niz pierscionek zareczynowy. Nie chcialam drogiego, balam sie ze jak go zgubie to bedzie tragedia:) Pozdrawiam i gratulkuje decyzji:)

Gość zabierz swoja kobietę
i razem zdecydujcie... dowiesz sie jaki jej sie podoba, jaka jest cena na ile ona cię mierzy :D a potem zdecydujecie... i miej tylko nadzieję, że laska nie sięgnie po bardzo drogi... ale znasz ja przecież, wiesz czego się spodziewa:)