Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

wiewi贸rka97

WI臉CEJ ENERGII

Polecane posty

Z tymi biegami to mo偶e lepiej si臋 teraz ju偶 wstrzyma膰 i poczeka膰 do wiosny?;) Bo przy tej aurze i temperaturze to tylko zapalenia p艂uc si臋 mo偶na nabawi膰... Ale ju偶 jaki艣 aerobik, si艂ownia czy basenik, to wydaje mi si臋 super pomys艂:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 plik
Przeciez zim膮 biegi mog膮 by膰 r贸wnie fajne :) Wystarczy ciep艂o si臋 ubra膰 i my艣l臋, 偶e nie b臋dzie 藕le ;)

Udost臋pnij ten post

Mnie te偶 jako艣 nie bior膮 biegi zim膮:( brrr. Wol臋 sport w cieplejszych miejscach. W og贸le jestem ciep艂olubna:)

Udost臋pnij ten post

Tez sobie biegania w zimie nie bardzo wyobrazam wiewiorko:). Rozumiem Cie. Ale fitness lub silownia-na to mam ochotke jak najbardziej :)

Udost臋pnij ten post

Ach, jak sobie przypomn臋 te wszystkie lata, jak mieszka艂am z rodzicami i ca艂膮 zim臋 mo偶na by艂o 艣miga膰 na nartach... A teraz to faktycznie, zima w mie艣cie, to jedynie pozostaje si艂ownia, basen czy aerobik. Niby te偶 fajnie, ale do desek strasznie t臋skno...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam podobny problem
rozwa偶am u偶ycie amfetaminy, bo roboty w najbli偶szych tygodniach sporo i nie mam czasu na zmian臋 tryby 偶ycia (kaw臋 i tigery 偶艂opi臋 litrami i niewiele to daje). Z drugiej strony boj臋 si臋 u偶ywa膰 nielegalnych 艣rodk贸w. Mo偶e kto艣 zna jakie艣 艂atwo dost臋pne leki np. z efedryn膮?

Udost臋pnij ten post

Nie no, chyba w nawet najbardziej napi臋tych i nerwowych okresach nie warto si臋ga膰 po dragi... Takie jest moje zdanie. Zawsze jako艣 wszystko da si臋 ogarn膮膰, mimo 偶e nie jest 艂atwo;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 plik
Nie lubi臋 si艂owni. Ani grupowych wygibas贸w typu areobic. A biega膰 lubi臋. Te偶 jestem zmarzluchem, ale przecie偶 kiedy si臋 biega, to jest ciep艂o ;)

Udost臋pnij ten post

Czlowieku, "dejze spokoj" z efydryna;). Nartki- swietna sprawa. Ja mam tylko taki problem, ze wychodze rano i jak w amoku: zjazdy caly dzien. Szkoda mi nawet czasu na jedzenie. A na drugi dzien nie moge sie ruszyc. Moze w takim przypadku tez pomagalaby ta l-karnityna :?

Udost臋pnij ten post

nji chodzi o to, 偶e nie masz energii po nartach czy takie zakwasy straszne. Amfetamina to ju偶 przesada. Nawet nie b臋d臋 komentowa膰. Takie suplementy jak l-karnityna mog膮 przyj膮膰, bo to naturalna substancja, kt贸r膮 produkuje nasz organizm.

Udost臋pnij ten post

nji, podczas jazdy na nartach nigdy nie stosowa艂am l-karnityny, ale za nied艂ugo prawdopodobnie pojad臋 w Alpy (po raz pierwszy!) i wtedy, jak przez tydzie艅 ca艂ymi dniami b臋d臋 je藕dzi膰, to te偶 planuj臋 to stosowa膰;) W ko艅cu wiesz, sport to sport, niewa偶ne jaki, wa偶nie, 偶e regularnie;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸wmy ma艂o lecz konkretnie
Mia艂am tak samo jeszcze niedawno, codziennie zm臋czona, ci膮gle bym spa艂a. W ko艅cu kupi艂am sokowir贸wke - codziennie pije przynajmniej litr soku z jab艂ek marchewki itp. do tego w aptece kup sobie 偶elazo, jedz warzywa. ja np. do tego kupilam tabletki z kofein膮 i guaran膮 w sklepie dla koks贸w takie na spalanie t艂uszczu itd i biore je do trening贸w-przynajmniej 4 razy w tygodniu jestem na aerobiku ale to juz od d艂uzszego czasu. a soki i witaminy pomog艂y mi i po dwoch tygodniach nawet nieca艂ych poczulam wielka ulge. i odrzuci艂am kawe :) mam lepsz膮 cere i czuje sie swietnie. polecam !

Udost臋pnij ten post

Mam bardzo slabe miesnie, wiewiorko :). Terrarum- to nie jest zla mysl. I niedlugo juz bedzie mozna jezdzic na nartach :)

Udost臋pnij ten post

nji, a dziwisz si臋, 偶e nast臋pnego dnia masz zakwasy, skoro zje偶d偶asz ca艂y dzie艅 i to jeszcze pewnie bez rozgrzewki?

Udost臋pnij ten post

Chyba trzeba powoli przyzwyczaja膰 mi臋艣nie do wysi艂ku, po jakim艣 czasie robi膮 si臋 naprawd臋 wytrwa艂e, tylko regularnie 膰wicz nawet w nie wielkich ilo艣ciach ,a le regularnie. Ja te偶 ju偶 nie mog臋 si臋 doczeka膰 sezonu narciarskiego:) Bior臋 deseczk臋 i marsz na stok. Droga "m贸wmy ma艂o lecz konkretnie" m贸wisz, ze zrezygnowa艂a艣 z kawy ,ale 艣rodki z kofein膮 bierzesz? I to si臋 nie k艂贸ci, nie wyklucza? Jak to jest?

Udost臋pnij ten post

Zdrowy tryb 偶ycia swoj膮 drog膮, ale z niekt贸rych mniej zdrowych rzeczy ja osobi艣cie nigdy bym nie zrezygnowa艂a... I kawa jest jedn膮 z tych rzeczy;) Ale z drugiej strony gdyby nie ta niezdrowa kawa, to nie wiem, jak inaczej znalaz艂abym w sobie si艂y, 偶eby dzi艣 z samego rana podrepta膰 na aerobik;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 plik
Wiesz, z jednej strony kawa jest niezdrowa. Z drugiej, przy niekt贸rych przypad艂o艣ciach mo偶e pom贸c:) Chocia偶 uwa偶am, 偶e lepiej "dodawa膰" sobie energii w inny spos贸b:)

Udost臋pnij ten post

szach:) czepiasz sie ;) :D. Pewnie, ze jezdze z rozgrzewka, tylko w amoku. I wtedy nie odczuwam takiego zmeczenia. Na drugi dzien natomiast odczuwam tylko zmeczenie. Nawet nie moge sie obudzic, przesypiam caly dzien. Co do kawy- nie umiem bez niej zyc. Poranek bez kawy- to i dzien bez zabawy :)

Udost臋pnij ten post

Wiesz wiewi贸rka, ja my艣l臋, 偶e tego tak naprawd臋 nikt nigdy dok艂adnie i naukowo nie okre艣li艂;) No bo niby dlaczego na jednych dzia艂a, na innych nie, a jeszcze innym si臋 wydaje, 偶e chyba dzia艂a, ale nie wiedz膮 czy to nie efekt placebo... Na mnie w ka偶dym razie dzia艂a i nie wnikam dlaczego;) Je艣li na zasadzie placebo, to niech dzia艂a cho膰by tak;)

Udost臋pnij ten post

Pewnie, ze tak. Najwazniejszy jest efekt. To samo sie tyczy cwiczen. Sa takie, ktore wykonujemy dlugo i zmudnie i nie przynosza rezultatow- a bywaja tez takie, ze seria paru powtorzen codziennie zdziala cuda.

Udost臋pnij ten post

Ja si臋 wcale nie czepiam, chcia艂am tylko pom贸c. Chcia艂am dobrze, a wysz艂o jak zawsze.. W takim razie, skoro jeste艣 po rozgrzewce, a nadal masz zakwasy to te偶 pomy艣l o l-karnitynie :)

Udost臋pnij ten post

Ale mi chodzi艂o o to, czy kofeina w kawie nie jest r贸wna kofeinie pod inn膮 postaci膮? bo kto艣 pisa艂a, ze kawe od艂o偶y艂, ale przyjmuje tabletki z kofein膮. I chcia艂am wiedzie膰 jaka jest r贸偶nica. A l-karnityn臋 przyjmuje si臋 co dziennie czy tylko przed zaj臋ciami ruchowymi?

Udost臋pnij ten post

Drogi szachu, wiem, 偶e si臋 nie czepiasz;). I dzi臋ki za pomoc. Obawiam si臋 jednak, 偶e zjazdowy amok nie sprzyja pami臋ci o zabraniu na stok tabletek, przepijaniu ich woda podczas polykania i takie tam :/.

Udost臋pnij ten post

Aj, nie ma co sobie tutaj dogryza膰. Wiadomo, 偶e ka偶dy chce dobrze i nikt nic z艂ego nie ma na my艣li. Wi臋c czy艣cie atmosfer臋:) I lepiej odpowiedzcie na moje pytanie.

Udost臋pnij ten post

Wiewi贸rka, z t膮 kofein膮 to wydaje mi si臋, 偶e r贸偶nica jest przede wszystkim mentalna;) Wiesz, mnie kawa pobudza, ale nie wiem, czy gdybym np. za偶y艂a kofein臋 w tabletce, nie wiedz膮c co to, to nie wiem, czy tak samo by mnie pobudzi艂o;) Bo zak艂adam, 偶e kawa mo偶e na mnie dzia艂a膰 na zasadzie placebo;) A l-karnityn臋 za偶ywasz przed wysi艂kiem;)

Udost臋pnij ten post

wiewiorko:). przeciez jest milo :). nie zabieram pojecia w rozmowie o kofeinie, bo nie zglebialam nigdy tematu ;/

Udost臋pnij ten post

Ok:) to ja juz nie siej臋 fermentu. My艣la艂am, ze kofeina w tabletkach b臋dzie jaka艣 bardziej pobudzaj膮ca ni偶 kawa. A l-karnityna tylko przed wysi艂kiem? Na co dzie艅 nie bra膰?

Udost臋pnij ten post