Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MARAKUJA 29

czy są dziewczyny ktore mają termin na styczen lub luty 2010

Polecane posty

Gość Carmelek
ja o dziwo przybrałam tylko niecałe 4 kg:)) przed ciążą ważyłam 51 a teraz ważę 55 :)) za to piersi urosły mi już o dwa rozmiary:P i teraz mam D75:)

Gość kasia101
ja za tydzien mam usg to wkoncu sie dowiem ile moj synek wazy,za tydzien mam tez odstawic fenoterol i boje sie ze za szybko urodze po odstawieniu.

Gość cola woda
U mnie bedzie dziewczynka...boje sie,ze nie rozpoznam calej tej akcji ,bo to moj pierwszy dzidzius,mieszkam w uk.

Gość kasia101
cola woda a masz juz torbe spakowana?

Gość eureka79
Jestem już w 33 tyg, byłam na usg, syn waży 2650. Jest wielki - jak powiedział lekarz. A jak wasze maleństwa? Ile ważą ?

Gość cola woda
prawie spakowaną...koniecznie muszę wyprac ubranka dla dzidziusia

Gość kasia101
ja tez prawie,a ubranka wlasnie wypralam w sobote ale musze je jeszcze wyprasowac i nie moge sie za to zabrac.

Gość kolankowa mowa
ja miałam usg w 33 i dzidzia ważyła 1900 .Nie wiem czy to dużo czy mało.Ja mam termin na 20 stycznia.Zgagę mam cały czas.Przytyłam 12 kg.Wyprawkę mam zakupioną,zostały mi kosmetyki do kupienia.Wózek planuje kupić po urodzeniu.Ostatnio macica robiła mi się twarda jak kamień,lekarz zalecił mi magnez i pomaga.JAk Wasze samopoczucie?JA już bym chciała mieć maluszka ,nie moge się doczekać

Gość kasia101
ja tez juz bym chciala.ale juz niedlugo pare tygodni tylko,chociaz moj gin twierdzi ze na swieta bede juz miala mojego bobaska,od 24 tc grozi mi porod przedwczesny,szyjki to praktycznie nie mam tak sie skrocila no i za tydzien odstawiam fenoterol czgo sie panicznie boje.

Gość kasia101
dziewczyny czy wasze malenstwa czesto maja czkawke?bo moj maluszek kilka razy dziennie,czasami tak dlugo ze zaczynam sie martwic.

witajcie dziewczyny!! na szczescie was znalazłam..bo temat mi sie skasował z moich ulubionych :( i pozniej juz nie mogłam go znalezsc ja jestem przerazona ze ten czas tak szybko mija..juz zostało kilka tygodni..brryyy niewiem co wieksze strach przed porodem czy szczescie ze dzidzius bedzie juz z nami ja szykuje sie na cc i tak sie zastanawiam kiedy mi ja zrobią czy 38 tydz bedzie ok mam duzo wod płodowych i dzidzius jest tez duzy bo mam stan przedcukrzycowy i codziennie badam cukier glukometrem 4 razy dziennie\ ja juz mam wszystko dla synka ..pozostało tylko czekac :)

Gość kashia83
czesc dziewczyny, ja termin mam na 9 stycznia 4 tygodnie temu moj dzidzius mial 2700 wiec jes duzy, bedzie chlopiec, marakuja czy ty masz cc bo dzidzius jest duzy?? ja tez mam za wysoki cukier ale dieta i ruch pomaga, tylko ruch jest ograniczony bo skaraca mi sie szyjka.

Gość kasia101
no i jak tam dziewczyny?u mnie noc tragiczna,ciagle mialam skurcze,wogole fatalnie sie dzis czuje,mdlosci nieziemskie:(

Gość kolankowa mowa
ja jestem.Jesssu,2700 już?mi to wygląda na to że urodzi się prędzej takie dziecko,ale nie wiem.Mój ma 2 kg,termin mam na 20 stycznia.Podobno przez cały ósmy miesiąć dziecko przybiera codziennie 10 g,to ja obliczyłam,że mój duży nie będzie,pewnie tak jak pierwsze jakieś 2700,a rozwija się super,w moich ciuchach chodzi sprzed ciąży-dziewczynka 10 lat. mąż mówił że jak szedł wczoraj rano do pracy to dyszałam przez sen.Ciężko mi się oddycha,też tak macie?na wznak w ogóle nie mogę leżeć,bo mam taki ucisk na tchawicy jakby ktoś mnie dusił

Gość ola220485
hej! ja mam termin na 2 stycznia:) czyli zostal dokladnie miesiac. ale cos czuje ze bedzie pod koniec grudnia. teraz to juz nawet ciezko mi sie chodzi bo mnie wszystko w dole boli:/ ale mieszkam w anglii i na wizytach u poloznej nie ma badania ginekologicznego wiec nie wiem czy boli mnie bo jest tylko ucisk dziecka czy moze mam juz rozwarcie czy moze jeszcze cos innego:/ nie wiem nawet ile dzidzius teraz wazy.wiec pozostaje mi tylko czekac do rozwiazania:)

Gość kretynkiijuuuusz
ja miałam tak,że jak przyspieszałam kroku to bolał mnie dół brzucha i do tego bolała mnie kość ogonowa.Ciągle chodziłam siusiu.W końcu wylądowałam w szpitalu z bólem nerki-okazało się że mam piasek w przewodach moczowych.Dostawałam kroplówki.Ledwo wyszłam ze szpitala,położna stwierdziła że macica mi się stawia i jest twarda jak kamień.Lekarz zalecił mi brać magnez,pomogło.Teraz nie mam żadnych dolegliwości.Dziewczyny,każda pisz e że ma przeczucie że urodzi prędzej-to tylko takie pobożne życzenia,przeważnie jak przychodzi co do czego to nawet te straszone przedwczesnym porodem nie mogą urodzić i dostają na wywołanie kroplówki