Lola83-1 0 Napisano Listopad 2, 2009 Witajcie mam pytanko czy znacie jakiegos dobrego ginekologa w Oswiecimiu? Bardzo mi zalezy na opini bo niewiem do jakiego mam sie udac:( Czekam na jakies odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kikikiki 0 Napisano Listopad 3, 2009 Z Oświęcimia masz niedaleko do Brzeszcz a tam przyjmuje świetny lekarz Krzysztof Polak....POLECAM !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Listopad 3, 2009 Uhm dzieki wielkie ale wolalabym kogos z Oswiecimia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Van_Zan 0 Napisano Listopad 3, 2009 doktor mengele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2018 Polecam na 100 % lekarza z Medicome. trafiłam do niego z polecenia siostry. Pan doktor jest osobą konkretną, rzeczową. Profesjonalista z delikatnym podejściem do pacjenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pacjentka 0 Napisano Grudzień 17, 2018 Dnia 3.12.2018 o 10:47, Gość gość napisał: Polecam na 100 % lekarza z Medicome. trafiłam do niego z polecenia siostry. Pan doktor jest osobą konkretną, rzeczową. Profesjonalista z delikatnym podejściem do pacjenta. / Mateusz Żuławski - najlepszy lekarz z możliwych.Szczegółowo przeprowadzane badania,a nie leki w ciemno, uśmiechnięty, życzliwy i dyspozycyjny!Serdecznie wszystkim polecam ginekologa z Medicome!!! Mają jeszce innego lekarza, słyszałam, że inne pacjentki też go polecają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LauraSz 0 Napisano Styczeń 23, 2019 Polecam doktora Mateusz Żuławski z Centrum Medycznego Medicome z Oświęcimia. Faktycznie dobry adres. Doktor z życzliwym podejściem do pacjentki, uśmiechnięty i mający czas dla pacjenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach