Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asteria.

dobra przyznaję się - NIENAWIDZE FACETÓW

Polecane posty

Gość smok z legowiska
ludzie maja taką niefajną cechę że prawie każdemu wydaje się że jest OK i fajny a ci INNI nie są OK i to ich wina

Gość syfiaraiwieśniara
ochlali się piwska i poszli spać bo życie ciężkie jest...

l'udzie maja taką niefajną cechę że prawie każdemu wydaje się że jest OK i fajny a ci INNI nie są OK i to ich wina' dodalabym jeszcze ze naprawde ISTNIEJA ludzie ktorzy naprawde sa OK , nie nalezy popadac w panike.

Gość smok z legowiska
powiedzcie mi dziewczyna ale tak serio, spokojnie i bez emocji czy naprawdę myślicie że jesteście od nas lepsze ? ps. to pytanie nie sugeruje że my jesteśmy lepsi

> nie z kropka bo masz malutki przecinek - pewnie akurat mój przecinek jest dłuższy od przeciętnych przecinków to ma być ten argument ?

A czy ja gdzies napisalam ze trzeba nosic burkę? Chodzi o to, ze byloby fajnie gdyby udało się obalić ten dziwny mit plastikowego ideału, który tak naprawdę nijak ma się do rzeczywistości... :-o

Gość wieśniaraisyfiara
nie jesteśmy lepsze ani gorsze tylko inne. a wy jesteście cwani.fizycznie silniejsi.dlatego w dawnych czasach byłyśmy zależne od facetów bo inaczej nie dało rady.

"dobra przyznaję się - NIENAWIDZE FACETÓW" A my mamy Cię głęboko w doopie szmato 🖐️

Gość smok z legowiska
ponawiam pytanie czy naprawdę myślicie że jesteście od nas lepsze ?

Gość jarek mistrzem
cietej riposty

Gość ale się wysilił palant z małym

a my Was tak bardzo kochamy a Wy nas tak bardzo nienawidzicie... to niesprawiedliwe....:(

Gość smok z legowiska
co to znaczy inni jeżeli faceci to dranie, kłamcy, cynicy to jakie cechy posiadają kobiety żeby było po równo

nie jesteśmy lepsze ani gorsze tylko inne. racja a wy jesteście cwani.fizycznie silniejsi. racja 'dlatego w dawnych czasach byłyśmy zależne od facetów bo inaczej nie dało rady.' bzdura. Po prostu wczesniej kobiety nie mialy porowniania - wszystko zmienilo sie po wojnach kiedy zaczely pracowac itd. Ale prawda jest taka ze kobieta z natury jest zalezna od mezczyzny jako opiekunka ogniska domowego.

Gość nie ma za co jareczku
nie daj sie tym szmatom

'co to znaczy inni' to znaczy mniej wiecej tyle ze pytanie jest bez sensu. 'jeżeli faceci to dranie, kłamcy, cynicy to jakie cechy posiadają kobiety żeby było po równo' materialistki, klamia i oszukuja, hipokrytki.

Gość smok z legowiska
@depeche15 to pytanie jak najbardziej ma sens "materialistki, klamia i oszukuja, hipokrytki." - więc o co te wszystkie żale

Gość eksy
"nienawidzić można tylko wtedy kiedy się naprawdę kochało" ale nie pamietam kto to powiedzial :P

nie to pytanie nie ma sensu poniewaz kobiety i mezczyzni sa po prostu inni. pytanie 'kto jest lepszy' jest totalnie nietrafione, bo po prostu nie mozna na nie odpowiedziec. :)

Gość smok z legowiska
nie pytałem się kto jest lepszy pytałem się czy kobiety uważają się za lepsze

Gość smok z legowiska
wiem że mężczyźni tak uważają kobiety natomiast uważają że to one są lepsze i koło się zamyka, jesteśmy siebie warci nie uważasz