Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asteria.

dobra przyznaję się - NIENAWIDZE FACETÓW

Polecane posty

Gość smok z legowiska
dobra przyznaję się jestem ostatnia świnia, knur miesiąca dobranoc depeche15

'nie potrafia kochac' a ja mysle ze potrafia tylko nie zawsze sa zdolni to okazac i nie sa tacy wylewni.

Gość ja tez ja też ja tez
depeche... Każdy człowiek jeśli kocha odruchowo okazuje to w jakikolwiek sposób. Wielu z nich tego nie robi bo nie są zdolni kochać. Ja już w to nie wierzę. Zdradzają,wyzywają,śmieją się kiedy płaczemy,nawet nie próbują wspierać...

Każdy człowiek jeśli kocha odruchowo okazuje to w jakikolwiek sposób. uwierz mi ze nie zawsze tak jest,poza tym ktos moze myslec ze okazuje ci milosc a ty mozesz tego w ogole nie widziec... Wielu z nich tego nie robi bo nie są zdolni kochać. pozory myla. Ja już w to nie wierzę. Zdradzają,wyzywają,śmieją się kiedy płaczemy,nawet nie próbują wspierać... prosze przeczytaj ostatnie dwie strony topiku :)

Gość Lanca
Smok z legowiska napisał: "czołg nie jest ciężki a jedynie ma dużą masę? to coś w tym rodzaju ?" Ciężar i masa to dwie różne wielkości fizyczne. W próżni, na Ziemi czy na Księżycu czołg będzie mieć tę samą masę, ale inny ciężar. Wszystko jest względne; nie ma wartości absolutnych, symplifikacje mają z zasady zbyt duży bagaż błędu, by na ich podstawie wznosić coś logicznego.