Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pestkowata

doradzcie

Polecane posty

Gość pestkowata

Hej! powiedzcie mi, bo nie wiem co robić... jestem z facetem prawie 5 lat, jest mi z nim dobrze,czuje sie przy nim bezpiecznie, kocham go! ale mam cichego wielbiciela, który sie stara i w ogóle... niechce zadnego skoku w bok, ani romansu... i nie wiem co robić. chciała bym sie spotkac z tym chłopakiem, ale nie wiem czy powinnam. i nie wiem czy powinnam mówić o tym spotkaniu swojemu Skarbowi. co powinnam zrobić ?!

olej wielbiciela, i nie umawiaj sie na zadne spotkania, a moze on poprostu jest zazdrosny i chce zburzyc twoj dlugoletni zwiazek. dobrze sie zastanow.

hmm.. cóż... sądzę, że napewno nie mów swojemu partnerowi. natomiast spotkać się na kawę czemu nie.. ale to balansowanie na krawędzi.. najpierw kawa, potem potajemnie kino...a potem... wiesz, ja w sumie już potraktowała bym takie zachowanie jako zdradę. Brak lojalności. A jesli ten cichy wielbiciel to podszyw? np sprytne posunięcie Twojego faceta ?

faceci lubia mieszac w zwiazkach kobiet, ktore im si epodobaja. udawadniaja sobie wtedy ze sa silniejszymi samcami. gdy cie zdobedzie - oleje:) ale to twoja decyzja..........

Gość pestkowata
niechce go zdradzić, a jezeli powiem o tej sytacji swojemu partnerowi to bedzie zazdrosny a tego niechce, bo nierobie nic złego ;(