Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matura z maty

Dzisiejsza matura z maty , powiem tyle ża, żal , żal

Polecane posty

Gość Matura z maty

Ktoś jeszcze ją pisał :P ?

Gość aaaaaabbbb
trudna była?????????, bo ja za rok zdaje

ja mogę powiedzieć tyle - uja napisałem i uj będzie na prawdziwej maturze , wszyscy są niezadowoleni , co najlepsze nasz dyrektor powiedział ze tylko 20 % zda tę maturę A to mu gadali na jakims zebraniu dot. wlasnie matury

Funckje liniowe , pełno geometrii jakie zdania otwarte ! Nie dało sie tego zrobić :O

Gość bardzo prosta byla
mowili w radiu. Wypowiadali sie uczniowie ze smiech normalnie tak prosta. Ze szkoda, bo mieli wieksze ambicje, a tu takie proste nic jak dla 13 latka.

Gość aaaaaabbbb
kurde to mnie przeraziłeś bo ja za rok zdaje dojże podstawową mature z matmy to jeszcze rozszerzoną:(

Wszystko co wiąże sie z geometrą coś tam o trójkątach , potem równania - jako tako te równania były Najgłuppsze o jakiejś dennej książce :O ale za 5 pkt jakiś posrany logarytm + zadanie z ilorazem , chyba w necie będzie za niedługo :P

Gość gość
A ja nie poszlam :D hehe

Gość Matura z maty
wlasnie ta geomteria żal , poza tym pelno fukcji roznorakiej

Gość my nie mamy takich
równań :O:O:O

W liceum nie ma różniczek , ani jeszcze jakichś głupszych rzeczy , są tylko te najgłupsze , których nie da sie zrozumieć

Gość fdhnfmk
są tylko te najgłupsze , których nie da sie zrozumieć i dziwic sie ze mamy glupie spoleczenstwo :D

Do --> Sash. Ja miałem różniczki, całki, równania różniczkowe i inne tego typu zabawki na maturze. Ale ja maturę zdawałem ponad 30 lat temu. I jeszcze jedno. Dziś już niedopuszczalne. Obowiązywała ORTOGRAFIA...

Gość zielona jagoda
Ja pisze ze szkolnego sekretariatu... w szkole mówili że byla prosta zresztą czego moznabyło się spodziewać skoro jesteście pierwszym rocznikiem , który pisze matematyke po 25 latach:))

Gość aaaaaabbbb
ja jestem w 2 lo i stwierdziłam ze nic nie umiem a tu za rok maturka wiec sie wziełam za siebie i wczoraj zrobiłam 54 zadania z matmy i mam zamiar codziennie chociaż z 20 zrobic:)

Gość bylo do napisania
ale najgorsze bylo dla mnie zadanie, gdzie podali wspolrzedne punktow, ktore byly przeciwleglym bokiem trojkata prostokatnego i wyznaczyc trzeci wierzcholek (podac wspolrzedne). masakra. poza tym bylo banalne :)

Gość Tylko tępaki
nie rozumieją matmy;P

Gość matura to bzdura
Matura to ostatni bastion przed wolnością :) Ostatnia prosta, a za wysiłek czeka nagroda wielka - najdłuższe wakacje w życiu!!! potem studia - no kurde przecie to 5 lat wakacji z odrobina niekomfortowej nauki 2 razy w roku ;) ale uwierzcie, są rzeczy które Wam to zrekompensują. A nawet jeśli teraz wydaje się to dziwne to jeśli dobrze wybierzecie kierunki swojej dalszej edukacji i złapiecie "zajawkę" to choćbyście teraz zaśmiewali się na całego to do takich miejsc: http://dlastudenta.notlong.com będziecie chodzić z chęcią, czego życzę Wam z całego serca! Nie poddawajcie się !

Znam takich absolwentów teraźniejszych liceów, którzy twierdzą, że Norwid to ten, co pisał teksty piosenek dla Niemena... A żenująco niski poziom matmy nie jest zaskoczeniem. Skoro w większości liceów uczą ludzie, którzy maja za sobą aż jeden rok matematyki dydaktycznej...

Sash 😘🖐️ mi niektóre zadania nawet nie sprawiły trudności, tyle, że pewnie narobiłam masę głupich błędów :O:P

Gość nie do pojecia
kurde, same nieoduki chyba tu siedza. proste zadania, ktore kazdy moze rozwiazac w pol godziny a wy tu siedzicie i jeczycie jakby wam sie jakas krzywda stala. trzeba zasiasc do ksiazek i tyle.

wkurza mnie wasze podejscie ..kazdy jest nagle taki inteligentny i zrobilby 34 zadania w pol godziny . NA BANK

Gość po co maaatmaaa
po kiego wogóle matura z matmy? kiedyś ktos przeprowadzał jakieś doświadczenie i oznajmił, że tak naprawdę w zyciu codziennym spokojnie by nam wystarczyła matma z zakresu podstawówki, zabawne, nie? a te całki, funkcje itp. to zwykłym ludziom (czyli tym co niechcą później studiować matmy, fizy itp. nic ścisłego) o kant dupy przydają się w późniejszym życiu, a już zwłaszcza humanistom

Kantełe :)🖐️ w sumie ja nawet nie wiem czy mam te 30% :D;] ale podeszłam na luzie. Ty dopiero w maju piszesz? :>

masakra ta matura! zadania zamkniete byly w miare latwe,do tego te wzory byly podane itd...ale OTWARTE!!!! :/ takich pojebanych w zyciu na lekcjach nie robilismy...oni z dupy biora te zadania chyba...jedyne proste otwarte to byla ta nierownosc a reszta szkoda gadac