Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kFiatuszek33

Czy wy też stak miałyście w 5 tyg?

Polecane posty

Tydzień temu zrobiłam test i wyszedł pozytywnie ale taka słaba kreseczka, później po 2 dniach zrobiłam jeszcze raz i pokazały się 2 grube krechy uradowana pobiegłam do gina ,ale ten jeszcze za wiele nie mógł powiedzieć bo moje cykle są 30, 31 dniowe (nie super regularne). Od zeszłego tygodnia bolą mnie tylko piersi (właściwie sutki- mam takie kropki i trochę ściemniały brodawki) nie biegam już tak często siku jak w zeszłym tygodniu. Poza tym robiłam betę i wyszła najpierw 891 a potem 1452. Minęło już kilka dni od ostatniej bety i tak cały czas mam wrażenie że nic z tego nie będzie żadnych objawów nie mam tylko te piersi... A dodatkowo zapomniałam napisać że biorę luteinę 3 x dziennie więc jakby dolegliwości ciążowe powinny yć chyba większe (w związku z większą ilością progesteronu) Wizytę u gina mam dopiero 10 czyli za tydzień. Cały czas się zamartwiam, bo nie wiem czy się zarodek rozwija. Napiszcie proszę czy któraś z Was podobnie przechodziła początki ciąży, zdaje mi się że jestem jedyna i że na pewno się nie uda.... kFiatek

Gość Nadia aaa aaa .
Hej. Ja miałam robione usg dopochwowe, takie same objawy jak Ty, mialam goraczke... takie jkaby objawy grypy;] bedzie dobrze!!:P Obliczajac, ja tez mam 5-6 tydz.:)

dzięki kochana trzymam kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo, Zawsze myślałam że zajść w ciąże jest najtrudniej, a potem już spoko tylko czekać na poród ( nic bardziej mylnego!!! teraz dopiero zaczęły się nerwy i strach...) Trzeba nam czekać i być dobrej myśli, bo i tak co ma być to będzie... pozdrawiam kFiatek

Nie martw się na zapas :) Ja tez nie miałam żadnych objawów, później dopiero piersi trochę bolały i miałam straszne obrzydzenie do jedzenia (co w sumie pozostało) i nic poza tym :) Teraz jestem w 16 tc i do tej pory wszystko było w porządku :) U Ciebie też na pewno jest wszystko jak powinno być :)

Gość Nadia aaa aaa .
Dokładnie ;] Bedzie dobrze ! :** buziaczki:D

Gość kwiatuszekpolny
Niemasz się czym martwić bo na objawy jeszcze przyjdzie czas o ile będziesz je miała bo są kobiety które bezobjawowo przechodza ciążę.Mi mega mdłości rozpoczęły się w 7 tygodniu i trwały aż do 16.Nie zamartwiaj się a ciesz że jesteś w ciąży.Gratulacje:D

Gość doświadczona forumowiczka
czemu kobietki mylicie sutki z brodawkami? przeciez sutek to cala pierś, a brodawka to brodawka.

Gość mama malego Danielka
Nie martw sie. To jeszcze BARDZO! wczesna ciaza i nie musisz miec jeszcze objawow itd. Ja w 5 tyg. jeszcze nawet nie wiedzialam, ze jestem w ciazy, a objawy zaczely sie od 7 tc.

Ja jestem w piątym tygodniu. Też dwa testy wyszły pozytywnie. Wczoraj miałam usg i lekarz powiedział, że coś tam smęci ale jeszcze za wcześnie i kazał przyjść za tydzien.Objawy? Ssanie w żołądku non stop i brak apetytu na cokolwiek. I sikanie co chwila.

jak to sutek to cala piers? a czy piers to nie piers? a sutek to sutek a brodawka to brodawka?

W 5 tc to ja nawet jej nie podejrzewałam:D Miałam wzmożony apetyt(ale to na wiosnę normalne), sennnośc(ale to przesilenie wiosenne), bolące piersi(ale to przed okresem), podwyzszona temperature w pochwie(to juz było zagwostką;) )...Dopiero w 8 tc zrobiłam dopochwowe USG i zobaczyłam bicie serdeuszka :)

u mnie w 5 tygodniu bylo tylko widac pecherzyk - 5 mm, a wymioty przyszly za tydzien:) czyli w 6 tygodniu i tak jak u ciebie od poczatku ciazy mnie bola nie piersi tylko sutki...