Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weltschmerzzzzzz

Jestem artystką, niezrozumianą przez ciemnoty społeczne i szarość

Polecane posty

Gość weltschmerzzzzzz

Aż mi wstyd czasem, że jestem człowiekiem, gdy rozmawiam z ludźmi czuję się od nich inteligentniejsza, a wszyscy mają takie zamknięte umysły, zero wyobraźni, wolę siedzieć sama w domu, niż staczać się na poziom prostoty! Odczuwam ból istnienia 😭

Gość Gabbanka otomanka
czuję że dziś wszyscy mnie kopiują. ja jestem jedyną artystką na tym forum :( :o :/

Gość biala_suka_z_czarna_pala
nie karmić trolla

Gość weltschmerzzzzzz
A ktoś ty, Gabbanka?

Gość weltschmerzzzzzz
a onanizuje się tłukąc sobie sutka młotkiem na parapecie...

Gość prostota to dobra cecha
prostactwo jest zle pani artystko:o

Gość masz rację autorko
plebs jest taki pospolity i taki prymitywny w swoich upodobaniach

Od razu widać ,że "artyści" skromni w tych czasach ;) haha

Gość weltschmerzzzzzz
żaden artysta nie jest skromny! Skromność to tylko źle pojmowana zaleta, gdy tak naprawdę jest to wada, bo każe nam okłamywać ludzi i umniejszać nasze osiągnięcia, po ty, aby inni nie poczuli się gorzej!

Gość Netaka
Racja, skromność to temat do dyskusji. Uważam siebie , za artystkę i nigdy nie byłam skromna. Zawsze wiem co umiem ,i ni będę udawała że tak nie jest. Ludzie to proste istoty, ale i rozumiejące. Większość z nich nie rozumie co to piękno . ale pocieszę ! ! ! gdyby nie tacy ludzie jak my świat był by nudny ;] Chociaż o wieku moim nie chcę rozmawiać , bo powiecie że ja mało o zyciu jeszcze wiem [ spotkałam się juz z takimi opiniami ], to chętnie porozmawiam z jakąś bratnią dusz

Gość fanafary
arytysci tego jego mać....zapraszam na dobrą politechnikę.zobaczymy jak długo bedzięcie sie uwazali za tych lepszych.

Cóż... ja jako "ciemnota" społeczna"(co by tam to nie oznaczało)oprócz bólu odczuwam także śmieszność istnienia, to dopiero jest bolesne. :o :P

Gość Netaka
Hmm , a to dopiero odpowiem na pytanie . Uwielbiam tworzyć ! ! ! Według mnie wszystko co robimy ma jakiś sens Ciemnota ? społeczna ? Mówimy tutaj o gatunku ludzi nie myślących . W moim otoczeniu trudno zauważyć , ludzi którzy mają pasję Jak by nie rozumieć według mnie wyrażenie artysta oznacza osobę , która nie jest bezmyślnym cyborgiem lecz każda osoba co ma pasje. Jest w czymś dobra. Śmieszność istnienia dopada myślę większości ludzi , którzy się nad tym zastanawiają. Mnie również Nie wiem jak inaczej mogę wyprostować moją wcześniejszą wypowiedź

Gość .....indi..
Skromność bierze się z braku pewnosci siebie i braku umiejętności ,masz rację. Człowiek który naprawdę coś potrafi nigdy nie będzie skromny, taka prawda