Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milcząca_z_wilkami

Ej!

Polecane posty

Ile można leżeć? Siedzę sobie, noga w górze, jak ustawa przewiduje, na krześle, ale miło mi, że podsuwasz poduszkę ;) Cóż to za hobby, że trzeba przebyć tyle kilometrów, coby się w nim realizować? Restaurujesz syrenę? Wędkujesz pod poniatowskim? Wspinasz się po wieżowcach i marzysz o zdobyciu Złotych Tarasów? ;) Szejku, tak się mówi, ale prawda jest zgoła inna, szczególnie ta naga prawda :P A tak w ogóle, to jakim jesteś szejkiem? Arabskim, czy bananowo-truskawkowym?

O.. widze ze sie rozkrecasz :> Z tym Szejkiem ma jedynie tyle wspolnego, ze u Szejka sa najlepsze imprezy :> I nie - nie bije kobiet jak wladcy kebabow.

z bananem problemu by nie bylo.. ale truskawka to wyzwanie. A jak ktos ma pecha to i palec w dupie zlamie! :)

zacząłem pogrywać w pokera :P nieźle mi idzie więc planuje w przyszłości też spróbować wersji live, a jak wiadomo każda ogólnopolska rywalizacja jest rozproszona po całym kraju ale najlepsze warunki do zmierzenia się z innymi graczami będą zawsze w centrum. nie wspominając już o międzynarodowych turniejach, których to poza Warszawą praktycznie nie ma. ;) fanka Jeffa Dunhama? :P widziałaś na youtube jego nowy show? :P

to tym różni się złamanie otwarte od złamania zamkniętego? :D Pod Warszawą niedawno było ciekawe wydarzenie dla fanów pokera, miałam nawet jechać w charakterze przypinki do garnituru, ale niestety - kule nie pasowały mi do sukienki i nie dojechałam :D Ciekawe, jak ma się do tego nowa, "antyhazardowa" ustawa ;) Jakąś wielką fanką Dunhama nie jestem, ale jeśli chodzi Ci o ostatni show na jego kanale na youtube, to tak, bo włączyłam subskrybcje. Stanowczo jednak wolę typowy angielski humor ;)

lece spac, milej nocy i rozmowy wam zycze. Baj ;* (znow sie wpakuje z dziubkiem, a co!)

no było niedawno EPT Waszawa, finał ogólnopolskiej ligi Unibetu i kilka innych wydarzeń, i wszystko jak na złość się dzieje w stolicy :P co do ustawy antyhazardowej to zwykły populizm :P trzeba było się jakoś "wykazać" przed opinią publiczną ;) z ustawy nic nie będzie bo jest niezgodna z prawem unijnym, według ekonomistów państwo straciłoby na niej miliony, według policji jest niemożliwa do wyegzekwowania (chodzi o ograniczenie hazardu w necie) i do tego spowodowałaby powstanie podziemia hazardowego :P i na zdrowy rozum jest ograniczeniem wolności wyboru. Ale doradcy premiera pewnie obliczyli że słupek poparcia wzrośnie albo przynajmniej mniej się obniży jeżeli przedstawi się to opinii publicznej, która będzie zadowolona że państwo coś robi w tej ważnej sprawie :P sprawa ucichnie i nic z tego nie będzie... oby ;)

to nie jest źle :P ...to_znowu_ja, przecież każdy czas do porozmawiania o polityce jest dobry! :D Ale fakt, pora się zbierać. Za dużo kafeterii może powodować uszczerbek na zdrowiu, a ja nie konsultowałam się ani z lekarzem, ani z farmaceutą :P Dzień dobry ;)

Właśnie wstałam i piję pyszną, cynamonową kawę, made by me. Ale dlaczego znów nie śpisz, to zupełnie nie rozumiem. Każdy porządny Krakowiaczek leży już z głową przy poduszce. Hm? :P

jestem nocnym markiem :P poza tym skoro już się zadeklarowałem do opieki to staram się wypełnić obietnicę ;) jeszcze by tu się zjawił jakiś inny opiekun, uwiódł i wykorzystał :P

spoko, nawet nie bedziesz wiedziala kiedy z zaskoczenia zaatakuje.

No to pojechalas mi po ambicjach. Teraz sie zamkne w sobie. Zadowolona ?:P

Gość kuzwa jak ja slysze
lub czytam "ej" to sie we mnie gotuje, co za wiesniacza gwara spod cholera wie jakiej wiochy:o a swoja droga jezeli swoja osobe uzalezniasz od opieki kogos to jestes zajebistym materialem dla toksyka:o