Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokus

Ciche dni w związku po złym odzewie?

Polecane posty

Gość szokus

Witam mam pewien problem, w poniedziałek, doszło do czegoś dziwnego. Opowiem jak było: Przyjechaliśmy do mnie, wprowadziłem samochód do garażu (miałem super humor) Moja narzeczona zamykała bramę, podeszłem do niej i powiedziałem że ja to zrobię bo ma rękawiczki i tak się ciężko zamyka. I Zacząłem się trochę śmiać z powodu mojego dobrego humoru. A Ona do mnie powiedziała: "Jesteś złośliwy, zaraz sobie pojadę do domu" Ja myśląc że to jest żart (bo tak to odebrałem) powiedziałem "to se jedź" co się okazało, poszła wsiadła do samochodu i sobie pojechała! bez żadnego odzewu nic. W grudniu będzie równe 6 Lat jak jesteśmy razem. Nie wiem już co mam myśleć. Po takim okresie czasu ludzie przyzwyczaja się do siebie, do swoich odzywek itp więc niektóre teksty się olewa. Jest wiele odzywek które mnie niesamowicie wkurzały w Niej, ale nauczyłem się że to jest norma i nie mam się o co gniewać, bo to są jej standardowe odzywki, nie chciałem jej zmieniać, lepiej jak każdy pozostanie sobą. Na prawdę już nic nie rozumiem. Czuje się porzucony jak można tak po prostu wsiąść do samochodu i sobie pojechać bez żadnego odzewu i olać drugą osobę? Aktualnie się do Siebie nie odzywamy ani lotki, sms'a nic. Nie wiem co mam robić. Proszę o pomoc. PS: Dodam że tekst typu "to se jedź" jest u mnie na porządku dziennym i każdy kto mnie zna wie że nie mówię nic na poważnie tylko taki jest mój sposób bycia. Pozdrawiam

Gość hhhd999555
ona cie zdradza i sprowokowala kłotnie zeby mogla pojechac do innego gacha i dac mu sie wybolcowac w dupsko kiedy ty ronisz lzy ona wyciera gebe i oblizuje jego sperme. takze zastanow sie czy ta dziwka jest warta ciebie. moze z liscia jej daj?

Gość asasasasasa
myślę tak jak Miss. M

Gość pewnie spodziewa sie
w najblizszym okresie okresu. Wtedy to zwykle "dziendobry" moze wyprowadzic z rownowagi ;) Nie przejmuj sie, przejdzie jej ;)

Gość szokus
Witam, dziękuje za odpowiedzi, tylko jest jeden mały haczyk Gdybym sam nie wiedział kiedy ma okres to bym nigdy się nie dowiedział, nigdy nie miała zmian humoru, czy ciężkich bóli takich abym mógł się skapnąć, w czasie okresu zachowuje się tak jak zawsze, nic po niej nie widać. Ciąża tez odpada :) A szkoda :-)

Ja tez myslałam jeszcze niedawno, że ciąża odpada-a jednak jest inaczej.Zawsze byłam spokojna osobą a teraz dostaje takich huśtawek, ze mojemu chłopu pół włosów z głowy wypadło.....

Gość szokus
Hm a może być jeszcze jakaś przyczyna oprócz Ciąży? Myślę że na 100% to odpada. Niestety moja dziewczyna nie lubi ryzykować w seksie więc nawet nie było by okazji do czegoś takiego.

Przyczyna może być taka, że po prostu ja wkurwiłeś bo miała zły dzień-i nie ma się co zastanawiać tylko zapomnieć o całej sytuacji....pozd

Gość inkkkkkkkkka
noez zły dzień,problemy w mpracy,napięcie przedmiesiaczkowe(nawte jeśli wczęsniej nie było może zaczać pojawiac się nagle:))

Gość szokus
Szkoda że dla mnie to nie wydaje się takie oczywiste. Jakoś tak dziwnie czuje że to jednak może być coś więcej. Ja czuje się odrzucony itp, dlatego że jak można tak po prostu wsiąść do samochodu i sobie pojechać ulewając drugą osobę? Nie dochodzi to do mnie.

no ale co za problem? pojedz do niej i sie jej zapytaj o co chodzi i czemu sie tak zachowała. nie jesteście nastolatkami po 6 latach związku na fochyba bez powodu to juz chyba troche za pozno? czy mi sie wydaje? ja mam staz 2 lat :P