Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowezycie i

czy nie zapozno aby zaczac od nowa w tym wieku 23

Polecane posty

Gość nowezycie i

Chce zaczac od nowa odejsc od mojego chlopaka z ktorym jestem 5 l wyjechac do innego kraju bo w tym kraju co z nim jestem nie moge znalesc pracy siedze bezczynnie nie mam papierow nie nauczylam sie jezyka stracilam 4 lata zasiedzialam sie w domu popadlam w depresje rzadko sie trafiala praca pozatym kiedys zjechalismy do Polski i mial jechac jeszcze na pare dni zagranice pozalatwiac sprawy powiedzialm ze juz nigdy tam nie pojade to chial zaprosisc dziewczyne z gg do domu tylko nie wiem po co jak mielismy juz zjechac do Polski ale tak wyszlo ze znowu musielismy wyjechac zagranice to znaczy on bo w Polsce z biznesem cienko a ja znowu w domu i bez kasy a on ma prace i pieniadze a ja niczego Moj przyjaciel zaprasza mnie do Anglii w internecie widze tez duzo ogloszen do pracy w moim w Anglii a w kraju w ktorym jestem z moim chlopakiem tez patrzylam na ogloszenia to nie ma nic przyjaciel namawia mnie juz 2 lata a ja siedze glupia bo mi na nim zalezy ale zaczyna mnie to juz dolowac a pozatym to nie wiem czy ufam mojemu po tym jak pisal z ta dziewczyna o mnie do niej nie wspomnial ani slowemn napisal do niej ze mieszka sam i namawial zeby przyjechala tylko ze ona nie chiala ale po tym juz chýba nie moge ufac

Gość hihariha
Ja w wieku 23 lat już byłam rozwódką!! Jesteś jeszcze młoda. Jak uważasz,że coś jest bez perspekty,lepiej zmień swoje życie (dopóki nie jesteście małżeństwem).

Gość nowezycie i
on i tak nie chce sie ozenic nigdy

Gość problem w
23 lata i rozwodka ? myslalam ze ludzie przegrywaja troche pozniej :O

Gość vbvbbb
problem w bo niektrozy dluzej sie mecza

Gość 23m23m23m23
ja znam laskę co wieku 20 była rozwódką

Gość Nigdy nie jest
NIGDY NIE JEST ZA PÓŹNO BY ZACZĄĆ WSZYSTKO OD NOWA :) Pozdrawiam i powodzenia.

Gość problem w
mialem na mysli raczej ze tak wczesnie zaczynaja przegrywac to ze dluzej sie mecza to ich problem

Gość nowezycie i
nie umiem zrezygnowac z dobrobytu , ktory mi on zapewnia. a jednoczesnie obrzydzeniem mnie napawa fakt wpychania przezeń penisa we mnie

Gość nowe zycie iii
kots sie podszyl: nie umiem zrezygnowac z dobrobytu , ktory mi on zapewnia. : a tak naprawde tak w ogole to zapewnie mi tylko spanie i cso tam do jedzenia jak jest w lodowce a jak mam na cos ochote to nie pojde do sklepu bo nie mam z czym