Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość treat me like a lady

on zapisał się na...

Polecane posty

Joge. Czy to normalne zajęcie dla mężczyzny? Czy chłopak którejś z Was też chodzi na jogę?:(

NIE! TO NIENORMALNE! prawdziwy facet powinien siedzieć w domu przed TV i obrastać sadłem, abyście miały paniusie na kogo marudzić

poprostu ten rodzaj zajęć wydaje mi się mało męski...

myślę że to zajęcie jak każde inne... w sumie jego sprawa, on lubi joge inny boks a jeszcze inny tańczy :> jego sprawa co robi ze swoim wolnym czasem...

Mój tato uprawia jogę :P Potrafi łokciami dotknąć podłogi przy wyprostowanych nogach

A może wiesz czy zapisuje się tam sam czy z kolegą? Bo panowie często po naoglądaniu się głupich filmów postanawiają chodzić na typowo babskie zajęcia, właśnie dlatego, że jest tam dużo kobiet i widok damskich wypiętych tyłeczków bezcenny :P

Gość Mertoro
Ten facet jest nienormalny, prawdziwy facet chadza na mecze i z kolegami na piwo:)

Karate powstało, kiedy pewien człowiek zobaczył walczącego tygrysa. Joga-kiedy inny człowiek zobaczył psa liżącego się po jajkach.

Hmm... czyli nie myliłam się. :( On tam zapisał się sam, bez kolegi, na pewno nie po to żeby kobiety oglądać, ale jak mówi, żeby troszkę sie uspokoić.

nogogłaszczka......hehehehe :D do autorki ....ale z czym Ty masz problem bo ja nie rozumiem ?....z tym że zapisał się na jogę i to mało męskie ( z czym się nie zgadzam )....czy mu nie ufasz i boisz się że będzie tam wyrywał panienki na boku hmmmm ? to zapisz się razem z nim troszkę spokoju i wyciszenia się każdemu przydaje