Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opinie

Opinie na temat tej sukni

Polecane posty

Gość fly...
sliczna jedyny minus to troche za dlugi trem nie bedzie ci wygodnie

Gość śliczna tylko ten tył
trochę za długi. Niepraktyczny.

Gość qwertylkj
Jeśli lubisz taki styl to ok... Góra mi się bardzo podoba,ale jak dla mnie to za dużo tych falbanek...

Gość opinie1
tren bedzie krotszy

Gość w takiej kiecce tren da się
zrobić odpinany i wszystko super się maskuje i fajnie wygląda:D bratowa miala na rzep. po pierwszym tańcu odpięłyśmy i tańcowała bez

Podoba mi się bardzo, bo.... jest prawie identyczna jak ta, którą wybrałam. Tylko góra inna i mam ją z firmy sposabella. A tren wcale nie jest taki długi, w mojej podpina się go na guziczek. Co prawda nie wiem jak się w niej tańcuje, bo ślub dopiero w kwietniu:-)

Gość rajca
sorry - dla mnie przeładowana, i całość nie gra. do takiego dolu powinna być gładka góra, bardzo delikatna, po co te cekiny czy inne wyszywanki? do tago pasuje tylko na bardzo wysoką, szczupłą dziewczynę (falbanki poszerzają)

ta kobieta na tym zdjęciu to chyba na krześle jeszcze stoi? a co do sukni to dla mnie za dużo tych falbanek

Gość 7325674276
blablablabalbalblbl... co Ty pierdolisz przeciez jak ma sie popsuc to sie popsuje ale po co te wywody chcesz zdołowac dziewczyne bo Tobie sie nie udało kogo to interesuje. Kazda z nas ma swoja szanse Ty swoja najwyrazniej zepsułas.

Gość a_____________________________
zmiana o 360 stopni:D leże i kwiczę, skąd się takie okazy jak ty biorą??

Gość opinie2
Jestem wysoka 174 cm i chyba szczupla 58 kg

Gość hffkrgfirqf
hej ja z okazji watku slubnego polecam sukienki tam gdzie ja kupiłam: www.szarm.pl w centrum mody na nadarzynie. sukni maja z 200 modeli, welonów 100 i 50 różnych butów. miła pani doradzi - mierzyłam z 10 sukienek - kilka ja wybrałam kilka ona sama zaproponowała... tylko trzeba sie umówic telefonicznie bo ruch w interesie ma...cenowo róznie, od 1000 do paru tys w góre. naprawde szczerze polecam gdyż zjeździłam wiele salonów w Wawie i poza nią i tu mi podpasowało:)

przy bogato zdobionej górze wolałabym rzadszą falbanę u dołu, ale myślę że na żywo wygląda świetnie. Trochę w stylu hiszpańskim a ja takie uważam za jedne z najpiękniejszych! :)

No przy takich wymiarach ja bym się nie martwiła.Suknia ma krój lekko rozszerzanej llitery A, wcale nie jest bezą!!! Ja mam 165 i 56 kg, z racji na ten przedłużony skośny gorset wydaję się w niej wyższa i smuklejsza. Jeżeli chodzi o falbanki- no to cóż dziewczyny, nie każdemu dobrze w gładkiej i prościusieńkiej sukni- czasami się wygląda jak dziecko komunijne( tylko świeczki i wianuszka brakuje). Jeśli ktoś ma delikatne rysy i nie przesadzi z otoczką, to naprawdę można wyglądać elegancko. Miałaś ją okazję przymierzyć?? Tak by było najlepiej- stąd podpowiadam sposabella nr 635, jeśli masz salon w pobliżu to pędź i przymierz zanim się zdecydujesz!! No i lepiej by było poszukać opinii na temat tych sukni, żebyś później nie była zawiedziona, że wygląda inaczej np.

Gość jak dla mnie
to góra nie pasuje do dołu i na tej modelce nieciekawie wyglada

Gość glupie licytatorki
bedziesz wyglądać jak wielki biały ptak :) Jak papuga kakadu :D

Suknia nie jest brzydka. Ale jak widać jest to suknia szyta "na wzór" ukradziony innej firmie. Może wyjść paskudnie. Mało kiedy takie suknie zbliżone sa do oryginałów. Bo krój nie ten, materiał nie ten a pani krawcowa przecież się "starała" i jest płacz:-)

Gość śliczniuchna
Bardzo ładna