Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chemtraile

chemtrails-wierzycie?

Polecane posty

Gość chemtraile
Być może:-) W sumie, ladaco, tym razem chciałabym, żebyś miał rację:-)

Gość chemtraile
up

Gość chemtraile
Podnoszę

w chmury powstałe w wyniku przelotów samolotów odrzutowych wokoło gazów silnikowych? wystarczy spojrzeć w górę jak leci samolot :O 🖐️ a chciałbym zauważyć iż ruch lotniczy jest w dzisiejszych czasach olbrzymi i chmury takiego pochodzenia stanowią nawet kilka % całości chmur o ile pamiętam🖐️

Gość chemtraile
No właśnie, podejrzewam, że jest to możliwe. Nie chcę popadać w paranoję, ale wydaje mi się, że coś może być na rzeczy... Winni nie zostaną skarceni nigdy, bo to jest nie do udowodnienia (tzn. osoby odpowiedzialne za to nie przyjmują dowodów).

Gość chemtraile
Amancie, Twoja elokwencja mnie przerasta, ale wierzę na słowo w każde Twoje słowo;-)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
uuuuuup

teoria spiskowa zakładająca, że smuga kondensacyjna powstająca za lecącym samolotem jest w niektórych przypadkach wytworem mającym utajony cel, na przykład skraplanie i dystrybucję na wielkich obszarach dużych ilości substancji pogarszających stan zdrowia organizmów żywych. Środowiska naukowe i rządowe zaprzeczają tej teorii, gdyż nie ma logicznego ani eksperymentalnego potwierdzenia

Gość dsfhjhsgdajgbaldsg
http://odkrywcy.pl/kat,111400,title,Brytyjczycy-maja-pomysl-na-schladzanie-klimatu,wid,13793918,wiadomosc.html?smg4sticaid=6d0bd Związki siarkowe będą rozpylać angole... nieźle, nieźle. Pod przykrywką ocieplenia klimatu serwują świństewka.

Gość dsfhjhsgdajgbaldsg
Tutaj macie reportaż, pt.: Czym spryskiwany jest świat? z polskimi napisami. Jest podzielony na 7 części. Reszte części znajdziecie w spisie obok. http://www.youtube.com/watch?v=p0BPMaePnuc

Gość dsfhjhsgdajgbaldsg
W czaie gdy kręcono reportaż "czym spryskiwany jest świat?" oczywiście oficjalnie zaprzeczano projektom spryskiwania, a tu proszę bardzo, Angole nie wymyślili wcale tego sposobu, ale robią to już od lat i nie tylko Angole, ale w każdym kraju, który należy do NATO. Związki siarki to nie wszystko, ale związki aluminium i jeszcze kilka innych. "Fajnie ochładzają"... pitolenie o Szopenie, a to wszystko opada na nas.

ignorantom polecam zaznajomienie się z tematem oprysków , o których np.śpiewa nawet Beck oraz mówił w wywiadach Prince ...:)

Gość dsfhjhsgdajgbaldsg
Ja wiedziałam o tym już kupę lat temu, gdy temat chemtrails spychano pod skrzydła teorii spiskowych, a dziś oficjalnie wiadomo, że spryskuje się nas świństwami chemicznymi. Wtedy wyśmiewano ten temat, dziś już wielu ludziom przestaje być do śmiechu. Wielu pukało się w czoło, twierdząc że to zwykłe smugi kondensacyjne. Mało kto miał pojęcie, że smugi kondensacyjne nie utrzymują się kilkanaście godzin i nie tworzą cirrus cumulus fractus (rodzaj chmury). Cirrus cumulus fractus zawiązują się tylko z zanieczyszczeń, zaś zwykła smuga kondensacyjna może być widoczna od 30 sekund do ok. 25 minut i znika, nie tworzy się z niej cirrus. O tym właśnie kiedyś mówili niezależni naukowcy z USA, ale oczywiście przymknięto im wtedy mordy, co by cicho siedzieli.

znam to od wielu lat - obserwuję to zjawisko...mam to z resztą nad głową regularnie... jelitom się spieszy , więc będą pryskać coraz bardziej....jest kilka możliwości osiągnięcia celu - jednym z nich są właśnie chemtrails , które mają zasłaniać nam naturalne światło słoneczne i pozbawiać witalnej energii życiowej....:)

jelitom??????????? ale po co to wszystko?? sami sobie też szkodzą?? Czy nie?

Gość jolineee
ciekawy temat. ale dlaczego oni to robią? wytlumaczcie mi

sami maja poczucie misji oraz celu...inaczej niż masy , które nie posiadają większych celów...:P sami również nie żyją w miejscach pryskanych - tylko nieraz przebywają , bo muszą..tak jak nie jedzą tego szlamu ze sklepów i nie piją trucizn...:P

Gość dsfhjhsgdajgbaldsg
Po pierwsze... jest nas zdecydowanie za dużo na świecie, za 100 lat będzie nas niewyobrażalnie jeszcze więcej... Póki co nie ma innej alternatywy na to, aby zmniejszyć populację czy przesiedlić, bo gdzie? Reszty chyba się domyślasz. Im szkodzi... wiesz oni są dobrze chronieni, bo wiedzą co mają robić, skąd brać produkty do żarcia. Czy ty myślisz, że np. Obama je żarcie z supermarketu? O nie... Przydupasy białego domu w USA jak i generalni banku światowego mają własne ekologiczne uprawy należące do rządu. Albo... najfajniejsze było to, jak bodajże Obama miał przylecieć do L.A., tamtego dnia nie rozpylano nic nad L.A., a każdego dnia się to praktykuje. Wiesz... oni wiedzą jak sobie radzić, bo od tego mają ekspertów, którzy dbają, aby te świnie były zdrowe.

ciekawy temat. ale dlaczego oni to robią? wytlumaczcie mi bardzo długiiiii temat ...nie będę tu pisał monologu - jak chcesz poszukaj sama póki masz jeszcze net'a....:P:)

Gość dorotAYYYYYYYYYY
Bo uważają ,ze jest przeludnienie.

są alternatywy , jednak nie można jeszcze ich wprowadzić...na razie działają tak , jak mogą...

"pamiętajcie" przy okazji się zaszczepić i wasze dzieci , przy następnej "pandemii" :D

Gość dsfhjhsgdajgbaldsg
Revolver, owszem alternatywy teoretycznie istnieją, kwestia tego, że nie dla nas.

dsfhjhsgdajgbaldsg system nie po to został i zostaje wprowadzony , żebyś miała "alternatywy"....

Gość dsfhjhsgdajgbaldsg
Revolver, ja nie szczepię w ogóle moich dzieciaków i zdrowe jak rybki. Starsze potomstwo kiedyś szczepiłam i chorowało jedno za drugim, odkąd olałam mam spokój. A najlepsze jest to, że... na wikipedii było napisane, że nie udowodniono naukowo, że autyzm jest chorobą poszczepienną. Mój syn ma autyzm... badania toksykologiczne mówią same za siebie. Przecież nie szpikowałam swojego dziecka pochodnymi formaldehydu czy rtęci, bo nie mam dostępu do takich środków... więc co z moim mlekiem te świństwa się znalazły? O nie! Ja dokładnie wiem skąd. Teraz pitolą, że dla dzieci nie stosuje się szczepionek z rtęcią, srata tata. Więc czym się aktualnie konserwuje nowoczesne szczepioneczki, ano... formaldehydem. Kto nie wie co to jest, niech sobie popatrzy w necie i sprawdzi piktogram toksyczności :)

Gość dsfhjhsgdajgbaldsg
>dsfhjhsgdajgbaldsg: system nie po to został i zostaje wprowadzony , żebyś miała "alternatywy".... Otóż w rzeczy samej.