Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to tylko jaaaa

Co o tym myślicie?

Polecane posty

To jest znajomość z gg.Bardzo ekspresowa znajomość szczerze mówiąc.W poniedziałek rozmawialiśmy a wczoraj facet już był u mnie w pracy żeby pogadać na żywo i zobaczyć z kim ma się do czynienia.Już nie czepiam się tego,że tak szybko chciał mnie sobie obejrzeć,bo może to i lepiej.Ale dzisiaj po prostu przyprawił mnie o mały szok.Mam gg w telefonie i dzisiaj będąc w pracy weszłam na numer dosłownie na 10 sekund.I bardzo się zdziwiłam kiedy po chwili on zadzwonił z pytaniem gdzie teraz jestem i czemu siedzę na gg.I baaardzo mi się to nie spodobało.Znamy się od dwóch dni a tu nagle taka kontrola.Nie wiem co mam o tym myśleć,ale obawiam się,że jeśli coś z tego wyjdzie,to będzie mnie chciał trzymać na krótkiej smyczy.Więc może lepiej wiać póki czas?

Blokers lepiej mnie nie wkurzaj,bo jesteś taki sam jak tamten.Wymieniliśmy kilka zdań a on od razu zdjęcie.Zresztą Ty za młody dla mnie jesteś:P

Gość jusiax
no jasne że wiej! sluszny wniosek.. a co bedzie po miesiacu znajomosci? albo gdybyscie ewentualnie zostali para? zamknal by cie w domu... mowie ci nie warto sie w to pakowac...

Gość marysia z polibudy
ale wy durne jesteście, gadacie z obcymi ludźmi na gg, a po dwóch dniach pogaduszek przejmujecie się palantem. nie rozumiem.

Gość dupamaryny
żałosne, o 2dniowej znajomości na forum pisze

dupamaryny...czytaj ze zrozumieniem.Nie płaczę,że się zakochałam.Po prostu zastanawiam się nad sensem tej znajomości i chcę poznać zdanie innych ludzi.I tylko tyle.Pozdrawiam;)))