Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Onna nikt

Dręczy mnie strasznymi s-ms-a-mi

Polecane posty

Proszę o radę, jestem załamana, bo mężczyzna, któremu ufałam i znałam go ponad dwa lata, z którym miałam związek, po zerwaniu dręczy mnie smsami i telefonami. Trwa to już ponad dwa miesiące... Na początku były to wiadomości typu "powróć, nie odchodź", a teraz obraźliwe teksty i groźby, wyzwiska, wypominania. Boję się. ... I nie rozumiem... Wytłumaczcie mi! Przyłapuję mężczyznę na zdradzie, a okazuje się, że zdrada , to nie jest jego wina i z tego powodu trzeba mnie zniszczyc?

Gość Michal Marchlewski
Przeczekaj i absolutnie nie odpowiadaj, znudzi mu się. A jak nie to zmień numer i bedziesz miała spokój

Ale jeśli nie mogę zmienić numeru, bo to jest służbowy..? I to nie jest takie proste?

Gość Michal Marchlewski
Nie chcesz a nie nie możesz - służbowe też można zmieniac, ale o czym byś wtedy na cafe pisała biedulko :P

Gość Michal Marchlewski
Skoro ty masz prawo zatruwać życie nam to czemu on nie ma miec tak samo dobrze :P

pomijam Marchlewskiego.. Naprawdę nie pragnę , by mnie ktoś krytykował.. a zmienić numeru nie mogę ...

No tak. Bardzo krótko jestem na cafe.. Nie poznałam sę na pseudo współczuciu wobec innych. Sorry.

Onna nikt spokojnie, nie denerwuj sie, bo szkoda twojego zdrowia na takiego człowieka. Ile on ma lat? i dlaczego ze służbowego korzystałas tel? przeciez to prywatne sprawy

Kobieta Bluszcz34., jak się zna meżczyznę od dwóch lat to mu chyba w końcu trzeba ZAUFAć

Onna nikt wiesz co, a może weź go postrasz że ja dalej będzie cię nękał to podasz go do sądu , bo w polskim prawie jest na to paragraf

Gość jghlgnvckkl
kobietabluszcz.. twoj zakochal sie w tej dziewczynie z nk ? sa razem ?