Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maluszek1234321

JAK DAWAŁYŚCIE SOBIE RADĘ Z KOLKĄ DZIECKA???

Polecane posty

Gość maluszek1234321

Moj synek ma 2,5 tygodnia dostał kolki i szukam wszystkich skutecznych sposobów aby złagodzić ból synka. Na razie dałam jemu kropelki bobotic i położyłam termofor jemu na brzuszku(specjalny dla niemowląt) jak na razie śpi i nie płacze, ale ciągle jemu jeździ w brzuszku i puszcza gazy ale jak nie może to podkula nóżki i robi sie czerwony. jakie wy macie jeszcze sposoby na złagodzenie kolki???

Gość maluszek1234321
???

Gość wyszukiwarkaaaaaaaaaaaa
temat walkowany milion razy i tyle samo porad

Gość Gripe water
U mnie cuda zdziałała woda koperkowa gripe water. Dosłownie w ciągu tygodnia problem zniknął na tyle że odstawilam lekarstwo i kolka nie wróciła. Można to kupić w aptece koszt w granicach 15-20zł.

nam nic nie pomoglo niestety nawet 2 lekarstwa na recepte mala kolki miala do konca 3 miesiaca, jak skonczyla trzy miesiace to z dnia na dzien jak reka odjal ile sie nameczylam-wole nie pisac....

Gość pomarańczowe jabłuszko
suszyłam go suszarką tylko to pomagało i jazda samochodem :)

Zmieniłam mleko na Bebilon Pepti i kolki sie skończyły.

jedyny skuteczny sposób na kolke to krople niemieckiej firmy SAPSIMPLEX koszt ok 60 zł ale działa wyprubuj koniecznie szkoda żeby dziecko sie meczylo a ty razem z nim

tez mleko zmienilam po 2 dniach byl spokoj:) bebilon okazal sie ok:) a bebiko to syf;/ nie mogl sie wyproznic bolal go brzuszek itd

mój miał kolke zaledwie kilka razy ale suszarka byla najlepsza, jej dzwiek go uspokajal a ciepełko na brzuchu pomagalo. zaraz zasypial.

Gość fsdnfbgnhfsg
dokladnie,1000 topikow na ten temat, a nowe zakladaja codzien:/ Sab Simplex !!!!!!!!!!

dziewczyny kolka nie może trwać kilka razy albo dziecko ma kolke albo nie. Mój Jakub miał trzy miesiące od godziny 19 do 23 to były męki dla małego i dla mnie. I śmiac mi sie chce jak czytam że pomogła suszarka dziewczyno twoje dziecko napewno nie miało kolki. Gdyby ci dzieciak płakał przez trzy miesiące po cztery godziny to bys wiedziała co to jest kolka