Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja25l

Jaki zabawki polecacie dla 6 miesieczniakow

Polecane posty

Gość alicja25l

Proszę o polecenie mi jakiejś fajnej zabawki, bądź zabawek dla 6 miesieczniakow, mam bliźnięta które wychowuje prawie sama, mąż jest w domu dopiero około 18, a wychodzi o 6 rano do pracy, ja studiuje weekendowo i nie raz mam duzo nauki, chcialam kupic moim chlopaka jakies zabawki ktore pomoga mi odwrocic czasem ich uwage zebym mogla sie troche pouczyc, jest duzy wybor i nie jestem pewna co wybrac, a doswiadczone mamy napewno maja swoje typy, skoczka, mate, pociag ze zwierzetami juz mamy wszystko z fishera, ostastnio kupilam im puchatka opowiadajacego bajki ktory jest dla starszych dzieici ale zabawia ich przy jedzeniu i ladnie zjadaja obiadek moge polecic. Prosze polecice cos co sprawdzilo sie u Was, cena nie gra roli.

Gość alicja25l
nikt nic nie poleci???????????

Gość nasze dzieci
sie nie bawia

Gość polecam z fishera
zabawki na kulki sa fajne

Gość Ola _b
Witam! do Alicja25l: z jakiej firmy jest ten puchatek, który opowiada bajki?? Ile kosztował?? A co do zabawek to lubił miękkie książeczki do gryzienia i grzechotki grające. Pozdrawiam :)

Gość mama klaudii
moja mała ma 5,5 miesiaca uwielbia oczywiście mate edukacyjna siedzi i lezy w niej pół dnia , a oprocz tego http://www.amazon.co.uk/VTech-Crawl-Learn-Bright-Lights/dp/B0012XBNXM/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=kids&qid=1257429204&sr=1-3 właśnie probuje pełzac za ta piłka nie wychodzi jej jeszcze ale zajecie jest lubi pociag fisher p. peek a blocks ( chyba tak sie pisze) sadzam ja w krzesełku i daje te klocki i tez je oglada , i probuje ukladac( oczywiscie wszystko burzy i rozrzuca :) )

od wtedy kiedy ja rzadzew moim domu z moimi dziecmi! nie kazde dziecko ma ochote jesc i grzecznie siedziec w wieku 6 miesiecy a tak siedzi grzecznie i je

Gdy bedzie miec 2 lata bedziesz musiala stawac na glowie i robic przedstawienie zeby zjadlo.

je bez problemu bo lubi tylko zazwyczaj sie wiec a mam w salonie na bialo brazowo i musze uwazac wiec wlaczam kubusia i sie nie wierci na glowie stawac nie musze

Gość mama klaudii
no ale jak coś to ona będzie stała na głowie , a nie ty przecież nie wszystkie dzieci jedzą chętnie czasem trzeba zachęcić a tym bardziej jak jest ich dwoje :)

Jeszcze nie... Ale jak juz teraz dziecko przyzwyczailas do uatrakcyjniania posilkow to zobaczysz co bedzie pozniej

Gość without no douobt
pawlacz będzie dobry :) pluszowy i gumowy

jak pisalam kubus nie sluzy do pomocy w zjedzeniu bo jedza chetnie tylko nie wyglupiaja sie gestykuluja i wierca ijedzenie nie londuje mi na scianie

Moze trzeba po prostu tlumaczyc ze jedzenie ma ladowac w buzi a nie na scianach...

niue musze odwracac uwagi od jedzenia bo moi bardzo chetnie jedza tylko uwielbiaja przy tym robic wszelkie wyglupy smiechy gestykulacja itd a uwierz ze ciezko sprac mi potem plamy np z makaronu z pomodorami

bzdura, wiadomoze nie robia tego specjalnie poprostu moje dzieci sa pogodne wesole ciekawskie swiata i nie raz im cos spadnie dzie nie ma i tyle ale ja wiem swoje a ty swoje nie bedziemy sie klocic

Gość agnes ja nie wiem
jakie jest twoje dziecko ale moje na tyłku nie usiedzi kilka minut a jak ma jesc to jest super zabawa bo mozna łyzke złapac popluc lub tak sie wiercic ze nie mozna do buzi trafic ... ja mam jedno dziecie i karmie ja poł godziny a co przy dwojce i wez poprawke na to ze jak jedno je drogie tez potrzebuje uwagi

Gość i prosze jak wytlumaczyc
6m. dziecku ze nie wolno łyzki wyciagnac i ogladac :) juz widze te dyskusje :)

ja nie musze odwracac uwagi od jedzenia tylko nie raz uspokoicmoje zywiolowe lobozy ale sa dzieicaki jtore jesc nie chca wtedy nie ma cona sile pchac i sie denerwowac lepeij uwage odwrocic ja takim dzieckiem bylam

Gość lalalallalalalalala
Aniulitka, a ty nic nie zmadrzalas :O bo dzieci nie karmi sie w salonie, tylko w kuchni spoko, futruj ich ile wlezie, potem tez beda musieli zrzucac 30 kg, w koncu maja twoje geny :D