Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mada faka problem

stłuczka? problem!

Polecane posty

Gość mada faka problem
mfmfmffmfm - zgadzam sie z tobą... nei wiem co mi odpaliło ;/ ;(

Gość kdkdd
Hoho, panie blokers, a auto tatusia czy sąsiada?

Gość mada faka problem
ska -> a jakiego kalibru moga to byc onsekwencje? 250 zl za zderzak i jakies mandaty? punkty karne?

Samochód ma być funkcjonalny, nie lanserski. Jakbyś ( w naszym zawodzie ) podjechał pod Sąd albo do klienta czymś lanserskim to szybko by się skończyły zlecenia. Nie uważasz?

Normalnie to 200-500 zł mandat i 6 pkt karnych, ale musieliby udowodnić, że to Ty.

Gość mada faka problem
a do jakiego czasu mogą mi przysłać wezwanie? gdyby ktos jednak spisał moje tablice?

Gość mada faka problem
up up

Wszyscy Ci tutaj mówią jedno - źle zrobiłaś, bo odjechałaś i nie zostawiłaś swoich danych, jednak tak się stało. Nawet do kolizji w ruchu drogowym policja nie ma obowiazku przyjechać, więc ani mandatu nie wlepi, anie pkt nie da. Dlatego nie martw się, a na drugi raz uważaj.

Blokers, ja się wożę staruszkiem Roverem ( w porównaniu do Ciebie ), ale mam go już 7 lat i póki mi się nie rozpadnie nie oddam!

7 lat temu fakt - niepospolita, teraz ich pełno jest.

U mnie zrobiło się ich sporo. A co do Skód - własnie Skodzianką mnie tak chłopaczek załatwił. U mnie wgnieciony pas tylni i pęknięte światło, u niego kasacja :) Jednak co dobry samochód to dobry samochód.

Gość mada faka problem
nie będę się już martwicale powiedzcie czy jest gdzies odgórnie ustalony czas w ktorym osoba poszkodowana ma prawo zgłosić to na policje i do kiedy mogą mi przysłać wezwanie w sprawie poniesienia konsekwencji? misiac? poł roku? wie ktoś?

Po dwóch latach od zdarzenia z pewnością nie dostaniesz z policji wezwania ;) Teraz też nie dostaniesz bo nawet jeśli poszkodowany zgłosi, to spławią go odsyłając na drogę cywilną.

Gość mada faka problem
jak to ? nawet gdyby miał moje namiary to policja nic by z tym nei zrobiła? i dlaczego az 2 lata?! przez 2 lata moga mi wysłac wezwanie? o ja pie.rdole

Po dwóch latach od popełnienia wykroczenia nie można za nie ukrać a inne aspekty (np. cywilnoprawne) policji nie interesują. Za bardzo wierzysz w polskie organa ścigania i stąd Twój lęk ;)

Gość mada faka problem
up!