Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona przez interent

Przez internet rozpadło się moje małżeństwo

Polecane posty

Gość dennonco
po słowie "news" skasuj spacje, skopiuj i wgogluj.

Gość Dra Cula
Ach, ta Kafeteria i jej linkownia... ;)

Gość Zdradzona przez internet
Nie wchodzi :(

Gość dennonco
Pomoc dla samotnych matek 2007-10-03 10:33:58 W Legnicy bezrobotne matki będą mogły posyłać swoje dzieci do przedszkola za darmo. Tym samym będą miały szansę na znalezienie pracy i zmianę swojego życia. Bezrobotna, często samotna kobieta, która wychowuje dziecko właściwie jest bez szans na odnalezienie się na rynku pracy. Życie takich kobiet to błędne koło. Nie mają pracy bo nie stać je na opłacenie opieki nad dzieckiem. Być może w Legnicy uda się przeciąć ten zaklęty krąg. Kobiety będące w takiej sytuacji już mogą liczyć na pomoc miasta, które sfinansuje pobyt ich dzieci w przedszkolu. W tym czasie matka będzie mogła skoncentrować się na poszukiwaniu pracy i w końcu na zarabianiu na utrzymanie dziecka.

Ten komunikat jest z 2008r. minęły 3 lata a nadal nic sie nie zmienilo. Za przedszkola trzeba placic a i tak sie trudno dostac :(

Z 2007r.....jeszcze lepiej. Rząd tylko obiecuje i guzik z tego jest :/

Słuchajcie dostałam wezwanie na rozprawe o pozbawienie władzy rodzicielskiej na 5 kwietnia. Co ja mam mowić żeby było dobrze. Boję się ze nie pozbawie go władzy bo nie jest alkoholikiem ani nie znęcał się na nas fizycznie.

Dzis komornik poradził mi żeby zmobilizować mojego byłego męża do placenia alimentow to powiennam zglosic sie do Funduszu alimentacyjnego i zlozyc wniosek o zatrzymanie mu prawa jazdy. Czy ktoś z was wie jak to sie odbywa i ile czasu trwa takie zajęcie?

Dziś miałam sprawe o pozbawienie go władzy rodzicielskiej i.... udało się:)) Już nie ma żadnych praw do dziecka :)) Oczywiście nie zjawił się na rozprawie w sądzie co wkurzyło sędzinę:))

Gość taka.jadna.ja
hej zdradzona!!!! jestes bardzo dzielna, szkoda tylko ze z tym rozwodem tak sie pospieszylas czytam od poczatku Twoja historie i trzymam za Was kciuki (Ciebie i synka)

Czemu sie pospieszylam?

Dostałam alimenty na siebie :))

Gość kaftanik niebieski
hej zdradzona co slychac u ciebie?

Witam Was, dawno tu nie zagladalam. Dla tych ktorzy sa zainteresowani pisze: nareszcie wszystko zaczelo mi sie ukladac. Ponownie uwierzylam w milosc a moj synek ma szanse na nowa wspaniala rodzine. Poznalam fantastycznego faceta ktory rowniez jest po przejsciach. Świata poza nami nie widzi. 2 m-ce temu wprowadzilismy sie do niego i jest cudownie. Teraz jestem na rehabilitacji w Lądku zdroju i bardzo tesknie za moimi chlopakami. A co domojegobylego męża to mieszka w Anglii, nie mamy z nim zadnego kontaktu. Kilka miesiecy temu zadzwonila do mnie jego matka i przepraszala mnie ze wobec mnie tak podle sie zachowala. Przekonala sie jakim czlowiekiem jest jej syn. Jesli bedziecie mieli jeszcze jakies pytania to piszcie. Pozdrawiam Was serdecznie

Gość Werka 123
ile dostalas alimentow na siebie a ile na dziecko bierzesz z funduszu?

Na siebie dostalam 300 a na dziecko 500 ale z funduszu dostaje tylko na dziecko