Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mika2121

WAZNE!!! jak sobie poradzic z sytuacja gdy maz korzystal z uslug prostytutel??

Polecane posty

Gość bardzo prosto sobie poradzić
1. Zrobić badanie na choroby weneryczne i HIV. 2. Przedstawić mężowi pozew rozwodowy.

to nie tak do konca jak napisalam. Mąż zanim mnie poznal korzystal z takich uslug. teraz jest przykladnym kochajacym czlwoekiem. tylko nie wiem jak sobie z tym rodzic.

Gość to punkt 1 w dalszym ciągu
aktualny. A co do reszty - to ludzie się zmieniają. Przeszłości nie zmieni przecież, ale można docenić że jest uczciwy i się przyznał do korzystania z usług prostytutek.

tak wiem doceniam to przede wszystkim szczerość bo to dla mnie w zwiazku sprawa priorytetowa. tylko bardzo ciezko to zaakceptowac. na codzien nie jest zle tylko jak nachodza czlowieka mysli to serce w srodku peka ze mogl zrobic cos takiego.

Czy sa na forum jakies kobiety ktore musialy sobie z tym problemem poradzić???

Gość w drodze
jak sobie poradzic? hm... może odejsc od meza?

Gość w drodze
nie ma co doceniac. mial szanse bycia dobrym mezem, nie skozystal z niej wiec trzeba sobie podziekowac za piekne lata bycia razem. smutne...

powtarzam ponownie ze jak byl z prostytutkami to go jeszcze nie znalam!!! nigdy mnie nie zdradził i kocha mnie naprawde mocno ale to nie zmiania faktu iz jego przeszlosc boli. przyznal mi sie przed slubem do tego. ale teraz coraz czesciej nachodza mnie rozne przykre mysli z tym zwiazane.

i zaznacze ze malzenstwem jestesmy od pol roku w dodatku bardzo bardzo szczesliwym. tak naprawde to poza jego przeszloscia nie moglabym niczego mu zarzucic. jest wymazonym mezem. ale tak jak wspomnialam fakt ze palcil za sex boli i uderza w samo serce.

Gość no coz moge powiedziec
to prawda, większość facetów NIE musi płacić... robiłaś sobie badania na choroby weneryczne? a on? (w takiej sytuacji to podstawa przed ślubem) - HIV, wirus brodawczaka (u mężczyzn nie ma objawów, u kobiet niebezpieczny) itp.

tak wiekszasc facetow nie musi placic a jednak placa. Moj maz to przystojny, mlody facet i tego najbardzjej nie potrafilam zrozumiec. zadnych badan nie robilam. a pytanie czy jak oddaje krew honorowo to badania na obecnosc hiv sa robione??

Gość backspaceee
Mój facet też mi się przyznał że korzystał z usług prostytutek, zanim się poznaliśmy. Początkowo byłam na niego zła i napawało mnie to wstrętem,ale teraz już o tym nie myślę, było minęło, nie ma sensu tego rozdrapywać. Facet był samotny, chciało mu się seksu, to poszedł i zapłacił. Lepsze to niż by miał wyrwać jakąś laskę na dyskotece i ją wykorzystać. Radzę Ci nie zatruwaj sobie tym życia i nie myśl o tym, zwłaszcza że Twój mąż jest wspaniałym człowiekiem jak piszesz.

to niepoważne!!! na hiv tak, a inne choroby weneryczne? wirus brodawczaka to najczęściej spotykana choroba weneryczna, można się nim zarazić w czasie normalnego stosunku, pieszczot i stosunku oralnego. u mężczyzn nie ma objawów, u kobiet też czasem nie ma, a powoduje zniekształcenia płodu, RAKA SZYJKI MACICY (po raku piersi najwięcej ofiar) i RAKA GARDŁA. w USA od kilkunastu lat szczepi się wszystkie młode dziewczyny przed rozpoczęciem współżycia.

Gość zalewajka
A ja się przy tej okazji zapytam jak zwykle zaczepnie i trochę nie na temat: Wypowiadacie się, że szczerość w związku to podstawa, dobrze, że się przyznał. To jak ma się do tego fakt, że większość z was twierdzi, że lepiej zataić przed obecnym chłopakiem lub mężem ilość waszych poprzednich partnerów? Szczerość w jedną stronę?

radzę Ci iść do ginekologa i powiedzieć o sytuacji - on zrobi wszystkie badania, jakie są potrzebne (jeśli się wstydzisz, to powiedz, że miałaś kilku partnerów itp). reety, czemu kobiety o tym nie myślą??? a co do męża, każdy w życiu popełnia błędy, trzeba umieć wybaczać.

tak jak napisalas ze napawalo cie to wstretem mnie tez napawa za kazdym razem jak o tym pomysle. mi on przxyznal sie do tego dlugo przed slubem. a po slubie opowiedzial mi wszystko ze szczegolami bo tego potrzebowalam zeby sie z tym pogodzic. ale ciezko jest na sama mysl o tym. tak jak wspomnialam to bardzo dobry czlowiek kocham go ponad wszystko dlatego tak mi z tym ciezko (((osobiscie gardze ludzimi ktorzy robia takie rzeczy ale w tym mozna sie dopatrzec obludy))

do zalewajka skad wogole to pytanie nikt nie napisal o nieszczerosci wobec partnerow czy szczerosci w jedna strone. ja osobiscie przyznalam sie do wszystkiego i ponownie powtorze ze zwiazek bez 100% szczerosci nie istnieje.......... prtzynajmniej dla mnie to dziala w dwie strony!!!!!!!!!!!!!

Gość zalewajka
To ja z uporem maniaka powtórzę moje pytanie:) Wypowiadacie się, że szczerość w związku to podstawa, dobrze, że się przyznał. To jak ma się do tego fakt, że większość z was twierdzi, że lepiej zataić przed obecnym chłopakiem lub mężem ilość waszych poprzednich partnerów? Szczerość w jedną stronę?

Gość zalewajka
--->mika2121 To przepraszam w takim razie. Pomysł wziął się z przeczytania liczącego wiele stron topiku na kafeterii, w którym dziewczyny radziły sobie nawzajem, żeby facetowi mówić, że miały tylko jednego partnera wcześniej podczas gdy miały kilku.. W sumie to muszą tam zapytać, czy by im przeszkadzało, że mąż korzystał z prostytutek

Gość owszem szczerosc w zwiazku
to bzdury :P fakt ilosci pratnerow i wizyt w burdelu lepiej zachowac dla siebie!! a jakby ruchal co wieczor inna poderwana np w barze to by cie nie przeszkadzalo?

Gość zalewajka
A ja wam powiem co o tym myślę: Nie ma jednej zasady dla wszystkich. Są jedni, których stać na szczerość i szczerości oczekują. A są też tacy, których samych na szczerość nie stać albo w ogóle nie stać, żeby wieść takie życie, którego by potem nie musieli ukrywać. I wg nich szczerość nie istnieje. Choć sami mogą szczerości oczekiwać. Każdy się teraz oburzy, bo prawda boli

Gość zalamanaaaaaaa
jestem przeciwna opowiadaniu partnerowi o jego poprzednikach,jasne,mozna powiedziec,ze kogos sie mialo,ale bez szczegolow,a to,ze przyznal sie do kontakow z prostytutkami,to dla mnie załamka-po jakiego grzyba to mówił? i tu nie chodzi o brak szczerości,a o dyplomację ta jego "szzcerość" dała tyle,że ma teraz dziewczę problem moim zdaniem nie powinnaś się az tak przejmować,przed poznaniem Ciebie miał swoje życie,ze niekoniecznie takie,ktore bys chciala,coż-ważne,ze teraz jest wam dobrze i nie psuj tego,bo przeszlosci i tak nie zmienisz

Gość o kurde ale ci sie
lajza trafila. Wspolczuje naprawde. Szmate miec pod dachem we wlasnym domu... Zrob bdania i zdezynfekuj sie jakims domestosem lub wc kaczka a to scierwo wywal z domu bo jakiegos trypla moze miec lub cos. A w ogole to jak sie czujesz wiedzac ze twoj maz to tania szmata puszczajaca sie ze smieciuchami? Ze tak nisko upadl zeby korzystac z zasyfialych prostytutek ze sperma miedzy zebami??? Szok. Naprade ci wspolczuje.

Gość lubiepoziomki
wez sie najpierw zastanow,zanim zaczniesz cos pisac-to do autorki ostatniego posta

Gość zlosliwiec narwany
--o kurde ale ci sie-- najpierw przeczytaj wszystko, a potem idz sie pomodl do kosciola. Zaklamana pindo.

Gość Amoze maz...
...mial po prostu sporo kasy i wolal to robic z profesjonalistkami, wtedy kiedy jemu sie zechce i jak mu sie zechce, zamiast podrywac jakies przechodzone rury na dyskotekach, czy cnotki w bibliotekach? W "porzadna" dziewczyne trzeba niestety zainwestowac duzo wiecej niz w prostytutke (juz same drinki w barze na dyskotece troche kosztuja, potem jakas bizuteria, ciuchy) po to zeby po kilku dniach okazalo sie ze ona nigdy nie wezmie do buzi bo sperma jest be a tylek to sluzy do srania. Jesli gosc jest samotny to prostytutka jest dobrym relaksem w przerwach w uganianiu sie za miloscia zycia. mika2121 - dopoki Cie nie zdradza (i niewazne czy z prostytutka, czy z lala z dyskoteki), nie masz ZADNYCH powodow do dyskomfortu, uwierz, wielu mlodych samotnych facetow bardzo chcialoby choc raz sprobowac dobrej prostytutki, tylko zwyczajnie ich na nie nie stac, w sumie wiec mozesz nawet podziwiac meza za zaradnosc.