Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

kto jest?

Polecane posty

kumple opowiadają jak ich panny na necie bajerują to szok...same zachęcają do wiadomo czego, pozatym nie tylko w necie ale i w realu, faceci chyba zaczynają się przyzwyczajać że nie muszą za wiele kombinować bo znajdą się takie co pierwsze zaproponują

Skaa - pewnie tak jest no ale co zrobic :) Wlasnie dlatego nie lubie nastek :) tzn wiekszosci - bo sa naprawde niektore fajne. Pokaz zainteresowanie to na wszystko sie zgodza. Facet nauczy sie takimi operowac i mysli ze z prawdziwymi kobietami pojdize rownie latwo :> A tu lipton :>

Szejku, bo kobieta powinna przede wszystkim siebie szanować i się cenić. To od kobiet zalezy jak będą traktowane. Ale jak się ma doczynienia z prostakami, to się nie da. Albo trzeba uciąć na wstępie, albo brnąć dalej i siebie, przede wszystkim poniżać. Mówicie, że facetom wolno spać z iloma kobietami chcą i są tacy super, a kobiety to odrazu puszczalskie kiedy robią to samo - myślę, że to się powoli zmienia. Nadal tkwi takie przekonanie, ale ja, np. gardzę takimi facetami.

No chcialbym bardzo aby czasy sie zmienily w kierunku o ktorym wspomnialas, ale naprawde spory procent dziewczat jest bardzo wulgarny i co gorsza znajduja poparcie w odpowiednikach meskich. Co zrobic.

no tak ale wiele rzeczy przychodzi z wiekiem i nikt nie zmieni mojego pogladu na ten temat ;P

Inną sprawą jest, że pozory mylą. Jak siedzę na kafe od początku jej istnienia, to zdarzyło mi się z 3 osobami mailem wymienić. 1 mężczyzna - jesteśmy przyjaciółmi do dziś. ! TAK! 1 kobieta - pogadałyśmy, rozmyło się, juz jej tu nie ma. No i teraz. Kurcze, jak sobie poczyta będzie niezła reprymenda na mailu :D

tym razem to znowu ja ja upatruje się tutaj tej roznicy raczej w bardzo odleglych czasach, jak mezczyzni szli polowac na zajace, a kobiety siedzialy w szalasach a sredniowiecze nie zbyt odlegle czasy zeby moglo sie cos w glowkach az tak zakotwiczyc. taka mentalnosc mezczyzn i kobiet jest zauwazalna juz w czasach prehistorycznych ale nie chce mi sie juz dzisiaj w psychologiczne dysputy wchodzic :P

"bo kobieta powinna przede wszystkim siebie szanować i się cenić." ok ale faceci tez powinni sie szanowac :P

No ja zawsze wolalem byc tym ktory obdarowuje i ogolnie pomaga kobiecie. Nigdy nie przyjmowalem pomocy od kobiet a w szczegolnosci materialnej. Po prostu nie moglem. Sam za to bardzo chetnie pomagam :)

Boże uchroń! Ale coś w tym jest. Mój narzeczony ( którego zaraz kopnę w dupę jak nie przestanie chrapać :) ) jest obcokrajowcem, skandynawem, zdarzyło mu się wejść jako pierwszy przez drzwi otworzone przeze mnie. To takie naturalne - drzwi otwiera kobieta :) Ma wśród znajomych ksywę "milejdi". :D

bo mezczyzni niosąc pomoc kobiecie okazuja jej tym swoje uczucia. szkoda tylko ze wiekszosc nie zdaje sobie sprawy jak dla kobiety wazne sa czulosci

Jasne, że mężczyźni mają się szanować, chodziło mi o to,że mężczyźni nie będą szanowali kobiet, jeśli one same nie będą siebie szanowały.

co do facetów to jja bym takich nazwała że h...na śmietniku znależli i są tyle warci co w nim można znależć:D

z Polski. Przeprowadził się do mnie mój macho.... :D

W pracy jesteś? Kurcze, ja dopiero do pracy... na 8 ! Nie wiem co to będzie ;)

No wiadomo, Plec piekna zawsze dzielilem na kobiety i kobieto-podobne. I nie mowie tu glownie o wygladzie ale przede wszystkim o zachowaniu