Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

kto jest?

Polecane posty

w lozku no hmm...zalezy od tego czy ktos u mnie nocuje :> Jesli wiesz co mam na mysli.. :> Malenka nawet tak nie mow, bo prezentujac taka postawe zaslugujesz na dobrze wymierzonego klapsa ;>

ojej nie wiesz z kim masz do czynienia:D nie bede pisac na forum bo juz w ogole mnie tu pojaaada:) haha ide spac;) dobranoc : * ... do dziś wieczorem;D na tym samym topiku;)

oj bo ona sie poklocila z rodzicami... nie jestem typem ktory pocieszy zeby pozniej sie przespac z ta panna... Pozatym nigdy nie robie czegos wbrew woli kobiet, a ja tylko ucalowalem w czolo i powiedzialem dobranoc. Biedna zaplakana przyszla.

pozory.. :> wredny jestem strasznie :P Bardzo dokuczam nieznajomym i malo kogo do siebie dopuszczam :) Tu na forum pokazuje swoje "lepsze" oblicze :) Ogolnie jestem potulny jak baranek ale jak mnie ktos wku...rzy to staje sie strasznym chamem :>

aaaa... a juz myslalem ze mi zdjecie zrobili... :D Nie widzialem tego pod ta nazwa :)

raczej zartownis. Bo to zadna duma miec 25 cm. Jeszcze ludzie by pomysleli, ze z bronia chodze :D

Wiecie co? Tutaj na forum, można pozwolić sobie na niewybredne żarty rzucone w eter, ale jeden ze współforumowiczów zaczął mi takimi mailami strzelać. To dopiero jazda.

nie no, nie powiem :) ale wymieniliśmy dziś ze 20 maili, więc chłopina uznał, że mu wolno. Kiedy dosadnie wyraziłam swoje zdanie, stwierdził, że przecież nie ma zamiaru dobierać mi się do tyłka! :D Ludziom się w głowach poprzewracało.

szejku, ty byś obcej dziewczynie, napisał, żeby nie szła goła spać, bo pójdziesz z nią? Dla mnie żenujące.

widocznie macie inne poczucia humoru :) Nie bierz tego tak na powaznie :)

Właśnie było pół żartem, pół serio, ale tego typu komentarzy było więcej. Biorąc poprawkę, na powód dlaczego zaczęliśmy wymieniać maile ( ten sam zawód - specyficzny ), nie było to na miejscu. Może i się mylę, ale rzucone w eter - ujdzie. Napisane, kilkukrotnie w mailu, personalnie, nie ujdzie.

ale szacunek ze zachowalas zimna krew :> bo niektore kobiety ciagna rozmowe a pozniej pytania "co zrobic?" :>