Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

kto jest?

Polecane posty

Szwed, tylko tamtejsi nie mają w genach dyskryminacji kobiet. Czasami ciężko się z nim żyje, bo on nie rozumie, że kobiecie można kwiatki bez okazji kupić, czy zaprosić na kolację. Ma to swój urok, ale jak kobieta jest słabsza, nie ma co liczyć na męskość mężczyzny. Odprowadzić cię? A sama nie możesz? itp. To nie jest brak wychowania czy miłości. Oni tacy są poprostu. Umyc samochód? - masz ręce. Pomalować mieszkanie? - bierz się za wałek. Ale dziś marudzę.

no hmm.. skoro Ci nie przeszkadza to chyba ok :P Niektore podobno nie lubia takich - dlatego krag ktorymi sie interesuje zawezylem o jakies 30% :P

Jasne, że przeszkadza... No ale z braku laku. To tylko świadczy o naszej teorii, że " gdzie ci mężczyźni.... "

Czasami ciężko się z nim żyje, bo on nie rozumie, że kobiecie można kwiatki bez okazji kupić, czy zaprosić na kolację. Ma to swój urok, ale jak kobieta jest słabsza, nie ma co liczyć na męskość mężczyzny. Odprowadzić cię? A sama nie możesz? itp. To nie jest brak wychowania czy miłości. Oni tacy są poprostu. Umyc samochód? - masz ręce. Pomalować mieszkanie? - bierz się za wałek. a poznalas od tej strony wiecej niz jednego mezczyzne?

Tutaj jestem.... :D Ale jakby nie patrzec przez to co niektore kobiety wyprawiaja staje sie coraz zimniejszy :) Chociaz wciaz potrafie docenic prawdziwe kobiety :)

skaa, ale oni dużo potrafią zrozumieć, wiele zaakceptować i rozpatrzą sprawę na zimno, zanim włądują kij w mrowisko... dlatego sądzę, że można ich w jakiś sposób "wychować". Z drugiej jednak strony - czy nie mają racji? Czy połowy z tego, czego kobiety wymagają od mężczyzn, nie mogłyby zrobić same? ;) co do kwiatków i kolacyjek - w Polsce szybko się uczą, o ile uważają coś za zasadny. Chyba, że gest dla gestu, wtedy na pewno nie. Ale komu ja to mówię ;)

tak, tam jak kobieta jest "aktywna seksualnie" to jest "aktywna seksualnie" . Przez myśl im nie przejdzie nazwać ją jak szanowne grono męskich szowinistów na kafe. Ba, nawet tak nie pomyśla. Choć sama nie jestem liberalna, lubie w nich to. Nie mogłabym być z facetem, który jest szowinistą, oni na pewno nie są.

mezczyzna zawsze bedzie pomagal kobiecie ktorej kocha, niezaleznie od narodowosci

chociaz moze tak: w jaki sposob jesli nie pomagajac kobiecie, okazuja uczucia, to ze ją kochaja?

troche o co innego mi chodzilo to ze obie strony sobie pomagaja to oczywiste ale jednak. ekspresja uczuc u kobiety odbywa się werbalnie (czego mezczyzni czesto nie potrafia i nie rozumieja) a u mezczyzn za pomoca czynow. wynika to tez z ich budowy mozgu chociazby. mezczyzni maja mozg zaszufladkowany. i emocje sa u nich w drugiej półkuli mozgowej niezeli funkcje werbalne.. dlatego nie potrafia czesto wyrazic tego co czuja slowami. natomiast kobiety maja dobrze rozwinieta mowe, a osrodki emocji w tej samej półkuli oraz rozrzucone jakoby po calosci. no i maja sprawniejszy przeplyw miedzy obiema półkulami. Tym razem to znowu ja - dla ciebie to wszystko jest takie "powierzchowne" i proste :P :)

ja wszystkiego dopatruje się w głębszym sensu... i czego nie rozumiesz? :P kobieta ma dobrze rozwiniętą funkcje mowy i część mózgu odpowiadająca za emocje jest w tej samej półkuli u mezczyzn mowa jest w jednej półkuli a emocje w drugiej - mają slaby przeplyw miedzy jedna półkula a druga. malo polaczen nerwowych i jedna półkula mozgowa slabo sie kontaktuje z druga. proste jak slonce

no cóż, jakiś sens w tym musi być:P czyli jesteśmy usprawiedliwieni "wybacz kochanie ale to nie moja wina że jestem mało uczuciowy, to wszystko przez te słabo rozwiniete połączenia między półkulami..." czyli mam rozumiec że w związku z powższym facet jednoczesnie może albo mówić albo czuć?P coś w tym jest, mi nigdy mówienie o uczuciach zbyt dobrze nie wychodziło🖐️