Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

kto jest?

Polecane posty

Zapewne będę obgadywana jako niedostepna, zasadnicza, zimna suka, ale na litość Boską, są osoby, które mogą mówić coś takiego i niech to będzie jak najmniejsze grono osób, najlepiej jedna. Potem się dziwić, że faceci mają kobiety za kurvy i zdziry. Pewnie gadka by sie ciągnęła dalej, jakbym odpisała : " a chciałbyś? " albo coś takiego.

"Potem się dziwić, że faceci mają kobiety za kurvy i zdziry." brzmi twój post tak jakbyś uznawała i godziła się z sytuacją że facetom wolno tak a kobietą nie, boo będzie kurva...

No własnie sie nie zgadzam na takie teksty, dlatego się tak żalę tutaj.

wlasnie, w sumie to kobiety same siebie tepia. a ja uwazam ze mam takie samo prawo do swojej seksualnosci jak mezczyzni. ot co :P

ja już miałem taki swój topik i mi go skasowali:P poznad 7tys postów i do dziś nie wiem za co i który z modów skasował... doświadczenie ostatnich miesięcy zniechęciły mnie do zakładania jakiś, z założenia, mających dłużej przetrwać, topików. No ale Wy chyba moderatorni nie podpadliście jeszcze, więc może warto spróbować?

bo facetom tylko pozwolić za dużo to chcą to wykorzystać...podpuszczają i myślą że na idiotkę trafili którą wkręcą, oczywiście nie wszyscy, ale sporo takich

zaloze se temat i bede sie na nim chwalic ile to juz lasków zaliczyłam, a co! :P:P:P

Myślę, że kobiety nie są aż tak bezpośrednie ( kobiety, nie galerianki ), jak potrafią być mężczyźni.

skaa ja tu sporo rzeczy pisze na zarty bo mi po prostu nie zalezy na tym jak mnie inne osoby widza w internecie :) A ze jestem typem flirciarza i w gronie kolezanek mam miano nimfomanki to raczej problemu by nie bylo z rozmowa :> chociaz wiecej mam przy tym smiechu niz czegos innego.. :P Tym razem to znowu ja/ - ale wiesz jak to juz jest... facet ktory przeleci pare kobiet w tygodniu to koks, kobieta ktora zrobi to z paroma facetami to dziwka. Spoleczenstwu narzuca nam pewne standardy a my jak te glupie dzieci je przyjmujemy bo zdanie inne od wiekszosci to zdanie bledne, a racja silniejszego zawsze lepsza bywa.

nie ma co dumac, ziemia byla, jest i bedzie okrągła a ludzie zawsze pieprza sie po kątach

Husky nie ma to jak wyrafinowany zart w polowie powaznej dyskusji, dzieki ;* :>

najlepiej to rzuc mu pajaka na twarz. na 5 sekund zamieni sie w geja :>

no to normalne że mężczyzna od początków ludzkości podporządkował sobie kobietę dzięki sile fizycznej, później uzależnił psychicznie i materialnie i skutecznie wmówił kobietom że im mniej wolno, że nie wypada, że będzie puszczalska jak to czy tamto. że ma być dziewicą do ślubu bo bez błonki traci połowę swojej wartości i takie inne brednie. No i to do dziś tkwi w świadomości wielu kobiet. I dopuki nie zniknie to cała mowa o równouprawnieniu i emancypacji to puste słwoa. Bo prawa kobiet na papierze, owszem, to postęp cywilizacyjny ale co z tego skoro w głowie wielu kobiet na świecie(również państw cywilizowanych niby) tkwi mentalność i pozycja ze średniowiecza...

Szejku, co innego w gronie znajomych, a co innego obcej osobie w mailu. I to kilkukrotnie. Nawet tu na forum pare razy mu dziś zwróciłam uwagę, że na za dużo sobie pozwala i chamski jest ( własnie takie niewybredne komentarze puszczał ), potem w mailu też mówię mu, że jest bezczelny i że co to ma być?. Stwierdził, że ok, będzie miły. Na dobranoc potem tekst ni z gruszki ni z pietruszki. I to facet, nie chłopiec. Musi być zdesperowany. Pewnie do tej pory trafiał na lasencje, którym było w to graj i były same hihy i śmichy.

Gość gorąca sexy nastka
Szejku co z tym naszym sexem?

czasy w zla strone zmierzaja... faceci zaczynaja wygladc jak kobiety a cien kultury wzgledem kobiet zaginal gdzies w kartach 4 RP. Pozatym nie zebym generalizowal ale spora czesc kobiet staje sie wulgarna i w pewnym stopniu utozsamia sie z facetami. Od zawsze cenilem w kobietach klase, inteligencje i elegancje. Wszystko sie zmienia na moja niekorzysc :)

tym razem to znowu ja - zupelnie sie z Twoja teoria nie zgodze :P

sexynastka - sory ale dzis zostaje Ci reka :) Kur.. co za czasy zeby ze mnie kpic w taki sposob. Zla pomarancz!