Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psedłonim_

A mi się dzisiaj nie chce wymyślać żadnych nowych topików.

Polecane posty

Gość Psedłonim_

O!

Gość Tośka...
Wreszcie! :D Trudno za Tobą nadążyć:P :D

Gość Saszka_
Żadna grypa. Dzięki Bogu, trzymam się zupełnie nieźle. Po prostu brak natchnienia. Nawet najwięksi to mieli. Przychodzi taki okres twórczej - pardon za wyrażenie - impotencji, że człowiekowi nie pozostaje nic innego, jak funkcjonowanie na poziomie absolutnie podstawowych potrzeb fizjologicznych (dzisiaj na obiad będzie pieczony łosoś, sos beszamelowy, pieczone kartofelki, posypane specjalną mieszanką ziół, a na deser - domowe lody i czarna kawa espresso z lamkpą Romania Vecchcia"). :( Taki oto stan mnie właśnie ogarnął...

Gość Psedłonim_
Tośka? To Ty zadajesz sobie trud nadążania za mną?

Gość Psedłonim_
Ano, Iftar, moje wrażliwe serce się rwie, kiedy pomyślę o moim zasranym żywocie, a śloza żałosna i ogromna toczy się wartko z oka...

Gość Tośka...
Oj, cały czas podążam Twoim śladem...;) :D Że też tego jeszcze nie zauważyłeś. :classic_cool:

Lusiu wraz z Twoim pojawieniem się tutaj na naszego psełdo na pewno spłynęła dobra energia :D

Gość A psik...
O, koleżaneczki się zlazły. :) Witam i przepraszam za małą przerwę. Miałem sprawę do załatwienia na mieście. Skoro jesteście tutaj, to może która mi podpowie (posiłkując się słynną, kobiecą intuicją), co oznaczają inicjały T. C. w pewnym urzędowym piśmie z alensztackiego starostwa?

Gość A psik...
Wiem doskonale, co oznacza określenie "inicjały". Nie oczekuję także, że będziecie mi wymieniać wszystkie osoby, których imiona i nazwiska zaczynają się od przytoczonych liter. Mnie interesuje, czy któraś z Was jest w stanie powiedzieć, kto konkretnie - z imienia i nazwiska, kryje się pod przytoczonym inicjałem?

Gość Psedłonim_
Zraza się sprawdzi, Luśka, tę Twoją babską przenikliwość...

Gość Psedłonim_
Się zazwoni do urzędu i się zapyta. To, moim skromnym, męskim zdaniem, znacznie prostsze i skuteczniejsze, niż kobieca intuicja... W końcu, od czego człowiek ma głowę?

A dlaczego porzucasz założone tematy,drogi Psedłonim_ie?A i tworzenie nowych nie powinno Cię nudzić.Bo skoro nie chce Ci się znaczy nudzi?

Gość Psedłonim_
Z bardzo prostej przyczyny: po prostu zapominam najczęściej o nich. :) Poza tym, z "topikami" jest jak z jedzeniem. Nawet najlepsza potrawa jedzona codziennie w końcu się sprzykrzy. Menu musi być urozmaicone. :)

Gość Psedłonim_
Pewnie, że by nie przeszedł. Babskiej intuicji nie należy sprawdzać, bo zginie jeszcze jeden, budowany długimi setkami lat mit, o wyjątkowości kobiety ma tle mężczyzny.

Gość A psik...
A czym niby takim się ona przejawia?

O kurcze, musisz zadawać takie przewidywalne pytania?? Ja właśnie doświadczam niemocy fizyczno-mentalnej, więc chyba tylko jakieś nietypowe zagadnienia byłby w stanie coś ze mnie wykrzesać.

Gość Psedłonim_
To se wejdź na eroczata, tam się rozmawia na pobudzające tematy. :) Ustaliłem, Luśka, że Twoja babska intuicja jest funta kłaków warta. :)