Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet 100 szczerosci

gdybyscie tak wygladaly, to faceci nie chodziliby na dziwki

Polecane posty

Gość hihihih2
dziwka wysmatowana olejkiem i poprawiona ps hehhe

Gość facet_ale pieprzysz
jakby piekne kobiety nigdy nie byly zdradzane :P

ona jest wysmarowana oliwką, ale przecież oliwka jest dostępna w kazdym sklepie, też mozecie tak wygladać... tylko sie nie chce? i przykro mi bardzo, ale nie jest zrobbiona photoshopem za kiepska rozdzielczosc zdjec i mam wrazenie ze to sa zdjecia amatorskie, jakim kiepskim aparatem.

Gość zawqopre
wiekszej bzdury nie słyszałem. moja zona wyglada o niebo lepije (dlamnie, bo kto co lubi) jest szczupla, ciasna, ma ciemna cere i czarne włosy do teg osliczna buzke ale np. nie lubi sexu analnego i nie przepada za robieniem laski. a przed slubem ciagnela jak odkurzacz. i t osa powody zdrady wiekszosci facetow. słuchajcie GŁUPIE BABY, jak fcet nie dostanie czegos w domu to znajdzie se gdzie inidziej czy to u ładniejszej czy o niebo paskudniejszej. to samo tyczy sie do FACETÓW !!. baba ktora nie w wie jak zakrecic faceta jest idiotka. p.s. jeszcze nie zdradzilem ale moze nie było okazji, dzis zona wyjezdza na 7 dni moze bedzie okazja kto wie czy skorzystam.

Gość dobrze ze kobiety tez
zdradzaja frajerow takich jak ten wyzej, ba i to pewnie nawet czesciej niz im sie wydaje. Ale co sie dziwic jak to takie glupki. Nie dosc ze glupie to jeszcze ciagoty do dziwek a wygladaja jak balerony, z wielkim brzuchem i smrodem w gebie. No co sie dziwic ze zona nie chce z takim... bo kto by chcial hmmm no tylko dziwka za kase:D Jak bym miala sie z takim serdelem z brzuchem lomotac i w dodatku amatora grzebania brudnym dziwkom no to bym sobie poszukala super ciacha przystojnego, nie znizajacego sie do poziomu jakies tam dupodajki za kase. Ne nie to nie moj poziom. Jak ktoremus podoba sie ta cipodajka z linka to ja dziekuje za takich facetow. a zdradzajcie a najlepiej spakujece manatki i won do takiej to wszystkim nam bedzie lepiej w zyciu:D

Najbardziej w zdradzie rozpierdala mnie to że typek ma ładną kobietę, fajne ciało, zajebisty charakter i zdradzi ją z jakąś starą grubą babą, od której śmierdzi, ma celulitis na całym ciele i tylko rozstępów brakuje na ryju.... przykładem jest mój były znajomy. Kretyn z niego jak sto chujów....

Gość chybazglupialam
Butchers Hook ,tak wiec z tego wniosek,ze mezczyznie nigdy nie dogodzisz,porypane to wszystko

Gość kkkoolll
jakas tania jestes ,no cuz taki wyglad

Gość tak z ciekawosci spojrzalam
na ofery panow i powiem jedno ... DNO ... Od nas sie wymaga figury modelek, a jak spojrzalam na facetow, to nic specjalnego ... Uwazam ze oferty kobiet sa bardziej atrakcyjne.

A kobiecie dogodzisz? Tak źle i tak nie dobrze.... Ostatnio nawet myślałem żeby zostać starym kawalerem, tzw "wolnym ruchaczem" bo naprawdę te związki juz mnie wkurwiają.... Ok zgodzę się że niektórzy faceci zachowują się jak baby, ale to mały % tego jest, ale kobiecie dogodzić (nie mam tu na myśli tylko spraw łóżkowych) to już jest nie mały wyczyn...

Gość mikkii
ha ha i jeszcze jestem przystojny

Gość Clam
jaki kurva śmieszny koleś, z czym do ludzi

Szczerze mówiąc to facieci nie lubią sztucznych wysolarowanych kobiet. Wolą prawdziwe.

De gustibus non est disputandum :) ...ale wkurzajamnie panowie, ktorzy mają wymagania, Bog wie jakie, a sami zadbac nie potrafia o siebie:o

Ajron : primo- nie byłam tania, ty to sobie mogłbś pomarzyc idąc z fabryki 10 z wypłata w dziurawej kieszeni :-D secundo- nie byłam kurwą a prostytutką tretio- kurwa to charakter- jak najbardziej do Ciebie to pasuje , prostytutka to zawod.

Gość blyszczy sie jak psu jajca
:/

Gość laura_27_.
Jakie pasztety porazka. Jeszcze 1500 za noc . Osobiscie za darmo bym sie z takim nie kopulowala

Gość ja pierdzielęęęę
Nie mogę - facet ma 33 lata, a wygląda jak mój ojciec:O

Gość ooooaa
o boshe jestem w szoku! taki brzuchacz włochaty z mikroskopijnym penisem żąda 1200 za noc?!! to nie może być na serio! o matko! mało z krzesła nie spadłam! i jeszcze to niemowlęce łóżeczko w tle.. buhaha. no ale dobra- stara się biedak jak umie żeby na mleko dla dziecka zarobić. najlepsze, że inne męskie oferty wcale nie lepsze.. matko. a dziewczyna normalna po prostu. jeżeli ma jeszcze ładną twarz oczywiście

Gość rttrere
A GDZIE WCIĘCIE W TALII??

Gość Martynkowska __23
dziewcze średnie, żadna rewelacja...na polskich baletach są takich miliony a do tego całkiem darmowe. Jakiś debil skończony założył ten watek...jeszcze żeby wrzucił jakąś boską laskę z niesamowitym ciałem a nie takie polskie byle co.