Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etammmmmmmmm

szukam mam

Polecane posty

Wracając do kolek Lenki, Infacol sie nie sprawdził! było wręcz przeciwnie! mała darła się po nim jeszcze bardziej. Pomocny okazał się Debridat. Efekty były co prawda widoczne dopiero po 1,5 tygodnia ale są i jesem szczęśliwa:) Lenka chyba też:) Oczywiście zdarza się, że jeszcze troszkę popłacze, pomarudzi ale jest to sporadyczne:) 25 Grudnia mamy chrzciny... Jak to dziewczyny u was wyglądało? Czy maluchy były spokojne w kościele? Boję się, że jak mała zacznie płakać to będzie po chrzcie :D:D:D A tak wogóle dziewczyny to skąd jesteście? Jest może ktoś ze Szczecina? Fajnie bło by spotkać się na kawusię i ploteczki :):):)

Edyta gratuluję:) Miłosz za 1.5mc będzie miał roczek:)Czas tak leci szybko i skubaniec ma tak dużo włosów:)

Karola1988 ja @ miałam już niecałe 2 mc po CC.I też nie karmiłam piersią.

Witam. U nas sytuacja coraz gorsza-mala ma cos z krtania a i ja sie przeziebilam. Boje sie, ze na swieta wyladujemy w szpitalu... Maja za miesiac bedzie miala roczek :) Ale ten czas szybko leci... A za oknem super zimowa aura :):):)

witam paula współczuje dużo zdrowka życze dla Ciebie i Majki. U nas tez zima wyszłam dzisiaj na kilka minut z Kubusiem żeby pobiegal trochę po śniegu. Ale sie cieszył a jak tylko weszlismy do domu to w placz bo chciałaby jeszcze ale było za zimno. Największą radość mu sprawiało łapanie na język spadającego śniegu. Był bardzo szczęśliwy. Teraz bawi sie z dziadkiem a ja mam czas obejrzeć chwilę tv. Pozdrawiam cieplutko

Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Wam szczerze Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei By spełniło się choć jedno z Waszych marzeń Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń:)

Witam!! Dziewczyny życzę wam ciepłych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia oraz spełnienia wszystkich marzeń:) Opowiem wam wszystko jak tylko się ogarnę:)

wesołych radosnych świąt dla wsa i maluchów czytam was często ale pisze prace magisterska net mi pada i jeszcze mały i troche pracuej i nie mam na nic czasu mam nadzieje że mnie pamiętacie

Te świąteczne dni są czasem na refleksję nad życiem, na myśli, które w pośpiechu codzienności nie są w stanie pojawić się w naszych głowach. Może z nich wyniknąć wyłącznie coś dobrego... Tak rodzą się marzenia, a człowiek musi mieć marzenia, piękne, niewiarygodne, wznoszące ponad codzienność! Życzę Wam najpiękniejszych marzeń pod słońcem. Aby wszystkie dni w roku były tak magiczne, jak ten jedyny w swoim rodzaju wigilijny wieczór. Wszystkiego dobrego dziewczynki :*

_____________./\. ____________ __>_( ɕѼ Ҩ . ___________@.♥ '(█) ♥ *$ ________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥* _______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█) ____________>o*oѼ @.< _________o`-.♥.-@""-Q '♥~@' ______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.) ____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ __________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ _______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '* ___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o __.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`) _________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@ ____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥ ___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'. _(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█) _____________▓▓▓▓▓___________ Marzeń o które warto walczyć, wartości którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!!!

witam!! Jak tam po świętach?? My testujemy sobie nowe jedzonko:) tylko martwi mnie bo czasem Hania robi takie grafitowe kupki a w tych normalnych czasem pojawia się taki przezroczysty śluz i jakby białe grudki.

Do 2 rano bujałam Lenkę, płakała, prężyła się przybierjąc przy tym bordowy kolor. .. Teraz śpi:\ nadal jest jakaś niespokojna a do tego ma zapchany nosek i chyba gorączkę :(

My idziemy dzis do lekarza,ostatnio robiłam małemu badanie na posiew moczu ze wzgledu,ze jak sie urodzil to miał zastoj moczu w nerce,teraz mam nadzieje,ze cos sie zmienilo i badania wyjda ok.Chociaz cała w strachu jestem :o

Czesc. Jak minely swieta? Mam nadzieje, ze rownie spokojnie i radosnie jak mnie. :):):) kathy, a mierzylas malej temp? jesli okaze sie, ze ma goraczke, ja bym nie zwlekala z wizyta u lekarza. trzymajcie sie cieplutko, zdrowka zycze ❤️ ewelinka, trzymam kciuki, zeby bylo wszystko w porzadku :) Nas juz chorobska na szczescie opuscily. Troche to trwalo, ale juz jest ok, odpukac! Milego dnia :)

Z małą naszczęście wszystko ok, ma tylko troszkę katarku, za to Ja....uuuuu...gorączka, kaszel, katar, mięśnie i kości bolą tak jak by mnie stado koni stratowało:(Nie lubię chorować:(żebym tylko małej nie zaraziła.

Z małą naszczęście wszystko ok, ma tylko troszkę katarku, za to Ja....uuuuu...gorączka, kaszel, katar, mięśnie i kości bolą tak jak by mnie stado koni stratowało:(Nie lubię chorować:(żebym tylko małej nie zaraziła.

Witam dawno mnie tu nie było ale tak to u mnie jest nazbieralo sie zaleglych spraw które trzeba jeszcze w starym roku załatwić. A jak spędzacie dzisiaj Sylwestra? My w domu w tym roku bo niemamy z kim Kubusia zostawić ale może za rok gdzieś pobalujemy a jak to jest u was?

Czesc. My tez w domu, ale ma wpasc do nas kilka osob, wiec napewno bedzie wesolo. Nie wiem tylko co na to wszystko moja cora, bo bardzo zle spala w nocy i teraz tez jest marudna. A ja musze jeszcze posprzatac, przygotowac cos do jedzonka i troche sie ogarnac.

•´`*.✬⋰ *.*✬⋰´¨) SZCZĘŚLIWEGO .•´,•*´¨)¸.•*¨)✬NOWEGO ROKU 2010 ¸.•´¸✬⋰.•*´¨)✬I SZAMPAŃSKIEJ *.*✬¸•´¸✬⋰.•*´¨)✬ZABAWY .•´,•*´¨)¸.•*¨) *¸.•´*)¸.•*´¨) .•´*,•*´¨) (¸.•´ (¸.•` * ¸.•´*.•´,•*´¨) ......\~~~~~/.....\~~~~~/ .......\~~~~/.......\~~~~/ ........\~~~/.........\~~~/ .........\~~/...........\~~/ ..........\~/.............\~/ ...........||...............|| ...........||...............|| ...........||...............|| ......./****\........../ ****\ ##################

Życzę wam spełniania marzeń, łatwości w realizacji celów, wytrwałości w postanowieniach noworocznych, aby ten rok był lepszy lepszy i jeszcze raz lepszy i oby się wam dobrze żyło bez problemów i trosk przez całe 365 dni aż do następnego sylwestra.

Mnie nie bylo kilka dni, myslalam, ze bede musiala sporo nadrobic, a tu nic sie nie dzieje :( Martwie sie o Maje, bo juz czworki jej sie wyrzynaja a przeciez nie ma jeszcze roczku... Ale musze sie pochwalic, Maja powolutku zaczyna stawiac pierwsze kroczki :D