Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda gadać ehhh

Dziewczyna zrobiła sobie dziecko bez mojej zgody a teraz chce ślubu!!!

Polecane posty

Gość szkoda gadać ehhh

Wstrętna pizda :o W dodatku nie jestem pewien czy nie chce mnie wrobić w ojcostwo. Ma nienajlepszą opinię, a ja mam własne mieszkanko, samochód, właśnie skończyłem dobre studia na UW i mam dobrą pracę. Teraz moi i jej rodzice chcą żebyśmy się pobrali, bo tak powinno być, a ja nie chcę!!! Najpierw chcę mieć pewność, że bachor jest mój :o Czy wy zawsze musicie nam to robić?

Gość -100/10

Gość cokoll
o jeju i co zrobisz

Gość UWAGA PROWOKACJA
ale ten temat już niedawno był, więc furory nie zrobisz

Gość co z ciebie za student skoro
nie wiesz że SAMA SOBIE tego dziecka nie zrobiła. Trzeba było zainwestować w gumki, a nie płakać teraz...

Gość kaskadka
bezradny znow ty?? hahahahahaha

Zrób badania, jak się nie zgodzi to załóż sprawę o ustalenie ojcostwa. I nie zależnie od wyniku nie żeń się! Później będzie cię prześladować, żeś się z latawicą ożenił :o. A rozwody, pamiętaj panie kochanku, kosztują bardzo dużo.

Gość nie zakladaj co tydzien
tego samego tematu

Gość szkoda gadać ehhh
Mówiła, że bierze tabsy, a gumka nam pękła :o

Gość szkoda gadać ehhh
Ja nie wiem czy był taki temat nie przesiaduję codziennie na forach :o Dziś przypadkiem tu wszedłem jak szukałem info o pewnym filmie i postanowiłem się wyżalić :o

przeciez wiesz ze tablety\ki nie daja 100% zabezpieczenia a jesli nawet zaponiala to co kazdemu sie zdarza

Gość szkoda gadać ehhh
dziubekkk - właśnie o to chodzi że mi się wydaje że ona nie zapomniała tylkko celowo to zrobiła.

Gość naucz się dziecko że
jeśli prowokacja ma być skuteczna, musi mieć przynajmniej najmniejsze znamię prawdopodobieństwa, a autor sam o sobie nie powinien pisać tak, jakby sam miał ochotę na siebie najechać.

Gość nbbnm
coz, tacy jak ty tez nie maja dobrej opinii, skoro sie rzna bez namyslu... zrobiles dzieciaka - to teraz odpowiadaj za to. jak nie - to twoj problem.

Gość SistaIkuzo18
Zrobiła sobie... Ale Debil.. Muszę to szczerze skomentować: Spałeś z nią-dlaczego, skoro jej nie kochasz? Nie udawaj, że i owszem, bo teraz na nią zemścisz i nie chcesz ślubu.. Po prostu jej nie kochasz i wykorzystałeś do seksu-rusz sumienie, bo zachnie, a nie neta zaśmiecasz. Bzdurny wątek nieodpowiedzialnego chłopaczka, który wykorzystuje dziewczyny jak jakiś alfons.

nie żeń się, bo nie można się zmusić do małżeństwa, to bez sensu - może trzeba będzie stawić czoła rodzicom, jak dorosły człowiek a dal następnej dziewczyny to będzie ostrzeżenie, żeby się z Tobą pochopnie nie zadawać. Zrobiła sobie dziecko, dobre

nikt nie mowi zen sie zrob badania plac alimenty i git a potem jak znam zycie kobieta zycie ulozy sobie z nowym mezczyzna a ty wielki tatus sie obudzisz!!!!masakra

skurwiel! sama sobie zrobiła?? wez sie zastanow co ty piszesz baranie! Nauczyles sie ruchac ( ?????) albo tylko moczyc.... to naucz sie odpowiedzialnosci!!! S K U R W I E L !!!

Gość ej bezradny zmykaj stad
Znowu ten sam topik a wy sie nakrecacie jak debile