Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamyślooonaaaa

Czy zgadzac sie na seks ze starszym?

Polecane posty

Gość Zamyślooonaaaa
Zeby byla jasnosc chcialabym zeby doszlo do seksu, ale tak jak napisalam na poczatku obawiam sie tego homo i tych dziwnych fantazji. Bo nawet jak sie ja zaangazuje czy on to i tak nie bedziemy razem to jest bankowe. Ale nie chcialabym sie przespac z kims kto bedzie mnie lizal po tyłku a na moje slowa "NIE" on mi powie ze sie kochac chcialam. Wiem ze odpowiedzi nie znajde tu, ale chcialam znac Wasze opinie ;) Wolny Nicku a jak nie ma haka? Myslac tak jak Ty myslisz jest to logiczne i zrozumiale. Kazdy sie czyms kieruje przy wyborze partnera

Gość Zamyślooonaaaa
Mam 25 lat No a zaufanie jest bardzo wazne Masz racje Kanciku Ale kapa z tym wszystkim

Gość Zamyślooonaaaa
Kancie a Ty probuj cos z tym Twoim facetem, bo jak chcesz to dzialaj. Nie masz widac takich oporow jak ja ;)

Gość Zamyślooonaaaa
No chyba zupelne przeciwienstwo. Ten "mój" jest teraz na etapie uwalniania swoich rządz i preferencji seksualnych. Jest bardzo inteligentym facetem, bardzo mi imponuje swoja wiedza itd. Kiedys wspomnial ze bedzie sie staral zlamac moje opory i tabu, jakiekolwiek by nie byly. Wiec troche sie jednak obawiam jego sposobow. Tak go walnąć w łeb mam ochote za to ;D

Gość Zamyślooonaaaa
OK Cofam wiec te moja 25 lat jak to nie bylo do mnie ;P

Gość Zamyślooonaaaa
Dlatego szkoda zeby Twoja znajomosc zakonczyla sie zanim sie rozpoczela. Bo widac ze Ci na tym zalezy zeby sie cos wydarzylo miedzy Wami

Gość Zamyślooonaaaa
Hehe ;) spoko ;)))

Gość Arthur28
Kancik, nie blaznuj. Gdybys chciala tego o czym piszesz to juz dawno facet rozepchalby ci wszystkie dziurki.

Gość Arthur28
Kto tu mowi o klekaniu do miecza? Gdyby facet wyczul od Ciebie chcice, to zdarlby z Ciebie majty jednym ruchem. Ma 45 lat wie jak postepowac z kobietami i napewno umie czytac intencje.

Gość Zamyślooonaaaa
a MOZE ten Twoj sie boi ze sie nie sprawdzi? Moze ma kompleksy? A jakbys z nim pogadala np ze Ci sie snil w jakims intymnym snie Wtedy bys zobaczyla jaki ma stosunek do tego

Gość Zamyślooonaaaa
A co do mnie to chyba lepiej powstrzymac pozadanie niz potem zalowac ze zbyt wiele oporow przelamal i to na sile

Gość Zamyślooonaaaa
No to faktycznie Dupa blada Masz dziewczyno problem Choc moze cos sie z tym ruszy i jeszcze sobie pobzykacie ;D

Gość Zamyślooonaaaa
hehe no tak tego kwiatu jest pol swiatu ale teraz zrozumialam jedna rzecz, ze wiem ze potem sie bede z nim spotykac a jak cos wymusi na mnie to bede sie bardzo zle czula w pozniejszych kontaktach. Wiec lepiej zakonczyc to teraz jak jeszcze jestesmy na etapie pikantnych rozmow i erotycznych smsow. A Ty nie trac nadziei - nadzieja umiera ostatnia ;)

Gość wielbiciel rudych
kancik, a jaki masz ideał faceta?