Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzwonili z Tatuum

praca w tatuum bonarka czy kazimierz mam zjawic sie w kazimierzu na rozmowie

Polecane posty

Gość dzwonili z Tatuum

WItajcie wlasnie dzis dostalam telefon , czy moglabym jutro przyjsc na 12 do galerii kazmierz - oferta pracy Tatuum - zdziwilam sie, bo wysylam glownie do bonarki, choc wczoraj w ofercie ktora wyslalam do tatuum nie bylo zaznaczonej galerii, ale chodzi o krakow, wiec wyslalam ogolnie, i do Bonarki... odpowiedzialam ze jutro mam zjazd ( ucze sie w 2 letniej policealnej szkole) i mysle, nie chciaalbym w kazimierz pracowac ... tatuum???? ale kobieta bardzo milutka pytala sie kiedy mam zjazdy, jak czesto, wiec powiedzialam, ze tylko 2 weekendy mam wolne do konca roku, myslalam , ze mnie oleje, zrezygnuje, a ona dalej swoje, przeprosila ze tak pozno dzwoni ( ok 20.30) ja przeziebiona, wiec zaproponowala w poniedzialek na 15 , na godzine , poltorej, wiec ja pytam , czy to rozmowa bedzie, a ona ze dzien probny razem z rozmowa , chca zobaczyc ..obslyga klienta, wiec wyrazilam na poniedzialek zgode do galerii kaziemierz.. mam pyatnie dziewczyny?? czy ta praca jest w Bonarce ( a rekrutacja w kazimierzu/????) ja juz bylam na rozmowie peek cloppenburg w galerii krakowskiej (praca w bonarce) jak wyglada praca w tatuum, jaki stroj jest , itp... ja rzcej w HM chcialabym pracowac , wikszych sklepach , w tatuum nie robie zakupow... ile placa , czego sie spodziewac, pozdrawiam trzymajcie sie cieplo

Gość jannnnnajjj
Całkiem mozlwe że rozmowa dotyczy pracy w Bonarce, bo gdzie mają przeprowadzac rozmowy? na placu budowy? Moja koleżanka kiedys pracowała w tatuum i była bardzo zadowlona, bardzo dużo zalezy od kierownictwa i innych sprzedawców. idz na rozmowe

Hej............ A mam pytanie.............. Możesz poda linka gdzie znalazłaś oferty do pracy w bonarka city............. z gory dziekuje

Gość dzwonili do mnie
dziekuje bardzo, pojde pojde :) wolalabym by to bylo w bonarce-praca oczywiscie... na forum wyczytalam niezbyt mile opinie, wiec sie wahalam,ale mam nadzieje ze bedzie dobrze:))) a co do linkow- ja nie zapisuje linkow do ofert pracy, a tego szukac nie bede, ty mozesz poszukaac na portalach pracy:)))) troche czasu trzeba spedzic,ale a nuz cos sie znajdzie :)) pozdrawiam

Gość dzwonili do mnie
dodam, ze ze trudno znalezc oferty do bonarki, wszedzie po troche moze sie znalesc... ja juz szukalam w bonarce w sierpniu, pytalam tu, nikt nie pomogl,nikt nic nie wiedzial:((( musez przyznac ze malo jest ofert, czasem np na gumtree poszukaj, sa, ale nazwy sklepu nic nie ma podane, no i wymagania ... pzdr:)))

Gość hhgftgfc
W bonarce beda sklepy sieciowe, które są już w krakowie o oczywiscie tez innne sklepy których nie ma :)))) do sieciówek są przewaznie ogłoszenia wewnetrzne i wtedy przechodza dziewczyny z jednego miejsca do drugiego.Warto było pytać w sklepach które są juz w krakowie a maja się otworzyc w bonarce , teraz to juz chyba za pozno , wikeszosc sklepów już ma załoge

Oto kilka informacji, które zainteresują osoby ubiegające się o pracę w tym sklepie. Przede wszystkim jeśli chodzi o płacę to nie ma rewelacji, ale w niektórych firmach może być gorzej, uwierzcie. Nowo przyjęta osoba dostaje umowę na czas określony 3 miesiące i minimalna krajowa, potem umowa przedłużana jest na 2 lata i wynagrodzenie o ile się nie mylę w granicach 1150 zł. Jeśli komuś uda się awansować to dostaje 1300 na rękę i nie ma się co łudzić że będzie więcej bo na stanowiskach najniższych nie ma negocjacji co do kasy. Z-ca kierownika dostaje różnie, są widełki i to już od pracownika zależy ile uda mu się wynegocjować z regionalnym, ale będzie to ok 1400-1600 na rękę. Kierownik w zależności od miejsca pracy im większe utargi ma sklep i im więcej klientów tym wyższa pensja, ale średnio to 3000zł brutto więc na rękę nie więcej niż 2500 nawet mniej. Co do innych warunków, firma stara się przestrzegać kodeksu pracy, za nadgodziny nie płaci co najwyżej można je sobie odebrać. Jeśli jednak się zdarzy, że wyrzucą Cię z pracy

cd. Jeśli jednak się zdarzy, że wyrzucą Cię z pracy to za nadgodziny Ci nie zapłacą.... trzeba samemu walczyć o swoje. I taka mała przestroga dla osób ubiegających się o pracę w KRAKOWIE, jeśli nie przeszkadza Ci praca z wulgarnym chamem jakim jest regionalny to ta praca jest dla Ciebie :P

Gość Bronek Sołtys
Nie chodź absolutnie do tej pracy !!!!!!! Jak ty sobie dasz tam rade bez neta ????

Ale ze mnie głupol, nie napisałam że te wszystkie inf dotyczą firmy KAN - sklep TATUUM :)

Gość niezorientowana85
do mnie zadzwoniono wczoraj... mam pojawić sie na rozmowę i dzień próbny w galerii kazimierz... ktos może mi podpowiedzieć jak wygląda taka rozmowa i "próba"? czego beda ode mnie oczekiwać? i przede wszystkim czy jest sens sie w to pchac, czy to kolejny sklep, który "dniami próbnymi" napędza sobie dodatkowych-darmowych pomocników???