Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widziałam pociąg widmo

Pociąg WIDMO!

Polecane posty

to straszne, ale ja mysle, że te błąkające sie dusze dają o sobie znac , bo prosza o modlitwę, nie zaznały spokoju, może nie wiedzą, że nie żyją

Gość az mnie strach przelecial
ale teraz jest czarna noc 😭

Gość studenciarka
o 3 w nocy???? o cholera, musze sie klasc wczesniej! myslalam ze o polnocy jest ta godzina.

Gość studenciarka
Sebastos - nie dziala ten Twoj link.

mnie tez kiedys straszylo.. do tej pory mnie ciary przechodza na sama mysl o tym ostatnio widzialam czlowieka na ruchliwej ulicy, pojawil sie z nikad na srodku drogi i pobiegl w strone lasu.. krzyklam do mojego patrz co za idiota przebiega przez jezdnie! facet sie rozplynol w powietrzu :O moj facet powiedzial ze na tym odcinku zginelo duzo ludzi wiec pewnie widzialam jednego z nich inna historia z portugalii ktora jest nawet nagrana na tasmie.. grupa ludzi jechala samochodem, nagrywali sie, nagle sie zatrzymali bo zauwazlyli dziewczyne na drodze, wzieli ja do srodka.. ona po chwili zaczela plakac, ludzie sie pytaja dlaczego placze, na co ona : tutaj umarlam i samochod sie rozwalil.. zostalo nagranie ktore zostalo odnalezione przez policje :/.. chyba jeszcze jest gdzies na internecie

3 wnocy z tego wzgledu ze wtedy upada aniol ( szatan ) ;) duzo nawiedzen zaczyna sie o tej godzinie.. mnie tez ok tej godziny zaczynalo kiedys straszyc :/ brr masakra, ok ide spac bo im wiecej o tym mysle tym ciezej bedzie mi spokojnie zasnac dobranoc :)

Gość studenciarka
przestancie, boje sie :O

Gość Widziałam .......
Mieszkam w uk i kiedyś zobaczyłam idącego zolnieza .. Niby nic dziwnego ale on był z II wojny św , taki miał mundur i plecak coś jakby spadochron . Uśmiechnął did mijajac mnie / jak każdy w uk/ wiec nic dziwnego ale ja did obejzalam zaraz i już go nie było. Było to na polno lesniej drodze i tylko on szedł .....

Gość Widziałam .......
Nie did a się :) taki mam t9 w kom

Gość az mnie strach przelecial
kurwa nienawidzę was 😭 :O niech ktos do mnie przyjdzie i mnie przytuli 😭

Gość studenciarka
moja byla nauczycielka kiedys opowiadala, jak jechala gdzies w nocy pociagiem. byla sama w przedziale. nagle zaczelo sie do niej dobijac kilku napitych kolesi. przestraszyla sie na maxa, nie wiedziala co robic. kolesie weszli do przedzialu, a ich twarze nagle zastygly. babka odwrocila sie i zobaczyla ze stoi za nia dobrze zbudowany zolnierz. kazal sie chlopakom wynosic. jak tylko wybiegli z przedzialu, zolnierz zniknal.

Gość studenciarka
skonczmy. moja historia przynajmniej jest pozytywna, bo pan obronil kobiete przed huliganami. ja sobie wszystko przeczytam, tylko ze jutro rano :)

http://www.youtube.com/watch?v=0oYh51LhdMU znalazlam ten filmik, mozecie zobaczyc jedna osoba przezyla i do tej pory probuje sobie wytlumaczyc jak to sie stalo.. policja znalazla informacje na temat tej dziewczyny.. byla to ta sama dziewczyna ktora zginela wlasnie na tym odcinku drogi ( film jest zmontowany, ale autentyczny tez istnieje.. ) historia prawidzwa...

Gość studenciarka
hahaha niee, teraz na pewno nie obejrze tego, juz mam wystarczajace omamy :O

podobno ta dziewczyna do tej pory zbiera swoje zniwa.. a sintra jest niedaleko mnie :/ nigdy nie wezne ze soba autostopowicza po tym co widzialam

Gość studenciarka
ale w sensie ze co - ze ona wsiada do auta, mowi ze tu zginela i ludzie ze strachu traca kontrole nad autem?

Gość Ja tez nie kumam
Każdy może tak powiedzieć.ze umarl

oni widzac kobiete sama w nocy zabieraja ja do samochodu i pytaja gdzie ja podrzucic, ona pokazuje gdzie maja jechac, nagle zaczyna plakac.. mowi tu zginelam, krzyczy i kierowca przestaje panowac nad samochodem.. wypadek, 2 osoby gina.. policja odnajduje tasme z nagraniem, szuka informacji na temat dziewczyny.. okazuje sie ze na tym odcinku drogi zginela pewna kobieta.. kilka osob ja tam widzialo..

Najlepsze są takie historie, kiedy jedzie się rowerem w nocy, po lesie przy bagnach, we mgle... jechałem tak. Sam. Fajne przeżycia, polecam. :)

Gość zgadzam się z tobąąąą
to wredna małpa z niej, sama tu zginęła i powoduje wypadki