Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widziałam pociąg widmo

Pociąg WIDMO!

Polecane posty

minnie-więc zgaduję, że jesteś psychologiem? jesli tak, to powiedz, czy na tym kierunku jest dużo nauki,bo za rok kończę jedne studia, i chcę iść na psychologię zaoczną...

Gość MINNIE MEEEEE
w Polsce studiowalam pedagogike rescojalizacyjną (więzienia , odwyki ,"trudna' mlodziez) , teraz jestemw USA , w sumie trzeba sie uczyc i nie bardzo ci moge pomoc bo nie wiem czy w polsce studia na psychologii tak samo wyglądają

jestem w szoku jak temacik sie rozwinal:))))) a ktos znalazl cos dotyczacego tego pociagu widmo ,bo ja nie kurcze. Przytocze wam moja straszna historie zatem: Pare lat temu bylam na ognisku nad jeziorem z przyjaciolka i moim jamniczkiem. Byla akurat jakas okazja, znajomi, piwko i te sprawy. Akcja dziala sie przy lesie ( mieszkam w takiej dzielnicy Gdanska,ze troche dzikiej przyrody sie ostalo) niedaleko torow kolejowych. Bylo juz ciemno, a moja przyjaciolka musiala juz wracac,wiec odlaczylysmy sie od grupy i powedrowalysm z pieskiem w strone lasu. Na jego skraju uslyszalysmy dziwny dzwiek, na poczatku myslalalysmy,ze ktos znajomy sobie jaja robi,ale cala grupa zostala w oddali... A ten glos jak Boga kocham byl taki nieludzki, takie to bylo burczenie, mruczenie i ja sie przyblizylam a ten glos coraz bardziej sie nasilal, spojrzalam na przyjaciolke i obie juz wiedzialysmy ,ze to nie jest normalne i w nogi. Nigdy w zyciu nie mialam takiego speeda w sobie, bylam tak przerazona,ze zsikalam w majtki,a w wysokiej trawie zgubilam psa ktory nie nadazal biec za nami ( na szczescie potem dolecial):) To bylo straszne....

Gość pudel z quadelupy
spragniona jola zatkauo kakauo?:classic_cool:

Gość Duchy to nic
Ale znaleźć zwłoki!? Mój kolega poszedł na ryby i zobaczył reklamowke w krzakach niby nic ... Ale coś go podkusilo i zajrzał a tam zwłoki noworodka w zakrwswionym ręczniku .. Brrrrrrr

Tzn historia z ta dziewc zyna ktora tam zginela jest prawdziwa , tyle ze oni to wykorzytali do stworzenia tej sciemy ;) Trzeba przyznac ze im sie udalo , przez wiele czasu uwazano ten filmik za prawdziwy ;)

ja nie zmyśliłam, nawet nie oglądam tego filmu czy serialu...też nie wierzyłam w takie rzeczy, póki sama się nie przekonałam...a jeśli ktoś coś podobnego-jak twierdzisz-nakręcił, to być może na podstawie faktycznych wydarzeń...że niby obie z matką to obejrzałyśmy, i potem miałyśmy urojenia? bez sensu...oby tobie "pudlu" - osobo, która mi nie wierzy, nic podobnego w życiu się nie wydarzyło, bo potem można mieć dziwne lęki po takim wydarzeniu... p.s. jola nie odpisywała, bo nie siedzi przed komputerem 24 h na dobę, tylko miała egzamin, a po nim musiała dojść do siebie, i dopiero 10 minut temu zasiadła, więc nie miało mnie co zatkać...

Gość apujemyy
a kto wie cos o tej zjawie w swarzewie? łebcz?

Gość film o ktorym pisala lady love
to bzdura:D Nic strasznego, wszystko nieprawda wystarczy poczytac, a obejrzec to mozna dla smiechu a nie strachu;)

wlasnie ja jestem z pomorza i wiele słyszałam o tej zjawie w Łebczu,że niby wychodzi na ulicę i takie tam..w necie niewiele na ten temat jest.. ale dużo ludzi o tym mówi.

Wszystkie historie są super,pierwsza klasa. Mam tylko zastrzeżenie do pociągu widmo- autorka pisze, że pojawia się na przełomie października i listopada, a mamy czerwiec. Więc co, Niemcy w tym roku zapakowali się w Super Express?

Faktycznie, nie popatrzyłam na datę. Jednak jest już taka godzina, że moźe mi się zacząć pierdzielić :D

A odnosnie tych historii szczegolnie tej dziewczyny przy drodze to ja sam bym sie niezle pospinal gdyby mi samochod w nocy tam siadl :o :D

Gość sevilia
Możecie się śmiać ale ja widziałam raz w Sylwestra ducha alchemika w nowym sączu. Widziałam! Wpiszcie w google alchemik nowy sącz....masakra

studenciara :D hahahaha ty to pojebana jestes , najpierw sie udzielasz jak ostatnia debilka na temacie "duch?" a teraz tu :D wez sie kurwa ogarnij

Zdarzają się takie pociągi widmo. Czasami pojawiają się nawet tam gdzie dzisiaj torów kolejowych już nie ma.

Gość studenciarka
NeverNever - o co ci chodzi ????????? udzielam sie, bo mnie te tematy interesuja. wskrzesilam ten topik sprzed dwoch lat, jestem z siebie dumna :) jak cos ci nie pasuje to nie wchodz tutaj, bye bye

ja w dzieciństwie z kolegami znalazłam w stawie utopioną kobietę, sąsiadkę. to było przeżycie :o wypływała spod lodu, który się topił

Gość Sacryficial Suicide
w moich rejonach są dwa konie widma, na jednym jedzie jeździec, a na drugim przełożony jest martwy osobnik

Gość mała żółta latarka
aż mi ciarki przeszły, ale chciałabym zobaczyć pociąg widmo...