Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet....29 lat

Lepiej sie nie przyznawac dla dziewczyny ze jest sie prawiczkiem w wieku 29 lat?

Polecane posty

Gość facet....29 lat

???

Gość misiaczek28
a czemu jestes prawiczkiem? z wyboru?

Gość taka jedna 24
powiedz coś o tej dziewczynie jaka ona jest, spokojna czy bardziej jakaś taka 'rozrywkowa' to zależy jak zareaguje nie pytam cię co robiłeś przez całe życie, ale nie ukrywam że dla mnie to trochę dziwne, ja na pewno bym takiego faceta nie skreśliła, ale trochę też bym się obawiała tego......nie mówie że chcialabym żeby miał przebieg bardzo duży ale w tym wieku to już coś powinno się mieć za sobą

Gość facet....24lata
Jestem prawiczkiem z wyboru, jestem katolikiem i chcę zachować czystość do ślubu mam nadzieję ze moja partnerka to uszanuje i że tez nie jest używana bo tego nie zniosę

Gość facet.... 29 lat
w sumie ja nadal nie mam dziewczyny i nie wiem jak ja znalezc ( zakladam ten temat na wypadek gdybym mial dziewczyne ) dlaczego nie mialem sexu - poniewaz jestem bardzo niesmialy, wrecz chorobliwie, tak jakbym obawial sie kobiet, stracilem juz mase czasu i nadal nic

Gość taka jedna 24
jak sie juz podżywasz to popatrz dokładnie na nick heheheheheheheheheh

Naucz się pisać, bo nie wierze, że masz 29 lat? Jakie DLA dziewczyny???? Analfabetyzm! Przyznać się komu, czemu? PRZYZNAĆ SIĘ DZIEWCZYNIE!

tak, pierwszy wpis z 14.17 to podszyw wiem ze popelnilem blad, skopiowalem ten temat; oczywiscie powinno byc przyznac sie dziewczyne

Gość misiaczek28
Ja uwazam, ze to super. Tez mialam w planach byc dziewica do slubu. Jednak nie wypalilo:(

Gość misiaczek28
Ale teraz jestem twarda i czekam, bo widze w tym sens.

Gość do misiaczek 28

Gość do misiaczek 28
chcesz czekać do ślubu? myślałam tak (przez krótką chwilę ) jak miałam kilkanaście lat życie nie trwa 2000000 lat żeby sie tylu rzeczy pozbawiać

Gość informatyk bez kobiety
Seks a raczej jego brak , niczego nie zapewnia , ew. można ocipieć :) . Zbyt dużo ględzenia na temat co kto i kiedy robił , co to AKTA SB ? Najważniejsze to być z drugim człowiekiem a nie zastanawiać się gdzie miał kutasa lub ile lodów zrobiła dziewczyna . To jakaś choroba , ludzie nie uprawiają seksu a pierdolą o nim na okrągło :O

Gość misiaczek28
Tak chce czekac,mimo, ze dziewica juz nie jestem i czasem jest trudno. Ale wiem, ze to zaprocentuje. Zyje w Niemczech i ta rozwiazlosc seksualna tu przeraza mnie. Wszystko kreci sie wokol tego. A zdrad i rozbitych rodzin jest bez liku. Kazdy powinien, zyc w zgodziez wlasnym sumieniem. Moje daje zawsze szybko o sobie znac.

Gość samica ludzka
Moj się przyznał, a raczej powiedział mi o tym a, ma lat 28 i też jest niesmiały. Ważne,żeby trafić na fajną, wyrozumiałą dziewczyne, bo takie się jeszcze zdarzają. No przynajmniej ja taka jestem hehe Mój jest cudownie niewinny, ale już nie długo...Więc prawiczki głowa do góry, wysilcie się troche, a będzie dobrze.

Gość informatyk bez kobiety
Osoby które tu mają takie rozterki powinny rozpocząć szybko życie seksualne. A ta nie dziewica oczekująca ,zachowuje się głupio , skoro spała już z facetem a z drugim nie chce to oznacza tylko jedno , robi z niego frajera :D

Gość do misiaczek 28
nie jestes juz dziewica? :(

Gość hooooooooooojk

Gość a ja bym nie chcial dziewczyny
ktora juz komus loda robila

Gość taka prawda nigdy
nie bedziesz pewny/a w 100 % co drugo polowka robila lub robi

Gość kolim..........