Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny_gość

Gruba dziewczyna....

Polecane posty

Gość Smutny_gość

Dzień Dobry, trafiłem na to forum bo koleżanka mi powiedziała że tu może znajdę poradę. Wybaczcie nie przedstawie się gdyż możliwe że osoba o której będe pisał, może to przeczytać bo nie wiem po jakich stronach i forach chodzi. Przedstawię swój problem, otóż poznałem super dziewczyne, jest miła, uśmiechnięta, pogodna, ma świetny charakter, dogadujemy się pod każdym względem wszystko było by cudownie, spotkaliśmy się 5 razy. Za każdym razem na spacer szliśmy więc nie było za wiele widać szczególnie że było to późnymi wieczorami było przytulanie, całowanie itp. Wczoraj zaprosiła mnie do siebie, wpuściła mnie do domu i zaczeła coś tam krzątać się w kuchni, po chwili przyszła i wtedy ją ujrzałem, była olbrzymia... miała jedną nogę jak dwie moje... wielkie odstające dupsko i ogólnie była dość mocno przy kości. Teraz sprawa wygląda tak że ona chce się spotykać, ale jest dla mnie całkowicie aseksualna.... może mi ktoś doradzic jak ją delikatnie spławić ?

Gość nie widział co bierze

Gość Anonimowo XXX
Haa haahaa, prowokacja, nawet udana.

Gość hermenegilda n.
hm... skoro wolisz chudą ze złym charakterem...

Gość smutny_gość
Nie potrzebne mi tu żadne głupie teksty o prowokacjach... nie chce jej zranić bo to naprawde fajna dziewczyna i z kimś sobie kiedyś ułoży życie, ale całkowicie mi się nie podoba, ma ładna buzię ale jest tak koszmarnie wielka że nie wstydził bym się z nią iść po ulicy. Możecie mnie zbesztać za bycie pustym i patrzeniem na wygląd ale zadam wam pytanie czemu sami się nie zwiąrzecie z grubasem tylko namawiacie do tego innych ?. Mam się od niej odsunąć powoli ale jak to zrobić ?

Gość dsdfs
badz facetem i zerwij stanowczo i zdecydowanie.

Gość Nieszczęśliwa77
A może po prostu daj jej szanse?

Gość o bosheee
to jak sie z nia calowales to co gdzie miales raczki w kieszeni chyba musiales ja objac ,,,a el nie rozumiem jednego widziles sie z nia na zywo bylo fajnie sympatycznie a kiedy ja ujazales w swietle dziennym to juz ci sie nie podoaba ... bez sensyyy

Gość ha ha ha ha ha oj
ależ daj spokój, płaszcz i wieczór były aż tak kamuflujące jej wygląd? prowo jak nic.

Gość smutny_gość
Owszem było czuć troszke ciałka, ale nie sądziłem że aż tyle, lubię jak dziewczyna ma trochę ciała ale nie aż TYLE.... miała długi płaszcz do kolan. więc objęcie w pasie nie dało pełnej oceny sytuacji........

Gość k r ...t** n
powiem tak mam kolezake i jest wlasnie taka jak opisales a wiesz jakiego ma chlopaka chudzielca ... i co kochaja sie chodza po miesie za raczke i sie nie wstydza siebie ludzi sie nie ocenia po wygladzie ...

Gość propozycjjjjjaaaa
to cho do mnie ja jestem chuda

ja juz nic nie rozumiem, ja waze 50kg i mialam faceta, ktory mowi ze jestem za chuda i w ogole mu sie nie podobam. To jakich Wy w koncu faceci chcecie lasek?????

Gość rada nr 1
powiedz jej ze to wszytko sie za szybko potoczylo i chcesz troszke przystopowac ...

Gość smutny_gość
życzę szczęscia Twojej koleżance i koledze najwyraźniej się sobie spodobali, ale mnie dziewczyna z którą się spotykałem do wczorajszego dnia przestała całkowicie kręcić.

do k r ...t** n Ja codziennie widzę taką parę przez okno-ona ogromna,on sporo niższy i chudziutki.Prowadzę się za rączki i naprawdę źle to nie wygląda,ale na pewno oboje akceptują siebie nawzajem w takiej "postaci".Jeśli nie można zaakceptować drugiej osoby,,to nie ma sensu robic niczego tylko dla ładnej buzi.Buzia się postarzeje a reszta,najprawdopodobniej jeszcze urośnie!

Gość hmm widze ze
jestes odpowiedzialnym chlopakiem chcesz to zakonczyc w spspb telikatny nie raniac jej :)) to mi sie podoba :) powodzenia zycze

Gość Sprs
Zjedz ją.

Gość rada nr 2
musisz zrobic to szybko ,,, im dluzej bedziesz wzlkał to ona bedzeie cie przekonywac do siebie ... chyba nie jestes chlopakiem zbytno stanowczym bo nie che jej ranioc wiec uwazaj nie wpadinej w jej sidla

a ja tam kurcze nie wierzę że wcześniej nie zauważyłeś jej tuszy, to jest po prostu nie możliwe, ani chwili nie byliście że tak powiem bez płaszczy? zawsze po ciemku? to co wy z tych uczulonych na słońce? czy spotkałeś ją po prostu pierwszy raz po ciemku w płaszczu i już się za całowanie wzięliście? coś mi tu prowokacją jednak pachnie, przecież w jakimś budynku chociaż mógłbyś się z nią wcześniej znajdować i musialaby wkońcu zdjąć ten płaszcz a poza tym to jak ktoś jest bardzo gruby to choćby niewiem jak był poubierany to i tak widać tuszę

Gość smutny_gość
spotykaliśmy się zawsze po godz 22 z uwagi na fakt że dopiero wtedy miałem czas, praca + studia, więc nie było czasu wcześniej, jak zauważyłaś mamy listopad i o godz 22-23 jest już bardzo ciemno, owszem kiedy ja odprowadziłem byliśmy na klatce schodowej rozpieła płaszcz ale nie było widać tak tego bo miała luźną bluzke i szersze spodnie i w sumie nie wyglądała grubo więc pomyślałem że lubi luźny styl ubierania się. Dopiero wczoraj zaprosiła mnie do siebie... i wszystko się wyjasnilo czemu się tak ubiera.

Gość a ile ma wzrostu i ile moze
wazyc ? nie wierze ze tego nie bylo widac pod ubraniami ...

Gość może nie w temacie aleeee
Gość smutny_gość
ma 160 cm wzrostu i tak na oko to waży z 75kg.

hmm no ok tak tylko piszę bo wiesz, mam grube i szczupłe koleżanki i te grube to zawsze są gruba nawet o dwunastej w nocy w ciemnym lesie ;) a może po prostu jest tylko pulchna? a nie od razu gruba? możesz ją porównać do jakiejś sławnej osoby żeby mieć jakieś wyobrażenie, tzn jeśli chodzi o kształty właśnie? jest gruba jak np kto?

Gość smutny_gość
nie wiem nie znam grubych gwiazd, ale pierwsze skojarzenie to jak Manuela z big brothera tylko że brunetka i niższa o 5 cm. Faktycznie ona może być pulchna, bo mało je z tego co mówi.

Gość no to rzeczywiscie spora
jednak mowisz ze taka mila fajna itp .... mysle ze jesli Ci by na niej bardziej zalezalo robilbys cos zeby z nia byc mimo wszytsko i pracowac nad tusza - bo sie da ...mam kilka kolezanek ktore mialy mnostwo kompleksow przez swoja wage - ale poznawaly super mezczyzn przy ktorych naprawde robily sie laskami - bo chcialby dla nich byc piekne ... poczuly sie kochane no ale jesli ty nie lubisz tak to rzeczywiscie - daj spokoj -i tak i tak ja zranisz - wiec powiedz to kulturalnie i krotko - 1 cieciem