Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoska_

Chcę mieć dziecko, ale mam wątpliwości..

Polecane posty

Gość a co ty sobie myslisz
skoro jestes taka dojrzala to nie licz, ze za twoje kaprysy beda ponosic konsekwencje rodzice!

Gość zoska_
No tak najlepsze wypowiedzi sa oczywiscie osob ktore zawsze sa bardzo problemowe najbardziej dojrzale i Bog wie jak madre ale tylko chyba w swoicj snach... na wsi zyje sie troche inaczej niz w miescie... tu trzeba ciezko pracowac na wszystko samemu... nie boje sie pracy wychowalam sie na wsi i od malego ciezko pracowalam i pomagalam w gospodarstwie..

Gość zoska_
tlumacze ze dziecko nie jest moim kaprysem i napewno nie podrzucalambym dziecka rodzicom a sama chodzila na imprezki itd... mam przyklad w domu moja bratowa skonczyla LO zaszla w ciaze poszla do studium teraz na studia a kto sie zajmuje dziecmi od rana do nocy?? oczywiscie babcia i ciotki

Gość Ty mi autorko
nie bedziesz mowic jak sie zyje na wsi bo doskonale wiem.....i dziwi mnie twoje podejscie!

Gość zoska_
skoro cie dziwi moja wypowiedz to prosze o uzasadnienie... tylko pamietaj ze kazdy z nas jest inny... i ma inne pragnienia i priorytety w zyciu

Gość orchidealna
A autorko powiedz mi , czy to , że mówisz , że chcesz dziecka jest równoznaczne z tym, że zaczniecie się o nie starać . Czy tak jak ja bardzpo chcesz ale wiesz , ze to za wcześnie i czekasz?

Gość zoska_
Narazie tak jak ty... wiem z jednej strony ze jest za wczesnie a z drugiej bardzo chce dziecka... hmm moze chcialabys porozmawiac np na gg? z checia bym porozmawiala :)

Gość orchidealn
mozemy pogadać:):)

Gość zoska_
to moze napisz do mnie na maila ok? gosiunia13c@buziaczek.pl

Gość orchidealna
juz wysłałam:)

Gość zoska_
ok dziekuje slicznie ;)