Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhg

jakie są wasze ulubione książki? takie, do których zawsze chętnie wracacie??????

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhg

może kogoś jakaś książka zmieniła, albo wywarła na nim szczególne wrażenie? piszcie tytuły, mniej więcej o co w nich chodzi i dlaczego właśnie te, a nie inne są waszymi ulubionymi...

Gość 4 punkty karne
"samotność w sieci" "zaklinacz koni" polecam, obie książki przeczytałam w mgnieniu oka, a chce zaznaczyć, że nie lubię czytać książek :)

Gość riddzz
"jednym zakleciem"

"Ostatnie Życzenie" i "Miecz Przeznaczenia" - oba tomy opowiadań są tak pięknie napisane, że nie sposób do nich nie wracać. Szczególnie historia o syrenie i Essi Oczko (zawsze uronie łezkę czytając to). Samotność w Sieci - bo mimo iż kiczowata, ma wiele ciekawych cytatów, które rozbrajają... wzruszają albo bawią.

Gość melonika
N.Sparks - Anioł Stróż J.Paterson - Pamiętnik pisany miłością

Gość
dziewczyna z perłą

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhg
prosiłam zeby od razu krótko opisywać o czym jest książka i dlaczego to właśnie ta a nie inna, co w niej was urzekło, a nie każdy się zastosował... ;) mam nadzieje ze teraz dopowiecie cos wiecej.

Gość Agnieshka tutaj mieszka
ok: 1) Lubię Sparksa bo ma niezłego bajera do pisania:) szczególnie to: Pamiętnik, Jesienna miłość, Od pierwszego wejrzenia... kocham te książki bo sa takie jak życie prawdziwe. 2)Żona podróżnika w czasie-POLECAM! uwielbiam bo science fiction (książka nie jest jakaś typu SF jeśli myślicie) potrafiło mnie wzruszyć a generalnie nigdy mnie nie wzruszyło. 3)Weronika postanawia umrzeć- bo to najlepsza książka z motywem samobójstwa jaką czytałam. 4)Gra o miłość- polskiej pisarki super i do śmiechu książka rzadko sięgam po polskich pisarzy ale ta książka jest zajebista lałam ze śmiechu jak ją czytałam!!!! 5)Wykolejony Siegel James bo nie lubie książek z wątkiem kryminalnym a ta mi zaparła dech w piersiach, po prostu REWELACJA!