Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do kobiet.

Jestem młody, przystojny, intrygujący i bardzo sekswony. Dlatego...

Polecane posty

Gość Do kobiet.
Agi, Ty myślisz wyświechtanymi stereotypami... Kto i kiedy rozsądny powiedział, że takim facetom jak ja jest łatwo znaleźć kobietę? Powiem tak - jest to szalenie trudne i czasochłonne.

Gość Lawinia7
Za 3 razem zdalam w końcu polski i dlatego musiałam iśc na medycynę zamiast na polonistykę:) o dostojewskim nic nie wiem, ale umiem gotować:) a recepty pisze po łacinie na szczęscie;)

Gość Do kobiet.
Dziękuję, Goś, za pozdrowienia. Dziękuję.

Gość Do kobiet.
Luśka, proszę, nie ryj pode mną, bo koleżanki wezmą i pomyślą, że Ty tak o mnie na poważnie...

Gość karolaczek
Luśka i dobrze, że nie wiesz:) zawsze uważałam że jednostki mniej wyedukowane są szczęsliwsze:)

Gość Do kobiet.
Aaaaaaaaaa, Lawinia, to Ty jesteś lekarzem? Znasz łacinę? Skoro tak, to przetłumacz, ale z rozumu: "Galia est omnis divisa in partes tres Quorum unam incolunt Belgae aliam Aquitani Tertiam qui ipsorum lingua Celtae nostra Gali apelantur."

Gość adrianaaa
pokaz zdjecie :-)

"Luśka, proszę, nie ryj pode mną, bo koleżanki wezmą i pomyślą, że Ty tak o mnie na poważnie..." Najważniejsze, żeby nie pomyślały, że Ty o sobie niepoważnie. Mnie wszystkie ignorują, więc chyba zbędne Twoje zmartwienie? :)

Gość Do kobiet.
Najwidoczniej, Luśka, nie wiesz, albo - co bardziej prawdopodobne - nie pamiętasz. :)

Gość Do kobiet.
Najprawdopodobniej nie wiesz, Luśka, albo nie pamiętasz....

Gość Do kobiet.
Nie, nie pokażę mojego zdjęcia. Niewidoczne bardziej prowokuje i intryguje. :)

Gość adrianaaa
Tak, ale zamieszczasz post, ktory jest niczym innym jak reklama Ciebie a przystojny to pojecie wzgledne, w ciemno nie kupuje.

Gość Do kobiet.
Oprócz tego jednego, że jednak wie, że nie wie. :)

Gość Lawinia7000
przeczytaj sobie " O wojnie galijskiej" Cezara to sam sobie przetłumaczysz;)

Gość Do kobiet.
A kto powiedział, Arianna, że zaraz oto będzie miał miejsce akt kupna-sprzedaży? Nie ma tak łatwo.

Gość Do kobiet.
Znowu, Lwinia? Osobiście wolę Sonety Owidiusza.

Gość karolaczek
Luśka nie dobijam:) do ksiązek marsz a nie na kafeteri pisać to od razu będziesz czuła się nieszczęśliwsza;)

"Oprócz tego jednego, że jednak wie, że nie wie." To i tak nieosiągalny wynik w niewiedzy, szczególnie w naszym wieku. Ale dla potrzeb doraźnych, jak ta powyżej, why not?

Gość adrianaaa
Po pierwsze, adriana a nie "arianna." Po drugie piszesz, ze szukasz kobiety, no wiec chyba musisz ja najpierw czyms zwabic, bo jak inaczej chcesz ja znalezc?

Gość Do kobiet.
Czasami się nie wytłumaczysz, Luśka. Trzeba dbać o poziom pomimo wszystko. :)

Gość Do kobiet.
A jak sądzisz, Arianna, dlaczego Was się tutaj tyle zlazło?

Gość Lawinia700
W takim razie proponuję może "sztukę kochania" jako poradnik jak zdobyć pannę;)

Gość Do kobiet.
Owidiusza czy Michaliny Wisłockiej?

Gość adrianaaa
Adriana nie "Arianna"

Luśka "ja to nawet nie wiem, co to jest ta stara matura albo taki np. PRL" Och, nie zostawimy kolezanki w potrzebie edukacyjnej... ---------------- Definicja popołudniowa ---------------- stara matura - okres godowy osobników najczęściej w wieku niedojrzałym, który charakteryzował się zwiększonym zapotrzebowaniem na wspólne, koedukacyjne "przerabianie" owoców ciężkiej, kilkuletniej pracy, a sok z tego przerabiania służył do produkkowania wina wiedzy o fantastycznym bukiecie zawartości merytorycznej w warstwie słownej i niepowtarzalnymsmaku wspólnie spedzonych na kartami książek (a często na stole , pośród nich)... :classic_cool: bądź wzajemne rozwiązywanie zadań z niewiadomymi w postaci "kocgha czy nie kocha" a jak kocha to może pójdziemy do kina, bo kolejna porcja zadań pozbawi nas apetytu. stara matura różni się tym od nowej, że nowa ma o wiele mniej atrybutów związanych z okresem uważanym za majpiękniejszy w zyciu (choćby z uwagi na komputer zastępujący wcześniej koleżankę czy kolegę na żmudnej drodze do jej zdawania), a za to ma o wiele więcej powodów do pochwalenia się w późniejszym wieku brakami podstawowej wiedzy zastąpionej przez tłumaczenia. a PRL oznacza..... PSEŁDO RZUCIŁ LUŚKĘ :p

Gość a dlaczego zaraz
Do autora topiku: a masz moze tak 15-20 lat starszego wujka stanu cywilnego wolnego i posiadającego te same przymioty, jakie wymieniłeś, że masz?