Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chociaż nie gruba

Myślę tylko o jedzeniu...

Polecane posty

Gość chociaż nie gruba

Choć jestem szczupła, a niektórzy nawet by powiedzieli, że jestem chuda, to jedzenie spędza mi sen z powiek :O Ostatnio zdałam sobie z tego sprawę i się przeraziłam. Zachodzę do domu, i pierwsze co robię to zaglądam do lodówki, nawet jeśli nie jestem głodna. Chcę wiedzieć co później mnie czeka. Kiedy się najem, to myślę o tym co będę jadła jak zgłodnieję. Kiedy idę na imprezę, to musi być miejsce gdzie można również dobrze zjeść, jeżeli jest inaczej, to nie idę :O Staram się w przyszłości zapewnić pracę z największymi zarobkami, ale tylko dlatego, żebym mogła w przyszłości chodzić do dobrych restauracji, przygotowywać wiele wykwintnych potraw i próbować wiele smaków świata. Żarcie to mój jedyny cel w życiu :O

Nie przejmowałbym się tym tak na Twoim miejscu. Skoro lubisz to, a nie wpływa to jakoś źle na Twoje zdrowie/wagę. Też lubię jeść, kurwa zdżarłbym kebeba teraz...

Gość chociaż nie gruba
Heh, no tak, ale wcześniej zastanawiałam się jak niektórzy ludzie mogą być tak przyziemni, że myślą tylko o seksie. A sama jestem przyziemna :O Dodam jeszcze, że w domu kłócę się z matką tylko o jedzenie :o Np. że nie kupiła tego co mi smakuje, lub że dodała do jakiejś potrawy to czego nie trawię :O

Gość może masz coś z glukozą
bo sposób w jaki piszesz przypomina mi wyznania dziewczyn które miewają kompulsy moze to forma nerwicy....

ja właśnie wróciłam z pracy zjadłam 8 pierogów,jogurt i 2 kanapki z papryka i zóltym serem i sie tak nazarłam ze sie ruszyc nie moge:D:Dale rano były 2 godz na stepach wiec nie ma sie co martwic a jutro dwie godz basenu

Gość chociaż nie gruba
I co do wagi, to w sumie mi na niej za bardzo nie zależy, bo jedzenie jest dla mnie ważniejsze :o Jedzenie jest NAJWAŻNIEJSZE :O A tak naprawdę to jestem raczej niejadkiem, bo mało co mi smakuje, raczej wszystko tylko nadgryzam, a później narzekam. To mnie denerwuje, bo chciałabym jeść dużo i żeby mi smakowało... Ja to tak postrzegam, że jedzenie jest chyba moim sensem życia :O

Tez kiedys myslałam tylko o jedzeniu i nadal mysle, z taka różnicą, ze jeszcze jakis rok temu moglam jesc i nie tylam a teraz uwazam na wszytko co jem, a waga leci do gory... Miejmy nadzieje, ze Ty nie bedziesz miala tego problemu ;)