Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodka.74

Bede miec trojaczki!

Polecane posty

Czesc, wczoraj dowiedzialam sie ze jestem w ciazy z trojka dzieci. Do tej pory nie moge ochlanac z wrazenia, poniewaz planowalismy miec tylko dwujke dzieci. Mamy w domu 2 latka, a teraz plus 3. Nie wiem jak sobie poradzimy ani finansowo ani duchowo po prostu nie jestesmy przygotowani. A jezeli chodzi o pzytywne strony tej historii to na dzisiejszy dzienn trojaczki wg. lekarzy maja sie dobrze, maja te same rozmiary i ulokowane sa w osobnych woreczkach. Dwoje z nich sa podzelone cienka membrana i lekarze opniuja ze te dwa dzieciaki moga byc jednojajeczne, ale w krotce bedzie wiecej badan i mam nadzieje, ze tez pozytywnych.

Gość no iiii cooo z tegooo
powtarzasz się :p Mamy bić brawo?

Gość mamuskaaaaaaaaaaaaaaaa
po co zakładasz dwa razy ten sam temat???????????????

Gość noo iii cooo z tegooo
Aha popracuj nad ortografią, "dwujke" piszę się przez ó :o

Gość gratuluje
jednojajeczne? ;) brzmi jak makaron jajeczny :P pewnie mialas na mysli jednojajowe ;) Gratuluje i zycze duzo zdrowia i szcescia z dziecmi :)

Gość nooo iii coo z tegooo
A po co ten wątek? Mamy teraz przez 9 miesięcy pytać Cię codziennie, jak się czujesz?? Bo nie rozumiem :D Aaaaaa no tak, jesteś tak wyjątkowa, bo masz ciążę trojaczą :D W sumie w wieku 35 lat toż to wyczyn :D

Gość trzymaj sie mamo 3
Gratulacje kochana mialas prawo zalozyc 3 tematy dla kazdego dzieciczka po jednym:):):) trzymaj sie cieplo dasz rade nie ty pierwsza i nie ostatnia potrojne szczescie kochana powodzenia😘

Gość kokokokokokl
a teraz wymyślamy imionka:) bo mogą być: 3 córeczki 3 chłopaczków 2 córeczki + syneczek 2 syneczków + córeczka :)

Gość ahhhhhh
Kobietka chce podzielić się swoim szczęściem a tu jak zwykle znajdą się debile którzy muszą krytykować. Jak wam się nie podoba to po co się udzielacie!!!!!!!

Gratulacje!!! :) To potrójne szczęście. Na pewno sobie poradzicie! Będziesz miała wspaniałą czwóreczkę :) Pozdrawiam gorąco i życzę zdrówka dla każdego małego człowieczka i siły dla Ciebie!

Gość joojjjj
gratuluje i życze zdrowia dla was wszystkich !!! mi się marzy choć jedno mieć

Gość hej hej jagosko
i jak sie czujesz?

Gość rgwerg
Juz od jakiegos miesiaca czytam na kafe,ze ktoras bedzie miec trojaczki. Czy to ta sama osoba zakąłda czesto o tym tematy czy moze jakis wysyp trojaczkow spowodowany leczeniem niepłodnosci wystepuje .

Gość O ja cie sune....
wspolczuje. ale moze dasz rade 🌻

Gość wspolczujeee

Gość mama trojaczków
Witam serdecznie. Jestem tu przypadkiem i pewnie ostatni raz, Jagdko wysłałam ci maila. Zajrzyj proszę na skrzynkę. I gratuluje potrójnego szcześcia!!! A te złośliwe wypowiedzi to zapewne z zazdrości!!! :))

dzieki za gratulacje naprawde to mile z waszej strony. tylko, ze u mnie jest taki problem, ze ja nigdy nie planowalam miec tyle dzieci. osobiscie chcialam jedno ale uproszono mnie o drugie no i tez wszystko w porzadku. Ale ja nie snilam nawet o wielodzietnej rodzinie, nie ja, nie ja! Nie iwem jak sie do tego przyzwyczaic, albo wogole jak sobie dac rade z tyloma dziecmi! Poza tym mieszkam w USA, Chicago, to tak na wypadek jezeli sa tez mamy z tych okolic. ale dzieki za gratulacje.