Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebezkozery starołmałpka

mój mąż mnie chyba zdradził, nieprzyjemności na porodówce i rozczarowanie

Polecane posty

sluchajcie. ja mam niebieskie oczy i mój mąż ma niebieskie , a dzisiaj patrzę , nasz świeżo narodzony synek ma brązowe!!!!! jestem pewna że mąż coś ma na sumieniu :(

Gość ciekaweeee
ze co???????????

Gość to pewnie nie twoje
dziecko;))ale sie usmialam z opisu "problemu":)

Gość buuuuahahahahaha
dobre, 10/10:D

Gość AHA DAWAJ DALEJ
:):):):):):):):):)

ech mało Wam do szczęscia potrzeba :( nieraz siliłam się na długie zmyślne prowokacje a tu hyc hyc i już 10/10 :( zawiedliście mnie ...

podszyw ? ej no co jeszzcze mam pisać. jedno wielkie oszustwo. chciałam mieć dziecko z niebieskim oczami. zaskarżę szpital, może mąż nie dopilnowal fenotypu i chromosomów jak mieszali :/

Gość no własnie...
mogło przeciez tak byc ze i Ty i Twój mąz macie recesywne geny na taki kolor oczu jaki ma Wasze dziecko...

znaczy że dziecko nas zdominowało? ale skąd wzieło geny?

Gość atramencik321
U mnie lepiej. Moja mama ma grupę krwi O RH+, a tata A Rh+. A ja mam A Rh -. I tu możnaby się zaniepokoić. Ale nie, jesli chodzi o kolor oczu, bo np. któres z dziadków mogło mieć brązowe. A moja grupa krwi wcale nie oznacza, że mój tata zdradził mamę.

Gość vcfd
Ale wy jesteście puści.

Gość malutka blondyneczka xxxxdddd
artamencik ty jakiś pojebany jesteś to dziadek musiałby babke zdradzić żebyś miał taką grupe krwi a nie tata mame chyba co....

Gość no własnie...
geny mieliście Wy "schowane" w sobie po Waszych przodkach, takie które się nie ujawniły. geny na niebieskie oczy zdominowały gny na brązowe. dziecko natomiast trafiło na pare genów recesywnych. i od Ciebie dostało gen na brązowe oczy i od męża. gdyby od któregokolwiek z Was dostało gen na niebieskie oczy - wtedy własnie miałoby niebieskie:)

Gość no własnie...
zdrada męża nic do tego nie ma. jesli juz to Twoja ale po tym co piszesz sadze ze raczej byłas wierna;)

Gość pogoniłabym dziada za
niewierność

mature pisalam niedawno ale wydaje mi sie ze genetyka w szkole jest od ladnych paru lat?:o

heheh ludzie czytajcie ze zrozumieniem :D co ma zdrada meza do koloru oczu dziecka :D ...o ja pierdole :D nie wierze ze to czytam a tym bardziej komentuje :classic_cool:

Gość co się napierdalacie
jak mąz zdradził to się kolor oczu u dziecka zmienił, to znana prawda od wieków, że najłatwiej poznac zdradę po oczach...dziecka

:D :D ....teraz to zaczne sie kulac :D bardziej bylaby wiarygodna zdrada rodzicielki :P hmmm a moze maz zdradzil z murzynka ? w czarna cipke zamoczyl i masz ! brazowe oczka jak znalazl :D

dziękuję Wam, ani przez chwilę nie podejrzewaliście mojej niewiności jesteście kochani 👄 🌼 i dzięki za pocieszenie że to może dziadek babcię zdtradził a nie mój mąż mnie. Od razu mi ulżyło. I wątpie ze oczy wyjaśnieją bo raczej ciemnieją no ale może będzie odwrotnie :)

Kabel ! co za słownictwo! wczoraj anal dzisiaj cipka! nie wierzę . rozczarowujesz mnie każdego dnia :(

niebezkozery starołmałpka>>>> widze ze niektore slowa sa Ci obce :) moge napisac wagina, pochwa ...teraz lepiej ? masz prawo czuc sie rozczarowana :) nikt nie jest doskonaly a slowa uzywane przeze mnie sa dostepne w slownikach :) wiec nie czuje sie winny za ich uzywanie :)

nie mam w domu słowników wulgaryzmów ani innych zboczeństw :D nie pochwa ani wagina bo to medyczne tylko po prostu: Pupka :)

na dupe moge mowic pupka a wagina to cipka ! i to nie jest wulgarne :)......aaa i nie dziekuj ze nie podejrzewalismy cie o zdrade, bo ja pierwszy bylem :P ale nie doczytalas ;)