Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaaa 1980

mam 29 lat, facet w punkcie uslugowym powiedzialdzis do mnie NA TY

Polecane posty

Gość magdaaaa 1980

normalnie zalamka, wiem, ze wygladam mlodo, ale ludzie, nie az tak pozatym, to cholernie denerwujace, ja mam juz meza i dziecko, a do tego robie kariere wieksza niz on, a tu jakis facet 45 lat mowi do mnie na Ty rozwalilo mnie to doszczetnie zawsze wiedzialam ze mlodo wygladam kiedys mialam 24 lata a poproszono mnie o dowod ale kurcze teraz mam 29 😭

O jesu jesu, co to będzie, pani poczuła sie urażona :o normalni ludzie wolą jak się mówi do nich na ty, bo to nie powoduje żadnych barier, natomiast próżne buce chcą aby im panać :o żal

Gość dcfdhgfgjhhjk
a jaka kariere robisz

Gość pewnie na miotle
odrzutowej lata ;)

Gość dcfdhgfgjhhjk
buhahaha

Gość dcfdhgfgjhhjk
prosze pani a pani juz poszla???

Gość olka24
hahahhaha , a to dobry topik , poprawił mi sie humor!

Gość proszę jaśnie wielmożnej pani
Mieszkam zagranicą i tutaj wszyscy zwracają się do wszystkich per TY. Mój mąż (robotnik) poznał ministra (profesor z wykształcenia) i facet teraz pierwszy się kłania i łapę wyciąga no i oczywiście mówią sobie na ty. Śmieszy mnie ta polska tytułomania. Panie inżynierze, panie magistrze bleee.

Gość niski niski niski
nie wyjeżdzaj lepiej do Angli bo tam wszyscy będą mówić do Ciebie you:D

Może chciał się zakolegować :) Ja mam 32 lata ale nie wyglądam na tyle (zwłaszcza w luzackich ciuszkach) i gdy ktoś wyjedzie do mnie per "Ty" to ja do niego tak samo- nawet jeśli to dziadek w okolicach osiemdziesiątki :classic_cool:

Gość jak będziesz mieć 60-tkę to
będziesz wszystkich błagać o per ty

Gość ggggggg
Proszę Pani , a Pani to chyba kariery nie zrobi , bo napisała Pani POZA TYM z błędem :D

Gość ciotka_jokera
A mnie takie "tytowanie" na dzieńdobry wnerwia. Co to ma być niby?! Niezależnie od wieku. Sama najczęściej proponuje, aby zwracać się do mnie po imieniu ale przechodzenie na 'ty' od razu jest w większości przypadków dla mnie niezręczne.

Gość ciotka_jokera
Czepialscy jesteście, więc poprawka: spacja między "dzień" i "dobry" no! :)

Ja mam 22 lata i ostatnio policja mnie legitymowała - że niby wagarowicz ze mnie :D I nie powiem, rozśmieszyło mnie to i wcale nie zasmuciło :) I wydaje mi się, że autorka też się cieszy z tego, że młodo wygląda :P Ale sie nie przyznaje :P

Gość ło matko ależ
z ciebie wielka pani. Ja mam 28 lat, ostatnio chodził u nas jakiś facet, akwizytor czy coś i jak otworzyłam drzwi to popatrzył na mnie i zapytał, czy jest ktoś dorosły w domu:) Ja tam się cieszę, że wyglądam młodo:)

Ja czuję się nieswojo gdy jakiś gimnazjalista mówi mi per Pani. Nie jestem aż tak stara, mam 25 lat.. Shit! ;)

Gość 4343
Masz 29 lat ,a ja mam 43 lata i do mnie i kobiety i faceci(młode osoby )mowia na Ty. Zawsze staram sie to wyprostowac,bo nie lubie jak ktos mi tyka,ale jednak moje ego w tym momencie jest połechtane ;-)

Gość 4343
blokers i ławkers hihi,jak coś,to jestm żulowa pani :-)reprezentuję Rzeczpospolitą babską :-) i chodze w sukience w kropki :-)

Gość glgk
trzeba bylo mu tak samo i po problemie.

Gość heheheheh
ja kiedys odebralam telefon, dzwonilo jakies babsko skads tam i sie mnie spytalo, czy jest ktos dorosly w domu;) a ja mialam wtedy 20 lat:D

A ja nie znosze jak ktos mi Paniuje. Do mnie sie WYLACZNIE nalezy zwracac Wasza Wysokosc. Hehe a pamietam jak kiedys wchodzi do firmy starsza para, ja im czaruje, seruje, a on do mnie - ja jestem lordem i prosze sie do mnie tak zwracac. No i mu lordowalam.

Gość wiesz co wez sie puknij w ten
swoj pusty leb, tylko zeby Cie echo nie zabilo wielki problem!:] mi by sie zrobilo milo, usmiechnelabym sie i tyle...